Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 889
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Асеновград
Върнете и се прочетете последните страници , не е толкова трудно .

Аз днес съм получила пратка, поръчана на 02.02.

Благодаря за отговора,макар и да не разбрах спрени ли са или не.Толкова ли е трудно да отговорите с да или не,вместо да ме питате дали ми е трудно да прочета последните страници.Да ви поясня защо не съм го направила
:Тук влизам един път годишно или още по-рядко,и то когато имам да питам нещо или просто за помощ,не за да чета мама.бг за развлечение,по простата причина ,че съм на работа и в къщи имам също много ангажименти.Аз все пак ще разбера каквото ме интересува,но все повече се разочаровам от интелекта и грамотността на младите хора в мрежата.Благодаря ви още веднъж за загубеното време да ми отговаряте.
Работата е там , че не става само с "да" или "не" . Някои пращат други не . Няма как някой да ви каже на какъв ще попаднете . Работещ или не . Успех

# 166
  • Бургас
Дааа, няма точен отговор аз имам поръчка от 2-ри която още чака да е шипнат

# 167
Брех и на мен ми пристигна пратката днес, да се не надяваш.

# 168
Върнете и се прочетете последните страници , не е толкова трудно .

Аз днес съм получила пратка, поръчана на 02.02.

Благодаря за отговора,макар и да не разбрах спрени ли са или не.Толкова ли е трудно да отговорите с да или не,вместо да ме питате дали ми е трудно да прочета последните страници.Да ви поясня защо не съм го направила
:Тук влизам един път годишно или още по-рядко,и то когато имам да питам нещо или просто за помощ,не за да чета мама.бг за развлечение,по простата причина ,че съм на работа и в къщи имам също много ангажименти.Аз все пак ще разбера каквото ме интересува,но все повече се разочаровам от интелекта и грамотността на младите хора в мрежата.Благодаря ви още веднъж за загубеното време да ми отговаряте.
Отговорили са ви точно. Принципно пратките се изпращат, но за вашият конкретен търговец не може да ви дадат 100% гаранця. Когато нямате време да четете най-лесно е да си купите от магазина в квартала. Там такава дилема няма да имате. Тук никой не е задължен на никого. Хората отговарят някой веднъж други 100 пъти и са изнервени защото има душевно болни дето ходят по форумите и пишат/питат глупости. Надявам се вие да не сте от тях и да сте станали невинна жертва на простотията на останалата част от обществото (имам в предвид тези дето умишлено раздухват истерии около вируса).

# 169
  • Бургас
Имам пратка която вече 40 дена седи на едно място, каква да е причината за диспута ?

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 21:14 от musicdoubl3

# 170
Здравейте  искам да попитам някой Копувал ли е телефон от Али експрес и от кой модел сте доволни ...за детето търся който е на 9 Год . Счупи си своя който беше чисто нов и сега не ми се набиват отново пари за скъп телефон в Бг . Благодаря предварително 🤗

# 171
Имам пратка която вече 40 дена седи на едно място, каква да е причината за диспута ?
Това не може да е причина за диспут. причина за диспут може да е изтекъл срок на защита или минали повече от 61 дена в транзит т.е. пътувла повече от 61 дена. Понеже не казвате дали пратката е R* или с някаккъв друг номер повече препоръки не мога да дам.
Здравейте  искам да попитам някой К (У) пувал ли е телефон от Али експрес и от кой модел сте доволни ...за детето търся който е на 9 Год . Счупи си своя който беше чисто нов и сега не ми се набиват отново пари за скъп телефон в Бг . Благодаря предварително 🤗
Лично на такива въпроси съвети не давам. Отдавна съм установил, че такива покупки биват удавяни в тоялетната или повреденеи по друг начин само защото отрочето не е получило исканият от него/нея гъзофон и то под влиянието на лоша компания с която е е събрало. Правилният според мен начин е 1-2 години докато се съберат пари за нов да кара със слушалка за 30 лева докато се научи че парите не се берат от дърветата и да си пази вещите. Колкото до телефони има 2-3 теми в бг мама където се обсъждат всякакви телефони питайте там.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 05:31 от netman71

# 172
Като информация, когато искате да канселирате поръчка /писне ви да чакате като мен/ и изберете причина, че продавача не отговаря, системата канселира веднага, не се чака да ви потвърдят. Това го открих преди няколко дни, преди все избирах първата опция и чаках да ми приемемат искането. Сега вече ако не ми изпратят поръчката до 2-3 дни, канселирам и купувам от друг Simple Smile Незнам, дали при абсолютно всички става, имах три поръчки, които ми писна да ги чакам и ги канселирах така, веднага бяха затворени.....

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 08:18 от FBID100004162274240

# 173
Не издържах и си поръчах кецове конверс за 13 паунда. Дано съм си улучила номера или дано отговарят по -точно. До лятото все ще пристигнат 😄

# 174
Здравейте!
Пишете ли на продавача преди да поръчате? Чудя се дали да не питам как стои въпросът с изпращането в техния район...
Напълно разбирам ситуацията при тях и мога да се съобразя да не поръчам, но ако поръчам - нещата ми трябват преди м.Май...
По принцип досега нямам поръчка, която да е пристигнала за повече от месец, а винаги избирам фрии шипинга. От декември не съм поръчвала обаче...

# 175
  • Асеновград
Здравейте!
Пишете ли на продавача преди да поръчате? Чудя се дали да не питам как стои въпросът с изпращането в техния район...
Напълно разбирам ситуацията при тях и мога да се съобразя да не поръчам, но ако поръчам - нещата ми трябват преди м.Май...
По принцип досега нямам поръчка, която да е пристигнала за повече от месец, а винаги избирам фрии шипинга. От декември не съм поръчвала обаче...
Нищо не ви пречи да му пишете . Кой как прецени .

# 176
Поръчай си диспрей за Ксиоми телефон,дойде дисплея,потвърдих доставката,но се оказа че не става за моя телефон,незнам защо поръчах за същия телефон.На самия дисплей не пише естествено за какъв телефон е!Попитах за пощ. такса за връщане казаха ми ок 10лв, то не си струва.Мога ли да отовря диспут сега след потвърдена доставка или какво да направя?!

# 177
Няма ли размери дадени?

# 178
  • Варна
Може, да, до 14-15 дни след получаването може да итеорите диспут. Посочвате, че дисплея не отговаря на описанието на търговеца, качвате снимки, от които да се види какъв е вашия телефон и че не става дисплея за него, слагате слрийншот от описнието, което в дал търговеца. Искате фул рефунд без връщане на стоката.

# 179
  • Бургас
Здравейте!
Нищо не ви пречи да му пишете . Кой как прецени .
И е много вероятно да е излъже, в това китайците са добри

Общи условия

Активация на акаунт