Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 907
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Ами икономиката им бедства в момента. Не вярвам да ти каже нещо, което да те спре да купиш. Но кое кога ще пристигне, не вярвам да зависи от тях и ако не е Господ, не вярвам да може да ти каже, без да си измисля срокове. Хора измират, епидемията расте, Ситуацията се променя ежедневно. Защо искате да ви лъжат? Знаеш истината, но се надяваш да ти каже друго, после другия е виновен, че ти е казал това което искаш да чуеш.

# 181
Аз няма да питам за колко време ще пристигне. Никой продавач не може да го гарантира. Продавачът е отговорен само до предаването на пратката на съответната логистична компания.
Китай е огромна държава. Част е под карантина, други не. Има си и редовни полети. Ето в темата също идват редовни и бързи пратки.
По-скоро се чудех морално ли е да питам в стил "вие в регион, в който измирате като мухи ли се намирате?"
От там нататък продавачът, ако лъже след това ще получи десетки отрицателни отзиви и лошо за него.

Още не съм поръчала. Подбирам поне няколко магазина със сходни продукти и след това ще се свържа с тях евентуално.

# 182
Могат ли да се търсят по някакъв начин реплики примерно на адидас, найк, пума? Защото като напиша в търсачката нищо не ми излиза, май само в ибей продават оригинали. Но все пак мисля, че са ми казвали, че и в Али има, но реплики и се търсят по определен начин..

# 183
  • Асеновград

..."вие в регион, в който измирате като мухи ли се намирате?"...
Е баш така не . Не с лошото . Без черен хумор . Например "Вие работите ли вече ?" . Или нещо подобно . Преди 2- 3 дена направих 2 поръчки и бяха със 7 дена на изпращане . Едната днес ми я изпратиха . Успех

# 184
  • Асеновград
Могат ли да се търсят по някакъв начин реплики примерно на адидас, найк, пума? Защото като напиша в търсачката нищо не ми излиза, май само в ибей продават оригинали. Но все пак мисля, че са ми казвали, че и в Али има, но реплики и се търсят по определен начин..
Тези реплики ако ги спрат на митницата направо ги унищожават и губите всичко .

# 185
Има сайтове във фейса, със скрити оферти им казват. Снимката не отговаря на това, което плащаш и пристига. Не ги следя, но доста си поръчват.

# 186
Какво се случва, когато поръчката не е пристигнала навреме( минали са около 80 дена от датата на поръчване), парите са възстановени от търговеца и 2-3 дни по- късно( след възстановяването, т.е. на 82-3 ден), пратката пристигне?( сумата е символична, но въпросът е как се процедира в такива случаи)

# 187
Траеш си Smile

# 188
Какво се случва, когато поръчката не е пристигнала навреме( минали са около 80 дена от датата на поръчване), парите са възстановени от търговеца и 2-3 дни по- късно( след възстановяването, т.е. на 82-3 ден), пратката пристигне?( сумата е символична, но въпросът е как се процедира в такива случаи)
Аз бих казала че е пристигнала.

# 189
  • Асеновград
Зависи от вас . Както по горе са казали " Траеш си " . Подарък . Ако те гризе съвестта поръчваш отново същия артикул и пишете в забележката "return money, don't ship" .

# 190
  • Бургас
Аз пък на 4-5 месеца отварям диспут на нещо дошло (на стойност 4-5 долара - непроследимо), защото не отварям спор за стоките под 1 долар, компенсирам загубите

# 191
Зависи от вас . Както по горе са казали " Траеш си " . Подарък . Ако те гризе съвестта поръчваш отново същия артикул и пишете в забележката "return money, don't ship" .

Благодаря, а тази забележка" return money, don' t ship" къде я пиша- в полето" contact seller" ли? ( съвсем отскоро правя поръчки и хич не съм наясно, както е видно 😊)

# 192
  • Бургас
Имам пратка която вече 40 дена седи на едно място, каква да е причината за диспута ?
Това не може да е причина за диспут. причина за диспут може да е изтекъл срок на защита или минали повече от 61 дена в транзит т.е. пътувла повече от 61 дена. Понеже не казвате дали пратката е R* или с някаккъв друг номер повече препоръки не мога да дам.

според алито ако са минали повече от 30 дена от последния статус не е дошла, диспута ще е в моя полза (за непроследимите пратки)
https://service.aliexpress.com/page/knowledge?pageId=37&cate … 0&language=en

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 00:15 от musicdoubl3

# 193
  • Асеновград

Благодаря, а тази забележка" return money, don' t ship" къде я пиша- в полето" contact seller" ли? ( съвсем отскоро правя поръчки и хич не съм наясно, както е видно 😊)

# 194
На мен ми се е случвало да получа два пъти едно и също нещо (без да съм поръчала) в рамките на една седмица. Разбира се свързах се с продавача, да му кажа че ще му платя втората стока и да не праща, въпреки че не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт