Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 38 252
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
преди като се виждаше в сайта на али кой колко поръчва се виждаше регове които поръчват по 5-10 бр.от артикул и така по 5-6 пакета, според вас това за лична употреба ли е, и защо ли ги делиха на пакетчета, а не един пакет от 100 броя - ами заради митници и транспорт

# 556
Здравейте,
За първи път пратка в сайта на Аликеспрес  е със статус: Frozen order  
Какво да очаквам?

# 557
  • София
Здравейте,
За първи път пратка в сайта на Аликеспрес  е със статус: Frozen order  
Какво да очаквам?
Попитайте в чата

# 558
  • Бургас
Здравейте,
За първи път пратка в сайта на Аликеспрес  е със статус: Frozen order   
Какво да очаквам?
мисля че имаш мейл с причината
Цитат
Why has my order been frozen?
When an order has been frozen, we will send you an email including the detailed reason for freezing the order. You can also find the reason in your AliExpress account:Go to My orders > click View Details to find out why your order has been frozen.If you process
https://service.aliexpress.com/page/search?pageId=27&keyword … n&language=en

# 559
Аз от ОЛХ си купих гривна тип Пандора за 60 лв. После в Алито я видях същата за 5 лв 😀 Но не съжалявам. Да купуваш от препродавачи си има и плюсове: стоката ти пристига на следващия ден, плащаш след като я видиш, можеш да я върнеш, ако не ти хареса...
Сега от Алито съм си поръчала две такива гривнички, но още не са изпратени. Търговецът казва, да съм била търпелива. Явно заради коронавируса имат по- малко поръчки и минава време докато се напълни един контейнер. Знам ли.

# 560
Здравейте,  понеже за първи път ще пазарувам от алито, искам да попитам нещо. Като пристигне пратката в пощата плаща ли се някаква такса?Благодаря предварително!

# 561
Не, нищо не се плаща. Ако има цена за доставка, тя се плаща още при поръчката.

# 562
  • София
Здравейте,  понеже за първи път ще пазарувам от алито, искам да попитам нещо. Като пристигне пратката в пощата плаща ли се някаква такса?Благодаря предварително!
Ако е над 30 лв., може да я задържат на митница и тогава се плаща 20% ДДС + 16,80 на пощите. Но това се прави в митница, не в пощата. Впрочем, някои пощи имат услуга митническо представителство, т.е. всичко се плаща там, но не съм наясно.
Принципно, дойде ли в пощата - нищо не се плаща. Изпращат смс-и или звънят, че имате пратка (по-рядко)

# 563
Благодаря!

# 564
  • Бургас
Аз от ОЛХ си купих гривна тип Пандора за 60 лв. После в Алито я видях същата за 5 лв 😀 Но не съжалявам. Да купуваш от препродавачи си има и плюсове: стоката ти пристига на следващия ден, плащаш след като я видиш, можеш да я върнеш, ако не ти хареса...
Сега от Алито съм си поръчала две такива гривнички, но още не са изпратени. Търговецът казва, да съм била търпелива. Явно заради коронавируса имат по- малко поръчки и минава време докато се напълни един контейнер. Знам ли.

5 oт 5 продавача - и готово

# 565
Явно заради коронавируса имат по- малко поръчки и минава време докато се напълни един контейнер. Знам ли.
Пък контейнерите докато напълнят кораба ... Satisfied

# 566
Здравейте,
За първи път пратка в сайта на Аликеспрес  е със статус: Frozen order   
Какво да очаквам?
мисля че имаш мейл с причината
Цитат
Why has my order been frozen?
When an order has been frozen, we will send you an email including the detailed reason for freezing the order. You can also find the reason in your AliExpress account:Go to My orders > click View Details to find out why your order has been frozen.If you process
https://service.aliexpress.com/page/search?pageId=27&keyword … n&language=en

Няма нищо в пощата. Свързах се на чат, където  не успяха да кажат причината.

# 567
  • София
Не можаха? А можете ли да повдигнете диспут, т.е. дава ли ви такава опция?

# 568
Здравейте!

Имам няколко пратки на които пише "Accepted by Last Mile Carrier". И на две които са в страната, но не са дошли в пощата още. Имате ли представа колко време се бавят? А и всички започват с LV, има ли сайт където мога да ги проследя, защото в бг пощи не мога?
Благодаря!

# 569
  • Бургас
Здравейте!

Имам няколко пратки на които пише "Accepted by Last Mile Carrier". И на две които са в страната, но не са дошли в пощата още. Имате ли представа колко време се бавят? А и всички започват с LV, има ли сайт където мога да ги проследя, защото в бг пощи не мога?
Благодаря!
LVS... вероятно са влезли в хъба
https://www.17track.net/bg

Общи условия

Активация на акаунт