👶 Юнски мами на бъдещи мъничета, обменят опит за техните ритничета! 2020! - 🌞 Тема 7

• 32 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, дами... Терминът ми е в началото на юли , но има голяма вероятност да родя в края на юни, затова съм и тук. Понастоящем съня седма бременност, надявам се трета успешна. И см дъщеря на почти 10 и син на почти 3 години.Сегс очаквам момче.  С установена тромбофилия съмна терапия с клексан. Видях че има и други мами на терапия. Надявам се да сме си полезни, предполагам ще сме познати и покрай групата във фб за тромбофилията. От началото на бременността съм наддала около 3 кг, което ми е супер.

# 511
Мистик, аз съм от 10:15, освен да се пазарим за следващия преглед.
Комарник си трябва, аз също ще взема някакъв, ама първо да избера количка.
Исках да ви кажа и други неща, но и мен ме е хванал бейби брейнът и не помня, ще ме прощавате Grinning

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 18:58 от Аmélie

# 512
Хахаха, това с бейби брейна си е абсолютно Grinning Напоследък съм много разсеяна и все забравям разни неща.

Няма да се разминем без комарник... В Пловдив е пълно. Ама ще трябва и аз да взема първо количката.

# 513
  • Варна
Лимонче, при Балев се записах за ФМ.
Леле, толкова работа имах днес, че главата чак ме заболя да се взирам в този екран. Sad Вече нямам търпение да спра с работата, но заради финансовата страна, ще стискам зъби колкото се може повече.

# 514
Да ви питам до къде сте с покупките, аз май се движа прекалено бързо, остават ми шишета и леглото с аксесоарите покрай него, и на края вана и козметика, и после не знам какво ще правя Simple Smile

# 515

Леле, толкова работа имах днес, че главата чак ме заболя да се взирам в този екран. Sad Вече нямам търпение да спра с работата, но заради финансовата страна, ще стискам зъби колкото се може повече.
И аз така , всеки петък съм с главоболие напоследък. Но и аз заради заплатата стиска още зъби, докато изкарам.
Комарник задължително си вземете, все ще влезе в употреба.
Лимонче, с мен ще си пишеш, няма шанс да стана вещица 😂

# 516
Аз също съм вещица Joy Стартирах с повече килограми, в началото свалих 5 кг от нищото (намаления апетит вероятно) и после не мърдам. Даже вече си мислех, че кантарът ми не е наред и днес накарах мм да се премери и него си го мери както трябва, та явно наистина не качвам. Не прекалявам с хараната, не защото се пазя,  защото станах много злояда и много си подбирам храната, не ям големи количества, почти вегетарианска ми стана диетата. Само се надявам следващите месеци или след раждането да не взема да компенсирам и да стана 300 кг...

Аз се следя платено във Вита и ЖК са отменени. Явно зависи от болницата/лекаря.

# 517
Да ви питам до къде сте с покупките, аз май се движа прекалено бързо, остават ми шишета и леглото с аксесоарите покрай него, и на края вана и козметика, и после не знам какво ще правя Simple Smile
А аз дори още не съм започнала. Чаках ФМ да мине, а сега грипната и тогава вече се надявам, че ще започнем лека-полека. Защото ако оставим всичко за накрая, ще ни дойде много нанагорно май.

Във връзка с храненето, аз имам ИР и като забременях спрях метформина, който пиех и сега се опитвам да се храня, до колкото ми позволяват силите Grinning, здравословно - ям и месо, и плодове и зеленчуци, и риба, яйца и млечни продукти. Хапвам и пълнозърнести въглехидрати, но не наблягам на тях. Сладко почти не съм яла от началото. Но си имам зверски апетит, та може и от това така да скачат килцата.

# 518
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз за няколко дни тук отметнах неща от списъка ми - взех 2 шишета, 2бр залъгалки, дрехи дето поръчах (лигавници, чорапки и пелени има в поръчката), днес от h&m взех 2 шапчици малки (бяха 2лв..Дори и да не ги ползвам, нямаше как да не ги взема 😁), едни ръкавички (пак не знам ще се ползват ли, ако много се дере евентуално), ножичка и нокторизачка взех нови. Чакам от приятелки дрехи, за да преценявам какво още трябва да взимам, и изобщо трябва ли. В понеделник от лидл ще взема чаршафи, панталонки и бодита по един комплект да имам и с дълъг ръкав и крачол някое. Приятелка ще види за корито и помпа, ако не ще си поръчам от Англия поне помпата. Имам си количка, активна гимнастика, стол за хранене, бебефон, легло, матрак от малкия.  Евентуално ще мисля люлка/шезлонг да взема , но по към края,че може пак някой да даде, играчка за кошарата също трябва да харесам. И в общи линии ще остане козметиката май накрая.

# 519
  • София
Момичета, някоя беше писала за комлекта за новородени на AVENT. От кой си купувате : Natural или Anti-colic ?

# 520
Здравейте, днес мина дългоочакваната от мен ФМ ☺️☺️☺️ всичко е перфектно ! ☺️☺️☺️ Потвърди се че е госпожица и всичко е чудесно. Камък ми падна ! Сега вече мога и аз да започна с покупки, тъй като не посмях да взимам нищо до сега. Много съм щастлива 💜🌺🎀 не можахме да видим личице, защото много се криеше, но нищо, важното е че е здрава 🍀

# 521
200+ леле как напредвате 😁😁😁 аз имам едно питане за тези които са запознати та д-р Янкова не преглежда ли само вторник и четвъртък.Изместих си часа и ми дадоха за 05.02 ама е сряда.Или аз се бъркам нещо.

# 522
Браво на момичетата минали ФМ 💗💗💗
Относно покупките аз си чакам ФМ, ама после нещо друго ще чакам... ама май ще е добре лека полека да се задействаме, че някак наведнъж ще ни дойде много нанагорно финансово... Само не знам с кое да започна...
Може би шишенца, аксесоари и ремонта на детската с легълце, пък после останалите неща

# 523
Дриймче, същата съм. Хахаха, чакам едно, после друго и не мога да се наканя. Ама наистина ще трябва да започнем от някъде. Аз мисля с дрешките и по-дребните покупки. Големите ще ги оставя за накрая.

# 524
  • Варна
Tanita, Snej_anka, днес е бил денят на срамежливите бебета 😂 И трите се скриха и не си показаха личицата 🤗
Радвам се на добрите ви резултати, момичета Simple Smile Дано на всички с  предстояща им ФМ да е така!
Пламъче с дрехите, според мен, купи малко да си начеш крастата, обаче не бързай да купувал всичко, че после като пуснат летните колекции и ще те е яд и ще купиш още и ще се затрупаш 😂. Аз затова не купувам много дрехи сега 😂
Иначе аз вече си пазаря др неща.  Само чакам ММ да се върне и се мятаме ударно.
Кажете ми за Малечко в Пловдив, цените по-ниски ли са или си е обикновен магазин от типа на Рая тойс? Смисъл, нещо като бебешка борса ли е?

Общи условия

Активация на акаунт