🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 988
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 905
На 23 отдавна са й се наместили, моля Simple Smile
Симона е доста над нормата за възрастта си. И тук може да си пишем всичко, било и определения, но в ефир един мъж не може да обижда, засяга жена, каквато и да е тя!

# 1 906
Глория доста е подлагала на режими Симона, но в крайна сметка генът си е ген, тя от малка си върви така едричка, а още повече и ако момичето няма достатъчна воля или се харесва такава, няма какво да се направи. Не може всички да са стройни и фини като миската. За мен Симона изглежда добре за височината си.

# 1 907
  • София
На 23 отдавна са й се наместили, моля Simple Smile
Симона е доста над нормата за възрастта си. И тук може да си пишем всичко, било и определения, но в ефир един мъж не може да обижда, засяга жена, каквато и да е тя!

Нормата според кого, теб? Simple Smile Аз виждам едно усмихнато, здраво, щастливо момиче, а не кифла с джуки. Колкото и тъпо да звучи, ей затова нормалните момичета вече не са "норма"...

# 1 908
А кой определя нормата? Това, което е нормално, красиво, здраво физически и емоционално? Женствено, мъжествено... всичките архетипи на съвременното общество. Защото нормата и тя се сменя. Кой определя стандарта, обществото? Същото това, което е определило миската за най-красива в милата ни родина. Не е въпрос към никого.

# 1 909
  • София
Странно ми е, защо никой не спря Юлиян.
Защото не сме видяли цялата вечеря. Кой знае какво е провокирало тези разговори...
И Юлиян е бил прав.

Ха ха ха Simple Smile Ирония е това нали?

# 1 910
Аз не казвам, че Симона изглежда зле, но за 23 годишна си е едра, пък и 2 метра да е висока. Критериите са си мои. На мен ми харесва, че е позитивна и весела. Толкоз.
Миската, впрочем се изказваше аргументирано и ми се струва, че хич не е толкова глупава, за колкото я мислят всички. Това, че пък тя се е направила да изглежда по този начин, който също не е ЗА МЕН ок, не ми е проблем. Изтъкнах факът, че онзи простак, сори, нот сори, Юлиян сравни две напълно различни жени, като целеше да засегне едната.

# 1 911
Едната я направих(а/ме) да изглежда по-бяла, отколкото е, а другата - по-черна.

# 1 912
Виждам че се засяга една много сериозна тема.Отвсякъде ни заливат с изкуствени, направени жени-хиалурон, силикон, екстеншъни...Като си погледна младежките снимки(1980 г.съм),ами ние сме били разкошни момичета,красиви заради това,че сме млади.А сега....имам една дъщеря,каква ще стане,как ще се възприема ,като от всякъде ни облъчват,че красотата е направени устни,коса,вежди,мигли,скули,бюст.В България нещата яко са се изродили,за съжаление.
За вечерята: Юлиян си беше планирал всичко,имаше сценарий.Няколко пъти докато готви спомена миската, всичко беше целенасочено.Направи се на интересен според мен.
А Симона има много кльопнала коса,може би,ако си смени прическата ще е по-добре.И другото кофти:няма врат,т.е дебел е,не че го няма и няма брадичка,просто в лицето много и личи,че е напълняла и с този тежък грим става като лелка(аз съм така без врат и никога не нося затворени блузи, защото подчертават,винаги деколтета.)

# 1 913
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА
    Черешката на тортата (06.02.2020)
      Епизод: 34    Юлиян Златев Игри на волята  
В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 13:18 от Mari_Mar

# 1 914
Тя и Симона не е еталон за естественост с целия този грим върху себе си. Миската от тая гледна точна беше с по-изчистена визия. Николина обърна внимание върху носа и аз също забялязах, че е много хубав в профил. Пак не е нещо уау за мен, но определено тези устни развалят всичко и от младо момиче с хубава, чиста кожа и правилни черти се превръща в гротеска. И бретонът не ѝ отива.

# 1 915
Смеем се ние на мицката, че е глупавка, но истината е, че тази седмица са се събрали от глупав по-глупав.
На първо място Юлианю-Ганю с прабългарския потник в кухнята и с пъпчасалата си любима, която не спря да хвали за естествената й хубоС. Хич няма да се учудя да е платил на клетата женица да го играе негова приятелка за една вечер. Така го поздрави, сякаш й е съсед, а не интимен приятел и с такова недоверие го гледаше през цялото време, че направо им повярвах за хармоничната връзка, която разиграват.
На второ място мицката, която влезе в обяснителен режим, вместо да го прати...за гъби и която още повече му помогна публично да я унижи.
А на трето, четвърто и пето:
Бахов със старите си разбирания, Чакардъка с нейните мъдрости, изсмукани от пръстите и Симонка, която след обилния линч направо се раздаде за кефа на домакина, като много удобно му спести изненадата.
Както и очаквах, простакът беше награден с максимален брой точки, затова, че успя да съсипе с грубото си поведение нелошата храна.  Остава утре Манчев утешително да му връчи плакета, за да не се хвали горкият човек само с някакъв розов потник.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 00:21 от Анонимен

# 1 916
Хората имат нужда от пари, затова са се събрали, по неволя. А тоя с парите да влезе в Хелпкарма, ако ги има в повече. Истината реално е, че тези хора при никакви други обстоятелства не биха делили една маса. Ама то и аз само за пари бих отишла да им готвя. А на 23 и за малко пари дори 😂

# 1 917
МиЦката ако махне джуките ще стане доста симпатична, но никога няма да бъде красавица, каквито и корекции да си направи. Иначе е много грациозна, стройна и фина. Симона е точно обратното - яка, набита, ящна и с едри груби черти. Гласът ѝ е мечешки и некрасив, което е странно за певица. Иначе е добро и възпитано момиче. Ако иска да бъде популярна обаче, трябва да промени доста визията и музиката, която прави, защото е толкова ретро, че дори майка ѝ изглежда по-модерна от нея.

# 1 918
Цитат

Май ги продават и в магазини по 1 лв, защото моя позната се възмущаваше, че като ходили на гости на бъдещата снаха у дома на родителите ѝ за първи път, ги посрещнали на маса с подобни съдове.
Поне точно така ги описа.
  Брей ужас. И върнаха ли я? Снахата

'ми,сигурно.Те у тях са свикнали на китайски порцелан само и гладни ще стоят,ако не е сервирано в такъв.
Понякога наистина се изумявам какво може да се коментира!Дуралексови съдове?! WTF

# 1 919
Истината е, че на мен вечерята/храната/ ми хареса...такова меню бих предпочела пред вчерашното направо натъртващо изобилие!
Но държането на домакина, истинско падение...липса на всякакво възпитание и умение да бъдеш домакин и да посрещаш гости!
Симона е лъчезарна, но далеч от красива...жалко, че е взела външно доста от баща си. Като цяло доста едра, тънка коса, силен грим, липсва нежност и финес...!
Маската е нежна, но устата разваля всичко, иначе елементарна до глупост, да не може да затвори устата на един простак!

Общи условия

Активация на акаунт