Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 26 ян. 2020, 17:35 ч.

🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

 • 75 990
 • 2 287
 •   1
Отговори
# 2 280
 • Мнения: 18 445
Аз отдавна знам, че шапката ѝ е от мъжката носия, точно това не харесвам при нея, ни риба, ни рак, ни фолклор, ни носия, комерсиално шоу с етно мотиви, за да докосне сърцето на българина! Но аз уважавам нашите народни танци, те са уникално сложни и многообразни, характерни само за нашия народ, почти няма други такива носии и танци в цяла Европа! Не мога да приема за фолклор Николина качена на тъпаните, това ми е някаква пародия на фолклор ...не ми е естетично и красиво!

# 2 281
 • В. Търново
 • Мнения: 7 164
На мен лично ми харесват спектаклите й. Разчупени .
Харесвам и нормалните народни танци, но са си скучни.

Харесвам и художествената гимнастика, но ми е скучна.
Предпочитам да гледам спектаклите на Нешка Робева.

Паралел.

# 2 282
 • Мнения: 18 445
Така е, всичко е въпрос на вкус и усещане.....не гледам нито народни танци, нито Николина. На мен спектаклите на Нешка Робева пък не са ми интересни, предпочитам да гледам състезанията по художествена гимнастика и кънки на лед! Grinning

# 2 283
 • Мнения: 1 047
Харесам българският фолклор, но никога няма да си пусна специално да слушам, особено интерпретациите на Чакардъкова. Винаги ми е била особена с тази носия, шапка, самите ритми и звуци при нея са може би характерни повече за ЮЗ България, Македония, Гърция.
При нея, конкретно в Черешката, ме издразни това перчене всеки ден. Интелигентните хора не е нужно да повтарят колко са по по най- всеки ден. Това се усеща. На нея всяка втора дума й беше какво е постигнала, колко е велика в това, което прави. И накрая, за да се изтъкне съвсем та и този снобарски автобус показа. За вечерята писах.
Да не казвам, че на 50 се държи така сякаш е премъдра старейшина, а другите само могат да попиват от нейното познание.

# 2 284
 • Мнения: 18 445
Да не казвам, че на 50 се държи така сякаш е премъдра старейшина, а другите само могат да попиват от нейното познание.
Да, това държане много я състарява, оня ден си викам бреееей каква опъната кожа има Чакърдъкова, защото я мислех, че отива към 60, а тя била млада жена...!

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 21:22 от mimi.7299

# 2 285
 • Велико Търново
 • Мнения: 598
Като се кликне в самия пост, не става ли?
Пробвах, не става. Сега обаче може да се провери единствено в цитата. За съжаление самият пост вече липсва Какво ли толкова нередно видяха?


Не ме, защото когато човек изразява мнение, поне трябва да е информиран.
Точно така!
Всяко едно мнение трябва да може да бъде аргументирано и подплътено. Иначе са думи, "хвърлени на вятъра". По принцип се отнася за всяка една от страните в евентуален спор или дискусия.


Винаги ми е била особена с тази носия, шапка, самите ритми и звуци при нея са може би характерни повече за ЮЗ България, Македония, Гърция.
Имайки предвид от кой край на България е Чакърдъкова и коя фолклорна област представя, това си е съвсем в реда на нещата.

# 2 286
 • Мнения: 4 764
Според мен Чакърдъкова се държа така колкото да замаже положението заради нескопосаните млади (изключая Симона). Стоят, гледат, не знаят какво да кажат, на каква тема да заговорят....Па току почнат за нещо да се дърлят, оня журналист, но и той скучен, лишен от съдържание....Сал една Николина дудна по инерция.

# 2 287

Общи условия

Активация на акаунт