През ДЕКЕМВРИ мама все ще пее, свойто сладко бебе ще люлее!

• 22 118
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла Nikki   bouquet
Не се притеснявай, аз доколкото знам все още има мамита дет не са усетили бебо, но и този момент ще дойде. Ако погледнеш на първата страничка ще видиш,че и пола на бебо повечето не знаят или не казват  Laughing , има много срамежливи бебоци  Embarassed
Леко бременеене ти желая Simple Smile  Hug

# 106
  • София
Сори, че не го написах по- горе, ама нали съм нова, ще прощавате:
Та Klemy исках само да ти кажа за твое успокоение да зъннеш във Фемина да ти потвърдят часа, че в Понеделник се беше получило дублиране на часове и по някое време ги зарязаха и приемаха който когато му дойде реда Simple Smile
Марков е мн симпатичен, още на първата минута видя пола...аз по-хубав преглед не съм имала, и татито ни за първи път видя бебката и усмивката цял ден не му слезе от лицето Grinning
Ааа, въобще няма да звъня. Не ми се говори с тия нелщбезни лелички, предпочитам да чакам в чакалнята. Нещо хич не ми е гот да си говоря с неюбезни хора... Confused дано да види пола, че вече не мога да спя от любопитство. Не ми се смейте. Всяка вечер сънувам , че е от различен пол... Embarassed Embarassed Embarassed

# 107
Здравей, Ники!
Ти видя ли колко лентички имам. Е виж! и тогава се тревожи. Усещат ги отчетливо само тези които вече са били бременни. Другите най-вероятно също, но не знаете че това са вашите мъничета. Не се притеснявай, всичко ти е наред скоро няма да си намираш място от шутчета. А за пола - много зависи как е застанало бебчето, чак в 28 седмица като се кротне и не може много много да шава тогава може да се види най добре. Пък и в мъжкия случай нещото трябва да попорасне , а не като сега точица някаква и " това ли е , не е ли..." Всичко ти е наред съвсем си си нормална. Много не се втилясвай а се радвай на твоето съкровище.

# 108
  • Варна
Забравила съм да ви кажа че съм от Варна и ще ми е много приятно да се видим с варненските бъдещи майчета.Пишете ако искате да се срещнем Wink

Jinjer в събота имаме среща варненките на шадраваните на операта.по случай световната седмица на кърменето.ще правим разходка от шадраваните до входа на морската и после ще пием кафе някъде. ако можеш ела   Hug

П.С. Забравих да пиша че е от 11:00 сутринта Simple Smile

и още : хвърляй по едно око на Варненската темичка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105919.0
там пише за срещите  Wink

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 16:17 от Virginity

# 109
Много се радвам като се увеличаваме декемврийските мами Hug
Поздрави и добре дошли на новите   bouquet

# 110
  • Бургас
ClangG   Heart Eyes Blagodarq za uspokoenieto , 4estno kazano nadqvah se da e taka.
Blagorodno ti zavijdam za lenti4kite  Blush
Vazhi6tavam se na takiva kato teb, az samata sum treto dete, no za jalost az samata edva li 6te imam tolkova.
Blagodarq na vsi4ki za gostopriemstvoto   bouquet
Ujasno mnogo se kefq na vsi4ki vas. Napravo vi obi4am.
6te gledam da sum redovna, makar 4e az si hodq na rabota i tuk i 5 min ne mi davat mira.  Mr. Green A puk vku6ti poznaite dali moga da se vredq  Crossing Arms

# 111
  • Варна
да бе аз също съм 3то дете и на майка ми са и дали медал дори! Майка Героиня или нещо от сорта,за принос към популацията на държавата Peace
абе комунизъм ама имало е признание от хората и се е гледало с възхищение на майки с 3 и повече деца а не като сега "оф тея не знаят ли да се пазят" или "ох горката едното в количката още, а чака второ"   Crossing Arms
който има възможност, нека да има повече деца, защо не? newsm78
аз съм за и ако имаме възможност по нататък искам да имаме още деца,аз съм израстнала в голямо семейство и искам и аз да създам такова (макар че знам майка ми как подлудяваше с 3 деца)  #Crazy  Peace

# 112
Да, Virginity, сигурно е лудница, но колко е гот да можеш да кажеш - "Аз имам 3-ма сина." Или "Аз имам 3 дъщери" или нещо смесено такова!  bowuu

Ехее, колко много нови мамита днес! Добре дошла Ники, много ни радваш. Ще видиш колко повече ще ни заобичаш след някой и друг ден... Mr. Green ние сме "скромни" тук... Mr. Green Mr. Green

Аз често усещам бълбуканията, по-силни от преди, но още не са ритници. Сигурно матката на една първескиня, още не е така чувствителна!? newsm78

Момичета, някоя от вас ходила ли е на преглед за сърдечната дейност на бебето? 50 лв! Препоръчва ми го док, по правило на всички майки в Тина Киркова. Но понеже ме попита искаш ли да ходиш, та аз разбирам, че не е задължително, но...мога ли да откажа преглед на детето си??!!???!? #Crazy

# 113
Сара, "не дълбай с длетото тънко, моето сърце, остави таз рана - нек да зарасте..." с тея трима сина де. Сигурно станах досадна вече но разменям момченце - 20.5 г.с. за същото такова момиченце.

# 114
Привет и от мен. Добре дошли на новите ни попълнения. Чета ви доста редовно, ама рядко пиша, защото все от офиса се сещам. А пък на мене всичките ми колеги са мъже, ама всичките, само чистачката е жена, само че не я виждам, и ме гледат малко странно като видят на екрана тикерите, особено тия с бебетата по месеци. Много е ясно какво правя и че не работя точно. Не че е проблем да си дам почивка, ама ми е малко неудобно.
Пък и единия колега няма деца- май имат проблем с жена си, но никога не говори за това. Не знам какво да мисля, но са женени от 7-8 години, вече са над 35 и двамата. И ми става малко кофти за него.
И така.
При мене нищо ново под слънцето- вашите проблеми са и мои, радостите ви също.
Просто исках да ви кажа, че ние сме щастливки, а пък мамите, които чакат второ или трето детенце - още повече.
А и нашите деца ще бъдат много, много щастливи хлапета - като гледам всяка една от нас с колко много любов и нетърпение чака малкото човече.
Поздрави на всички.

# 115
 Здравейте и от мен, декемврийски мамчета! Много рядко имам възможност да пиша, но поне чета редовно и много ви се радвам. Страхотно е, че можем да обсъждаме проблемите си, да споделяме радостите и да си помагаме.   HugАз още ходя на работа, май така ще е до края, а в къщи нямам нет.   :pray:Screw, моля те ако имаш време и възможност преди пътуването да ме оцветиш в синьо - и ние чакаме момченце. С килограмите съм +5.  SadВече ми отстъпват в градския транспорт, и това много ме радва. Усещам бебчо, но предимно вечер, като си легна, много е приятно и леко. Това е засега от мен, леко бременеене на всички!   bouquet

# 116
Привет, привет на всички! Simple Smile Laughing Grinning Не съм ви навестявала отдавна, но все не ми остава време. И нова темичка сте заформили, и нови попълнения си имаме, и нови неща дискутирате.
Е, тогава да се включа и аз с нещо ново за мен. Бебето ми  е МОМЧЕНЦЕ! Днес с милото ходихме да го видим и доктора беше 99, 99% сигурен. Мъжът ми извади такава усмивка, козята не съм виждала до сега. Като че ли в един момент ми беше по-интересно да гледам неговата физиономия, отколкото да гледам в монитора. Просто не съм го виждала до този момент с такава физиономия  Mr. Green JoyОще ми е смешно! Пет пъти пита доктора дали е сигурен, дори го накара да му измери чурката. И така нашия юнак на този етап е с пишле, голямо 5,5 мм. Мъжага! Според нормите Бебо е с точните размери за възрастта си и слава Богу всичко си му е наред. Много съм щастлива, момичета, и много исках да го споделя!   newsm68 newsm44
Хайде, оставайте си със здраве. Много, много усмивки ви желая и все повече радостни моменти и преживявания с малките бебоци!  smile3503

# 117
Привет момичета и от мен , радвам се че всички усещаме вече бебоците и така сме по спокойни. Добре дошли на всички мами и леко бременеене. И аз още не знам пола много срамежливо е нашето бебче. Лека вечер на всички.

# 118
  • Емаесесаесесапипиа
ClanG, разбрах най-сетне за какво иде реч. Аз планирам и четъврто, живот и здраве някой ден, та тогава съвсем ще я овътря тая държава. Направо ако стигнем до страните от третия свят, заради моята многолюдна челяд ще да е Simple Smile)). Но на първо време ще гледам как ще се справим с три, защото може и да ми поохладнее ентусиазмът. Ще трябва обаче миниван да си вземаме, че как ще ги карам тия деца като сега и без това половината задна седалка е заета от столчето на дъщеря ми, не знам...
Колкото до предложението ти, можем да трампим едно момиче за едно момче Simple Smile. Докторът не беше много сигурен, но имаше предположения за момиче, които трябва да се потвърдят сега на проверката ми на 9.08. На мен ми е все едно, но мъжът ми май за момче повече се надява. Навремето бях убедена, че ще имам само момчета, защото всички от рода на мъжа ми до пето коляно са само мъже (по бащината му линия). Според мен това семейство беше прокълнато на тема имане на момчета и когато докторът ми каза,че е момиченце, направо щях да скоча и да го разцелувам. Толкова щастлива бях, въпреки че разбира се щях да си го обичам каквото и да е. Чувствах се като голяма късметлийка да имам момиченце и то наистина си е съвсем различно преживяването. Но сега вече ми е все едно, дори ми се ще за разнообразие пак момче.
В. Кулева: поздравления за пола! Явно сте ходили на триизмерен ехограф. Бях чувала, че има такова нещо в града, но къде точно се намира и при кой доктор, ще кажеш ли?

# 119

url=http://www.myjane.ru/lines/][/url]                                                                                                                                                                      

Общи условия

Активация на акаунт