През ДЕКЕМВРИ мама все ще пее, свойто сладко бебе ще люлее!

• 22 120
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
lladybird, а кога ти е термина? добре дошла   bouquet

macko, добре дошла и на теб!

Еххх, че гот, от кога чакам да станем 70, е, още малко остана  Grinning
Дано от тук нататък само де увеличаваме, не давам никоя от съфорумките да ходи никъде, ще си бременеем и плямпаме до края, а после всички заедно ще се преместим в друг подфорум  Wink

# 91
На Лейдибърд и Мацко - Добре дошли!
Шрю ей, побърза да ме боядисаш! Не даваш на човек да си помечтае! Макар че останаха едни 5% ама....аз си знаех отначалото още, просто се надявах...
 На всички които чакат момичета newsm10 smile3518
Приятен ден , на всички!!!

# 92
Привет отново, момичета Simple Smile

Shrew, ClanG благодаря за 'посрещането' Simple Smile

Shrew, термина ми е за 15ти декември, и все още не знаем дали ще сме в розово или в синьо Simple Smile

# 93
Shrew - и аз се радвам много на набъбването на декемврийките...сигурна съм, че има и още мамита, които се чудят дали да се включат ...
Но реално, тук се задържаме едва 10-тина човека да поплямпаме  newsm78. Жалко, на мен ми е любопитно какво става с всички мамита, които са се форум-нали тук.
Дано от септември-октомври да стане по-гореща нашата темичка.

# 94
ClanG извинявай, не съобразих, че разказваше как по-малкия ти син се заел с ентосиазъм да говори на бебока в коремчето  Laughing  но нали аз много искам да си имаме после още един бебок  Embarassed и исках само да ви успокоя да не приемате нещата така навътре  Embarassed за хорските приказки. Познавам едно семейство германци /те са вече възрастни хора/ но така мъжът е много искал да има момченце Simple Smile и са раждали деца до момче  Simple Smile 13 деца са / не го казвам с лошо, да не обидя отново, а за да покажа, че щом има желание има и начин/
Добре дошли на всички нови момичета при нас   bouquet
Къде отиде мамата с близначетата? Много отдавна не се е появявала  Thinking

# 95
  • София
Tani@, не знам точно кое са ръчичките, кое крачетата. По принцип ръчичките ги усещаш по-слабо от крачетат, с краката блъскат по-силно. Иксах да кажа, че усещам и двете. Защото едновременно усещам бутане/ритане долу ниско и горе до пъпа. Т.е. на едното място удря с ръчичките, на другото с крачетата.  Laughing Май този път стана ясно?  newsm78
Ох, писна ми да чакам тази фетална. утре от 14 съм при Марков и мнооооого силно се надявам да ми каже пол.  Praynig Praynig Praynig

# 96
Здравейте мамчета.Ако може да промените термина ми на 16.12.С таткото сме много щастливи защото ще си имаме малка бебка.Лек ден на всички  Hug

# 97
Добре дошли на новите мамита   bouquet и леко бременеене.

По въпроса за ритането.. не знам как ме рита и какво прави, но се случва и на 3 места едновременно да ме сръчка, не мога да разбера какви чупки прави но е доста дива Simple Smile

# 98
Привет отново, момичета Simple Smile

Виждам че днес сме се включили цели 3 нови бъдещи мамчета Simple Smile
В интерес на истината от 2-3 седмици все не успявам да ви се представя - или интернета се скапва, или нещо друго се случва. А и най-често ви чета от работата си, от където не мога да поствам - но днес съм вкъщи и използвам че интернета е ок.

А иначе, да чукна на дърво, засега не мога да се оплача от съществени проблеми от бременността. Вече усещам бебчо доста силно, даже днес видимо ми подскачаше корема когато риташе Simple Smile

Между другото, тези дни разгледах темите за протестите на майките - там се обсъждат обезщетенията за майчинство - следите ли обсъжданията?

# 99
  • София
lladybird  опитвам се да следя новостите покрай обезщетенията, но на нищо не вярвам докато не го приемат и обнародват като промяна в КСО или някоя наредба Grinning
Все пак предложените проекти са обнадеждаващи, дано догодина сме едни по- опаричени мами с усмихнати бебчета Wink

Благодаря на всички за милото посрещане, то сякаш сме се наговорили наведнъж да ви се представим  Grinning

# 100
  • Варна
на попълненията добре дошли   bouquet

supermama голям съм слон нали  hahaha
с 10 кила съм отгоре(на 11 ще разбера дали съм качила още Thinking) но определено ми е тежичко  badscale и доста горещо sweating но все пак бебето е най важно после ще се оправяме някак  Wink

П.С. да бе какво стана с тези майчински ...гласуваха ли вече? или още се моткат?имате ли информация?

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 15:25 от Virginity

# 101
Вчера бях при една приятелка която е акушергенеколог, уж да гледаме пола, но всъщност 45минути гледахме цирково представление. То не бяха подскоци , шпагати и пр. отбора по синхронно плуване има какво да научи от нас. Та мисълта ми беше че не на 2 а едновременно на 200 места ме рита, блъска, бута, бие главички, дупенца и всичко друго което става за контакт. Нали следващите деца се усещали по-рано ние вече сме си на сериозно ритане, чак болезнено.
А пък аз си мечтаех за момиченце....

# 102
  • София
Сори, че не го написах по- горе, ама нали съм нова, ще прощавате:
Та Klemy исках само да ти кажа за твое успокоение да зъннеш във Фемина да ти потвърдят часа, че в Понеделник се беше получило дублиране на часове и по някое време ги зарязаха и приемаха който когато му дойде реда Simple Smile
Марков е мн симпатичен, още на първата минута видя пола...аз по-хубав преглед не съм имала, и татито ни за първи път видя бебката и усмивката цял ден не му слезе от лицето Grinning

# 103
  • Бургас
zdraveite mili moi maiki sladurani   Simple Smile
izklyu4itelno sum 6tastliva 4e vi ima i vas i tozi site i,4e nai-setne nikoi ne mi visi na glavata, i okolo men e spokoino ta da drasna nqkolko reda i az. Otdavna se kanq, oba4e se zadovolqvah samo da 4eta, e dnes e momenta.
Kazvam se Neviana, nikki me nari4aite  Embarassed ot Bourgas sum i sum na 29 godini
termina mi e 19.12, i mnogo se valnuvam, predpolagam kato vsi4ki vas Hug
ot vreme na vreme oba4e kato vi 4eta - me hva6ta pritesnenieto, spodelqte 4e use6tate bebeto da rita silno pri tova, nqkoi dori ve4e znaqt pola???? a az ni6to  Close
i tova me pravi ujasno tujna, 4uvstvam se mnogo  ne normalna i pritesnena
Nadqvam se vse pak vsi4ko da e OK, za6toto ina4e se 4uvstavm perfektno
Jelaq usmivki na vsi4ki, veselo nastroenie i leko bremeneene  Heart Eyes

# 104
Забравила съм да ви кажа че съм от Варна и ще ми е много приятно да се видим с варненските бъдещи майчета.Пишете ако искате да се срещнем Wink

Общи условия

Активация на акаунт