През ДЕКЕМВРИ мама все ще пее, свойто сладко бебе ще люлее!

• 22 114
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Sarra , най-тъжното е, че аз влязох в тролея ревяща, защото много ме беше разстроил един доктор, че не можело да ми даде болничен с тия документи и ме разходи няколко пъти до другия край на града. В тролея имаше и млади хора, и раждали жени, а и контрольорката видя цялата ситуация...
А в момента имам огромна рана и синина на крака....
Желая на всички ви страхотен ден  Hug
shrew, лек път и пиши веднага като пристигнеш Hug

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 09:43 от di_

# 76
fapua, ClanG аз пък ви се възхищавам Simple Smile с породени деца е доста по-трудно. Страхотни сте   bouquet намислила съм да направя и аз вашия номер, дано стане  baby_neutral А пък това кой какво си мисли или пък казал на някой си... да си гледат работата, то чуждото винаги е по-лесно да го осъдиш  Confused
Момичета относно градския транспорт, защо преживявате така хорското безразличие, я не си го слагайте на сърце, голяма работа, че някой като ви видял и си обърнал главата на другата страна. Аз също съм с градския транспорт и са ми много смешни, как като те видят и си зъвртат  главите и не смеят да се обърнат хихиххи а иначе са любопитни и те оглеждат с едни изкривени очи ххихи много са смешни, а пък ако си направите експеримент да ги заговорите и те целите се изчервяват  Laughing
soseress и lia25 стискам палци да се оправяте бързо   bouquet
Shrew да се пазиш при пътуването, за никъде не бързаш   bouquet бавно и спокойно   Hug
Virginity коремчето е големичко, ама да не ти пука, важното е бобо да е добре, пък килограми после, че ще се свалят то е ясно на всички ни  Grinning
shemet_neveroiaten честито момченце  Grinning
Ако знаете само колко съм любопитна и аз какво ще е моето бебенце  Embarassed С таткото стигнахме до извода, че е срамежливо и се надяваме да е момиченце  Laughing
Klemy от вчера се чудя, как различаваш ръчичките и краченцата на бебочко  Embarassed какво стана с плуването отказа ли се?

Май стана дългичко  Heart Eyes лек ден на всички ни   bouquet

# 77
Sarra , най-тъжното е, че аз влязох в тролея ревяща, защото много ме беше разстроил един доктор, че не можело да ми даде болничен с тия документи и ме разходи няколко пъти до другия край на града. В тролея имаше и млади хора, и раждали жени, а и контрольорката видя цялата ситуация...
А в момента имам огромна рана и синина на крака....

newsm78 Даа, безобразие наистина. Къде ти е раната? Купи си кислородна вода и марлички на тампончета, от аптеките, не са скъпи - прави се с потупване върху раната 1-2 пъти на ден, 1-2 дни...Ако е по-голяма раната, пробвай и с реванол, но внимавай, че много цапа!  Grinning Така си оризилих единствената ми бременна пола... Laughing та се наложи, да й шия апликации с пайети, върху петната...(пробвах и ваниш, и ариел, три пъти прах, не излиза!!!)  Mr. Green

# 78
раната ми е под коляното, ще пробвам с твоите лекове
благодаря ти Hug

# 79
Само да кажа моите деца не са породени. Коментара беше че демек никаква сексуална култура , раждаме деца а после чакаме държавата да ни подпомага. Това ме издразни най много , щото първа съм бяла като сняг , второ съм синеока не мож ме сбърка с малцинствата, отгоре на всичко сме си направили сметка и сме решили да имаме трето дете. Не съм и помисляла за помощи и такива работи, мъжът ми изкарва достатъчно за всички ни. Даже миналата година на няколко пъти правихме дарения за една фондация. Ама те пенсионерите толко са озверели че си мислят че ние им взимаме хляба... Бе , все едно - глупости и хорски приказки.
Та да си дойдем на думата Шрю внимателно пътувай лежачка и всичко останало. А ако ти остане време да ме ПОСИНИШ моля. Казах аз че взехте всички бонуси, и останаха само момчета.
Лия споко. Малко ще те набоцкат но това са бели кахъри пази бебо и не щъкай напред -назад по болницата.
Вирджини ти ме убиваш. АЗ мислех че палатките са за мен , обаче май ти ще се окажеш по - нуждаеща се. Какво правиш бе, човек. Като гледам и на килца си бая наддала.
АЗ ще ви напускам тия дни за 1 месец , че излизаме отпуска с мъжа и малко ще обикаляме България. Което естествено ми е абсолютно забранено от Док, ама сега се наканихме да покажем на децата красотите и.
ОТегчих ви за сега чао.

# 80
  • сто акровата гора
Здравейте момичета и благодаря за подкрепата  Hug
Lia25 и мен вчера ужасно ме болеше глава, даже вечерта повръщах и чак тогава отпусна, може да сме се постреснали и затова  newsm78 Уж гледам да съм спокойна, ама ...  Rolling Eyes Иначе и аз издивявам, изтеглих си филми да гледам ама ми писва да лежа и едно и също само, но като няма начин така ще е. Дано се оправим бързо и да нямаме повече притеснения.  Praynig
Пък за градския транспорт, аз нали нямам кой знае какво коремче и не ми личи още и въобще не ми стават. Даже преди 2 дни една бабка ми обясняваше че трябвало да стана защото тя била с 4 торби и нямало проблем да стои права ама торбите си искала да сложи на някоя седалка  Shocked  Въобще не й обяснявах нищо, само й казах, че седалките са за хора, не за багаж.
Абе простотията ходи по хората.
Поздрави на всички и се пазете   bouquet
P.S. Sarra момиченце ми казаха 

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 11:13 от soseress

# 81
чакайте, чакайте,чакайте - три деца много ли са  newsm78 нещо не схващам. Аз искам поне три!Достатъчно учих и се преучих,бродих по света, предоволна съм от професията си, печеля добре от това, което най-много обичам, съпруга ми също. Даже се дразня когато някви си хора ми казват - две деца да имате достатъчно. Брей, те ще ми кажат. Ако Бог ни даде - искам поне три. И да ви кажа честно като видях мамите с три деца - изпитах нещо като гордост и облекчение " Най-после хората почват да излизат от нормата - едно, най-много две". Поздравления за решението ви   bouquet  . Дано Бог позволи да се случи и на мен.
di, горе главата - не си струва. Има хора, които биха отстъпили място - за тях си струва, за другите не.

# 82
букетчето ми излизаше в предмарителния преглед. и понеже много държа да ви го дам -   bouquet

# 83
нещо стана тука  newsm78.  Сега ще ви писне да ми гледате физиономията - изчезвам и успех на всички.

bouquet.

# 84
detelini, все едно аз съм го писала твоя коментар! ....
Абсолютно повтарям всичко казано от detelini!!!
Винаги съм мечтала за 3 деца! Дано Бог ми даде да имаме, да ги издържаме, да им се радваме...
Тези хора, които са го казали това, сигурно са забравили, че и тяхното поколение е от семейства с поне 3 деца, а и колкото повече деца се раждат, толкова повече възможности за изработване ресурса за пенсиите на по-старите поколения, които иначе казват "..искат помощи.."!!! Много "обичам" хора, които правят сметка само на другия, а на себе си - не!
3 деца, а ако бях по-млада, щях и 4 да искам. Брат ми (22г.) онзи ден ми каза - най-хубаво беше, да имаш близнаци!  Joy

# 85
detelini в дясно на всеки постинг е ей този бутон Ако не искаш да пускаш 3 постинга един след друг, можеш да се редактираш. Между другото това се нарича спам и е
забранен  Laughing

От днес не съм на работа, върша разни работи из нас и на 20 минути ви хвърлям по едно око  Mr. Green

# 86
  • София
Здравейте майчета, и аз съм бъдеща декемврийка Simple Smile
Казвам се Здравка и със съпруга и Ритка (от снимката ) очакваме първо бебе (момиченце- според док) , термин- 14.12. Пожелавам на всички майчета лека бременност и по- прохладни летни дни  Grinning

# 87
Здрасти, macko, честито, лека бременност!   bouquet

# 88
Здравейте, мили кандидат-мамчета,

От няколко седмици чета постовете ви с голямо удоволствие, но докато успея да се включа, и вие изписахте предишната темичка  Wink
Ако ми разрешите, ще се радвам да споделяме общите си вълнения от тук нататък - аз също очаквам бебе през декември.

За статистиката която Shrew организира: на 29 год. съм, и очакваме първото си бебе. Живея в Света Троица, и май сме 'съседки' с Klemy и Sarra Wink

# 89
Аз не можах да издържа в този Лозенец и си дойдох в красна поляна при майка ми, бавно с колата гледах да не движа много по дупките. И да ви кажа по-добре се чувствам, там никъ не познавам няма с кой две приказки да се кажа. Като ходя на работа минава времето, но в къщи ужас.
Sossers може и от нерви да ни е боляло главата, аз толкова издивях вчера и аз само филми свалях, по едн овреме заспах на един и се събудих с контракция, така ме стегна. И  накрая вечерта се разревах, като се прибра мъжа ми и не можах да спра да рева. Изведнъж да легна да лежа, като до онзи ден съм ходила на работа насам натам и хормоните си дават отражение. Дано по бързо изживеем тези контракции.
А да ви кажа пък после след като накрая се успокоих бебока вече почна да ме рита. И мъжа ми искаше да го слуша, незнам какво да слуша, но няма значение, като си сложи ухото на корема, онова като му би един шут, чак аз подскочих и да ви кажа ми се пооправи настроението.
Много ви благодаря на всички за подкрепата, дано мине и другата седмица да поседя няколко дни в болницата, че те от там ще ми дадът болничен и повече май няма да ходя на работа. Вие момичета ходите ли още на работа? На шефа ми лошо ще му стане, но това е заслужава си го той.
Macko радвам се, че се присъедини към нас. Леко бремнеене

Общи условия

Активация на акаунт