Изтекоха ме водите нямам контракции и ме върнаха от болницата

• 1 017
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте дами и майки,

Аз съм Габриела на 25 и очаквам близначки ,но ми изтекоха водите преди около един час ,а контракции изобщо не получавам това е първа бременност за мен.С моят мъж определено се притеснихме стегнахме торбата и отидохме до болницата когато стигнахме обаче ме прегледаха и ми казаха че било фалшива новина и не съм раждала ,а с извинение аз не съм се изпускала изтекоха ми водите все пак термина ми наистина беше планувам за днес.С мъжа ми сме в шок наистина форумите не са мястото където да питам за такива неща какво да правя ,но моят АГ го няма.Някой със съвет моля ви!🥺

# 1
Здравейте, потърсете наблюдаващия лекар или друга болница. От коя болница ви върнаха?

# 2
Потърсете второ мнение. Ако са били водите раждането скоро ще започне. Бъдете в готовност.

# 3
  • Tezor Obliš
Избрали ли сте лекар за раждането? Ако да - свържете се с него и му обяснете ситуацията. Ако не, значи нямате конкретно избрана болница и можете да идете в друга. При всички случаи, ако изтичат водите, трябва да стигнете до болница, в която да обърнат внимание. Бременност на термин с близнаци и изтичащи води си е повод за прием в болница, настоявайте за такъв. Леко раждане! Heart

# 4
На сестра ми така с изтекли води и казаха, че се е изпуснала. 24ч стоя така и после бяха на антибиотик и тя и бебето. Отивайте в друга болница, още повече с близнаци не е шега. А тази болница, която ви е върнала е за съд.

# 5
С близнаци не сте ли планувана за секцио? И като цяло имате ли план за раждане с вашия лекар? Посетете друга болница. Успех!

# 6
И според мен се свържете с АГ-то си или вървете в друга болница. Успех ви желая и пишете после с добрите новини!

# 7
Отивайте в друга болница. Здрави бебчета на финала.

# 8
Толкова часове с изтекли води бне ми се струва безопасно, още повече пък и близнаци за първо раждане. Дано всичко е наред!

# 9
Успех!!! Чакаме добри новини! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 10
  • Tezor Obliš
Добро утро!Свързах се най-накрая с моя АГ оказа се че просто е израждал друго дете.Но започнах да получавам контракции преди няколко часа.Моят АГ каза да отиваме по най-бързия начин в болницата.Ще раждам естествено АГ-то ми се съгласи.Ще пиша тук когато родя.Благодаря на Ви на всички!❤️
Стискаме палци всички! Heart
Няма нужда да цитираш отговорите, пиши направо отделен пост, за да е по-прегледно. Hug

# 11
Минаха няколко часа от както писах последно настаниха ме отдавна и когато ме прегледаха постановиха че съм с пет сантиметра видимост и тогава стана каквото стана свалиха ме в родилното и слава на богу родих първото бебе по лесно ,но второ малко ме озори.Но правих се слава богу най-накрая на този свят са децата ми и мога да си ги гушкам и да им се радвам!

# 12
Честито! Да са живи и здрави, и много да ви радват!

# 13
  • Tezor Obliš
Много се радвам, че всичко е минало добре.
Честити рожби, да са много здрави, а на теб - бързо възстановяване! Heart

# 14
Много хубава новина! Радвам се много, бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт