НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 886
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Никси, честит рожден ден.  Да те слушат двамата мъже в къщи. Много щастие и здраве.  bouquet[/b][/color]

# 121
точно тъй, честит рожден ден на Никси! Жива, здрава и засмяна!

а също честито християнче на юка!

а на мен редовно ми помагат за количката Simple Smile даже ми става притеснително Simple Smile

# 122
Добро утро!
Анеле, стискам палци всичко да е ок. Ужасно е да се притесняваш за любим човек.
Никси, ЧРД!!!
Честито християнче на Юка - искаме снимки!!!
Поля, добре дошла. На мен пък точно на летището много хора ми помогнаха, за разлика от летището в Германия. Аз пътувах сама с Малик и най-показателния случай е, че при ръчния багаж трябваше да мине и количката през монитора. Извадих Малик и всички зачакаха да почна да я сгъвам - с бебето в ръцете Thinking Чак след молбата ми някой да го вземе, се размърдаха. Той пък беше в периода, когато моментално се разреваваше, ако го гушне друг. Сгънах количката бавно, жертвайки минутка дискомфорт на бебето си, за да ги "понакажа" с ревящото бебе. А в Бг според мен е много смесено - в повечето случаи, слава Богу, хората много помагат, но има и телета, които ти се изпречват на пътя точно така, че да не можеш да минеш, гледат тъпо и се чудят защо не им направиш път.

# 123
  • София
 Mr. Green здравейте на всички,

bdbaloni на Никси и
честито християнче на Юка bishop
Анале - дано всичко е наред Praynig
И на Поля добре дошла в БГ-то Hug

Ние уж сме по-добре, но още не съвсем здрави....мн се проточи - лоша, лоша болест...за капак вчера имахме малко кърваво произшествие.  Дребното се хвана и изправи отстрани на една количка и си захапа една метална част (на която се закачва играчката за колички), да ама това не е стабилно положение - количката тръгна, бебе загуби равновесие и се изхлузи надоло, при което си раздра венеца...и това толкова бързо, докато стигна до него беше на пода плачещ, а като го дигнах от устата му течеше кръв....ужас някакъв преживях после часове наред трепер, беше ми свито и не смеех да го оставя само го гушках и разнасях, а той след 20 мин се хилише като тиквичка.... ooooh!като се обадих на педи каза, че сега прохожда и тепърва предстоят такива изпълнения, че и по-лоши, да не ги изживявам толкова, каза , че в устата бързо зарастват....ама да дойде тя да не го изживява като е за първи път.... Cryтака наоплаквах се....още ми е търсене и се чувствам виновна.... Confused поне дано на прегледа да каже, че е пооздравял и да спрем антибиотика...и капките за нос...милия сигурно грайно ме е намразил, приема лекарствата като истинска инквизиция.... Cry

# 124
  • Карлово
Ето ни и нас.
Честит рожден ден на Никси!
Буба, много хубави снимки. Колко е пораснала Кити!
Бубу, хайде да оздравявате най-после! А по повод падането, винаги си повтарям един подпис на форумска мама: Добрият родител не предпазва от падане, той превързва рани!
Бяхме на консултация, биха ни най-после третата хепатитна ваксина. Мерките ни са 9500/-150/ и 75/+2см/. Вече отслабваме, представете си!
И да ви се оплача. Счупи ни се задното стъкло на колата. Тъкмо тръгвах за консултация и бам-ей така, от само себе си. А в събота щяхме да ходим на море CryДано е по-евтино проклетото стъкло, че да не ни се размине моренцето.
Тук слънцето срамежливо се показва, надявм се да не вали и излизам след като се наобядваме на разходка.

# 125
здравейте
чрд Никси
буба много сладурански снимки, ох как ми се ходи на моренце
майче, намерих ти 2-3 серийки от бебета Айнщайн, нур ако знаеш как се радва и как се смее, и непрекъснато когато искам да свърша нещо за 30-40мин, както сега например съм на компа за кафенце Нур гледа и се смее с глас,
днес бяхме на илианци и валя градушка, с нур наблюдавахме процеса,
вече започна да хвърля играчките и да гледа как ще паднат и после как аз ще и ги върна

# 126
ето снимки от кръщенето  Hug

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=53500
паролата е 111105.

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 15:52 от Юка

# 127
Честит рожден ден на Никси  bouquet
Юка много сте хубави, честито.
Ния е много ядосана и цяла нощ не е спала , но казва вече мама Laughing
Хубав следобед.

# 128
Малко шпионаж от кака ви Гея  Wink

Никсиииии, честит рожден ден!
Да си все така весела, добричка, много щастлива и само любов да има в  семейството ти!

P.S. Внимателно с питиетата Wink

# 129
колко е опустяла темичката  Sad чак се притесних, че нещо не е наред в непрочетени публикации.
никси, честит рожден ден! пожелавам ти здраве и любов!!!  bouquet
бубу, дано вече тръгнете към подобрение. кейти как се беше наплашила от стеримара и от повивалника. защото аз патката все там й пръсках, че ми беше удобно. после обаче не можех да я сложа там да й сменя памперса.
тази вечер имахме тематична вечеря вкъщи- паста, тирамису и вино от областта на лацио. остава и някой италиански филм да гледаме.
хайде пишете, че е скука  Confused

# 130
  • София
След половин час ще пиша как беше тази една седмица, нооо първо да проконтролирам баткото дали мие зъбите.
Готово, домочадието спи.
Обаче първо, бубуто, много лошо това с температурата. Кой ден ви е на антибиотик? Доктора ли ти каза да го спреш? За температурата най-изпитаното е хладка вана. Така е малчо ще се освежи и ще поспинка. Внимавай да не се обезводни. Споко, ще се оправите, всичко ще бъде наред.
Ходихме до Видин (по точно едно село до него), за да си вземем детенце. За съжаление не можех да отида на среща (пукам се от яд). Времето беше горещо, както навсякъде - жега. В двора обаче има басейнче, голям гот. Покрай бирите, джиновете и уискитата започнах да кърмя само два пъти на ден (предвидливо си бях закупила АМ), та сега ми излиза през носа, ама ще се оправим. Калинка пълзи и се изправя- резултата е синилка на бузата. Жегите не ни понасят, а и ми е нагорно с двете деца на едно място, но ще свикна. На 1ви септември почва градината  Whistling

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 23:28 от Elena_Ch

# 131
  • София
ткмо мислех, че е по-добре, ама не пак дигна 37.5 ще си довършим антибиотика, гадните капки поне ги спираме, ние със стеримара проблем нямаме, капките бяха трудното нещо...иначе и аз на повивалника, ама само там ми седи мирен и не хуква да бяга да лази нанякъде....ама мн ми омръзна тази болест вече....не знам защо пак дигна Т да не би защото излизахме...но нямаше начин трябваше да отидем на лекар.....не знам дано се оправя вече....

# 132
  • Карлово
ДУ!
Юка, много сте хубави, наистина. Кейти като малко госпожичка с тази рокличка и с шапката Laughing

# 133
дуууууу Simple Smile
свърших си превода, от който нищо не разбирах Simple Smile и днес до обяд съм фрий бърд Simple Smile после ще започна ужасяващо големия текст, който обаче е само за редакция. ще изкарам мноооого парички. ураааа!
клара - искам  филмчетаааа, плийз! но ще се наложи вие да ми ги запишете, че ние нямаме записвачка на компа. много сме смотани Joy
юка - много сте готини. а ти колко изглеждаш супер! и изобщо, клара също изглежда страхотно на снимки. отстрани изглеждате спокойни, усмихнати, уравновесени, децата и те така. имам чувството, че само аз излизам изтормозена и смачкана, когато ме снимат. (това откак петра, де.) затова и не се снимам толкова.
в събота бях на пазар по женски (пак - нали ни е е традиция с момичетата), та си изкарах страхотно. но после ме боляха краката от обиколки. а през това време петра се е държала образцово - на обяд спала почти 3 часа. което, когато аз съм у дома, никога не става. явно при мен се разлигавя и се разфасонясва. вероятно аз нещо съм сбъркала с възпитанието. но пък не съм лигла - хич и не знам защо при мен се дере и мрънкоти, а при баща си - не. иначе детето е неспокойно - буди се по 3-5 пъти/нощ с рев, през деня също мрънка на поразия, но пък когато се усмихне и става супер лъчезарно бебе. и е много енергична. зъби нямаме. изправая се сама от легнало положение (като първо се обърне по корем) и после до право. научи се да поскача и да пада със замах, да търси и показва баща си като я попитам "къде е тати?" (но лампичаката не ще да покаже), дава боц не една баба комшийка, но на други не ще и отскоро започнахме да правим "чао, чао" на Зеле (който е играчка за баня) и то, защото иначе се дере като я извадим от басейна вечер докато я къпем (вече я къпем в басейн). така уж някакъв итуал шравим - спирам водата, увивам я в хавлеия, вземам я на колене и почваме 10 минути за правим чао-чао на зеле докато изливаме водата канче по канче. ужасссс...
вчера бяхме на консултация - 8850 и 73.5 см. - ще бъде дълга и слаба, слава богу, че по едно време се бях притеснила с тия бузи кой ще я вземе  Joy
друго какво - тази съб и нед ще ходим на почивка за малко. другата седмица ще кумуваме на една ужасно пищна сватба, а след това заминаваме на почивка. вече нямам търпение. но ще изтърпя  Joy

# 134
ДУ.
Кити вече има 4 зъбчета. Станала е голяма мурафетка. Само прави муцунки и ги придружава с различни викове - мама, баба, дядя, тата, ааа, еее, ооо, абу и т.н. Мама вика като иска нещо или като е недоволна от нещо. Ужас. Вече си чупи играчките и се хили. Хапи и също се хили.Пробва си зъбите, ама как стиска не е истина. Вчера сутринта както си спях, баща и уж я гледа, ама тя допълзяла до спалнята и ме захапа за пръста на крака. Rolling Eyes
Майче, да покажеш снимки после от сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт