НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 862
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Карлово
Мисля, че идеята на Юка беше не против ходенето с анцунг, а за манталитета.

# 286
здравейте
ЧРД Ванко  Tada  Party Time
за ината, нур си е с характер още от както се роди, опитва се да ми се налага, сега като е навън и държи играчка, ако някое дете и я дръпне, почва да пищи и ме води да си я вземе, като я карам да прави нещо не по волята и червенее, пъне се, трепери от инат
вече като я слагам права доста добре балансира на едно място, без да ме държи, но трябва да има  нещо което да държи или да се е загледала някъде,
мики снимчиците ще ги гледам след малко, че ми е бавен нета нещо
хайде на среща в събота, или неделя, какво ще кажете,

# 287
  • Карлово
Вижте тук!
Да пускам ли нова тема?

# 288
пускай

# 289
  • Карлово
Ето

# 290
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

Общи условия

Активация на акаунт