НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 866
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
е, обувките няма да ни се разминат.
Аз съм си заплюла едни за 7 лева в кварталния подлез и вече месец ги подминавам - накрая ще свършат  Mr. Green

# 241
  • Карлово
Ами аз още не съм купувала, защото имам три броя подарък и един назаем от проходило вече бебе. Едните даже са писукащи, мисля Майчето преди време писа за такива. Но единствено стария чифт е подходящ за прохождане, другите за газърия. Мисля направо есенни да купувам, но ще изчакаму да видя колко ще порасне крачето.

# 242
  • Gabrowo->Sofia
Ние днес си имаме баба на гости и Ванката си показа всички магарии вече. Обачееееееееееее преди това с татко му му купихме джапанки  Grinning http://didka.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 3&id=HPIM4048, с които той си играе вместо да ги държи на краката си http://didka.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 3&id=HPIM4049  Wink
Исайкова, на нас ни подариха обувчици за есента на Минимен. От набук с връзчичи, съвсем момчешки са, а не бебешки. 19 номер са, та се надявам да влязат в употребе тази есен. За сега съм купила едни буйки за прохождане и едни сандали (те не са специално за прохождане, ама и с тях ходи)
И накрая да се оплача. Ми, днес за цял ден спа само 50 мин!!! Не знам от къде намери сили да дочака банята в девет вечерта. И аз вече започвам да си мисля, че може да остане с едно дневно спане....

# 243
отговор 1- дневният сън- кейти заспива през деня след като е обядвала към 1. спи около час, час и половина. и толкова дневно време. може понякога след баня и кърмене да подремне около 15 минутки. явно си наваксва нощно време със съня. а мен това идеално ме устройва.
отговор 2- обувки- още пролетта купихме на колев и колев, но не знам защо чак номер 18  Shocked още са ни големи. струваха около 16лв.
отговор 3- не че някой ме е питал  Mr. Green- днес си получих книгите от хеликон. сега ми предстои безсънна нощ, защото аз съм книжен плъх. не търпя непрочетена книга. между другото, по препоръка на тити и симка за латиноавторите, най-после си взех льоса- празникът на козела. още и буковски, и клавел, и дикенс в оригинал........
това от мен засега. наистина е позациклила темичката, но лятно хубаво време, мързел, жега. хайде пожелавам ви лека нощ!
ти лека нощ ми каза, мила, но лека ли ще да е тя.........
простете лиричното отклонение  Blush

# 244
  • София-там нейде в западната част
ей мамита и бебешори ДВ Hug
не мога да насмогна да ви прочета та така по изкукала вече моя памет пиша а да не споменавам че и вече се каня втори ден да пиша а дребната не ми оставя много време
...та тъй
исайкова много неприятно е всичко това което ти се е случило ... надявам се всичко да се оправи бързо и да не се повтарят неприятностите ... а за количката  Laughing думи нямам разсмя ме добре че всичко е било с добър край демек си я взехте после ... което ме подсеща и за преживелиците на елена-ч неприятно
юка честито християнче ... ние ще се къщаваме някъде през септември и тепърва ми предстои тази организация ... а това с мартинито и напиването ми допадна и на мен  Laughing аз биричка си пийвам и сега  Mr. Green
майче много хубав разказ и хубави снимки ...поздравления
тити ЯК аватар на Деян  bowuu bowuu
... та тъй за обувките ами взехме едни с мека подметка от тези с топченцата отдолу не го обяснявам много добре ама и те май не са точно обувки а нещо като пантовки за да стъпва иначе у дома за сега сме по бос крак а после с тези чорапки с гуменото отдолу против хлъзгане ... обувките ще ги снимам и ще ви ги покажа утрре за да не става объркване
за зъбите два си имаме още
за прохождане ами ние сме на такова дередже значи напъва се и се надига от седнало положение до нещо като надупено ... стоим си стабилно на краката-и според думите на други хора,но оня ден направи няколко крачки 3-4 по своя инициятива с моя поддръжка ... най-обичаме да се придвижваме назад и настрани
любимата ни тема за гърнето от скоро почнах да я слагам и още от първия път си ходи по малка и голяма нужда за сега проблеми не срещам с това и ако я сложа след всяко ядене - като се сетя си ходи в него
мамита бебовците страшно бързо растат и всички са възхитителни   bouquet Heart Eyes ... от нас снимки тия дни да ни видите-от сватбата и последния месец ... ще се опитам и видео клипче да кача как се кискат с татито

друго не се сещам да пиша а има доста много неща ама пусто му като трябва да го напиша сега и ми се изпарява от главата ЛЕКА НОЩ от мен  Hug

# 245
  • София
Лека и от мен!
Деситка,сещам се,май и преди бяхте с такива.И ние досега сме с такива.,но като стъпи в калта в парка и веднага са за пране...А той обича да си стои правичък....
За сега сме се спряли на Колев и Колев за прохождане едни мекички и грознички от новия им модел,понеже са доста теснички като за нашето краче.Вече седмица ги няма по Сф,от утре ги зареждат;та ще вземем от тях едни-поне са 15лева и са меки-с огъваща подметка.

Айде пак лека.Лягам вече Wink

# 246
ду
клара - не е сърце - костенурка е Party
деситка - пиши, бре жено, че ми домъчнява, а нали живеем на цели 500 ментра една от друга  Crazy
юка - завиждам благородно за четивата. за марамарис и аз се подготвям подобаващо.
докато бях вчера по работа из центрото се сдобих с 2 секси черни рокли - next и orsay. решила съм да смайвам турците, явно Laughing
получихме подарък от канада - смешна играчка и зимно бонбонено-розово космонавтче (яке и панталонки). хареса ми. явно съвсем съм се чалнала, щом посрещнах розовото парцалче цвилеща от удоволствие. оправданието ми е, че е различно и свежо.

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 07:58 от majceto

# 247
  • Карлово
Черпя за имен ден!

Честито на всички празнуващи днес!

# 248
  • София-там нейде в западната част
Ду  Hug  да не съм първа яяя ... не не съм  Confused
майче пиша брях ама наистина и да ходя до ателието вече ми идва множко  Tired  ама да не се оплаквам че не съм единствена ... ама ние не е лошо едно виждане да направим преди почивката то и ние сме решили от септември на морето да отидем на Синеморец мислим  Thinking
исайкова правилно помниш и преди бяхме с такива а сега взех два чифта от тях за по 6 лева и имме два подарък тъй че и с всекидневното пране си решавам нещата щот верно се цапат ... а за обувки гледам и си мисля че вече се раздвоявам какви точно да са но попаднах на една интересна статия която опровергава високите обувки за прохождащи тоест за държат глезена и твърдата подметка и т.н.
...Ема в момента си бие шкембенцето и нещо му говори "ъъъ аам ммаммам"  hahaha отделно че си откри тия дни всички дупки тоест нос,уши,пъпче и редовно си рови в тях да провери какво е забравила там
айде мамита стига толкоз от мен отивам до центъра и ателието та до довечера ... мей БИ  Laughing
мики ЧИД   bouquet

# 249
Добро утро.
Обувки ние имаме на Колев и Колев.
За спането май не ни се отдава много през деня.
Ще се кръщаваме на 27.08. Имаме само 2 зъбчета.
Бърборим опитваме се да ходим и това е за сега от нас.
Малко снимки
http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=19775
Хубав ден. На всички именници честито да им е живо и здраво името  bouquet

# 250
вярно, че е голяма богородица. честито на всички именници. да са здрави и усмихнати!   bouquet

# 251
ЧИД Мики!  bouquet

# 252
  • София
Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави!

# 253
  • Карлово
Тохчева, Ния на някои снимки като манекенка позира Laughing

# 254
ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ МАМИ, ОТДАВНА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА НО С ОГОООМНА РАДОСТ ВИДЯХ КОЛКО СА ПОРАСНАЛИ ВСИЧКИ. БЕБОЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕКРАСНИ.

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ МАЙКИ И ИМЕНИЦИ С ДНЕШНИЯ ПРАЗНИК! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СИ ОТГЛЕДАТ РОЖБИТЕ!

НИЕ СМЕ ДОБРЕ, Е В МОМЕНТА МАЛКО БОЛНИ, НО ВСЕ ПАК РАСТЕМ И ХУБАВЕЕМ.
BUBA KATINA И ВИЕ СТЕ СТАНЛИ ВЕЧЕ ГОЛЕМИ, АКО ИСКАШ СЕ ОБАДИ ДА СЕ ВИДИМ!
ЕТО И НЯКОИ ОТ НАШИТЕ ПОСЛЕДНИ СНИМКИ. ДАНО СЪМ УСПЯЛА ДА ГИ ПРИЛОЖА Wink
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12620&AlbumId=35007

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 14:49 от Sissa

Общи условия

Активация на акаунт