НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 872
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Карлово
Гледам снимките на Петра с бански и си мисля: "Колко са пораснали дечицата ни!"

# 226
майче, много сладка в бански петра  Grinning но като видях екопътеката, тръпки ме побиха. по такъв мост можеш да ме накараш да мина само с опрян в главата пистолет. веднъж в живота си съм минавала и изпитах какво е това чувство да не те слушат краката. бяхме на една практика из родопите, голяма група от 40 човека. а мостчето тясно, дървено, с липсващи дъски, над една стръмна урва. минава се само по един. е, не можах да си накарам краката да мръднат. 20 човека ме чакат да минат, а аз като в парализа. ужас някакъв. пък представям си с дете. добре, че всичко е минало благополучно.
днес в патиланци ние малко закъсняхме. та групата беше почти заспала или заспиваща. но пък ние докато се наспим, нали сме поспалани, то на децата дойде ред за втори сън  Laughing а ми се щеше да видя ваньо как снове напред назад  Mr. Green а нур какви сини очи има, бездънни  Flutter
отивам да спя сладко. кейти след много игра най-накрая заспа. дано да не е много топло, за да спи спокойно.
лека нощ!

# 227
  • Карлово
Ще копирам от Исайкова/за авторските права да се разберем навън Mr. Green/
Въпрос: Имат ли изграден режим на спане през деня бебоците ви? Защото ние спим всеки ден различно от две седмици насам. Дали вече не преминава на едно спане през деня?

# 228
абе ние откак сме в Бургас, сме на усилено спящ режим. Сутрин става в 6.30, играе до 8.30, спи до 9.30.
После след разходката спи от 12.30 до 14, и следобяд от 16 до 17.30.
Или, ако по обяд не спи, ляга веднага след обяда за голям сън: от 14 докато се наспи - примерно 17.
И вечер заспива около 21.30.

Така ми харесва на мен, предпочитам да не променя режима Simple Smile

# 229
  • Gabrowo->Sofia
микки, отговор Grinning: дребосъка става сутрин между 7 и 8,30 към 11-12 му се приспива и дремва между 20 мин. и един час, следващия сън започва към 3-4 (понякога чак в 5) след обяд и в добрия случай е час- час и половина. Последно заспиване в девет, девет и нещо вечерта.

# 230
ду
петра е долу-горе с режима не деян-титев, но във времето за спане има само 30-тина минути сън. понякога става сутрин в 7-7.15, но тогава пък вечер заспива към 10-10.30. опитвам се да въведа един дълъг обеден сън, като за целта изключвам телефони, спирам телевизора и т.н., но рядко и при такива условия спи повече от 40-50 мин.
отивам да кълва, че след 2 часа ще излизам по работа и имам план за действие до тогава Wink

# 231
майче, страхотен разказ! Все едно чета на Карл Май приключенските романи, имаш дарба да пишеш  Grinning Ама наистина сте имали преживелици  #Crazy

На Ади режима е същия като на дребосъка на diddi  Simple Smile С тази разлика, че вечер от няколко дена заспива към 23 часа и то в моите ръце, гушната на гърдите ми. А аз се правя на стояща люлка  Confused

# 232
Добро утро!!!

Майче, настръхнаха ми косите. Добре, че всичко е минало ок. В Мармарис - умната!!!!
За съня - явно бебетата са с подобен режим, и ние спим по три, понякога даже 4 пъти на ден по около час, по-рядко час и половина, най-рядко два часа. Вечер заспива към девет, сутрин става към седем (средноаритм., щото и шест и половина, и осем се случва. Познайте кое по-рядко Mr. Green) Не ми се иска да преминава към веднъж дневното спане, защото нямам чувството, че липсващия сън ще го навакса през нощта.....
Нур, Ваньо, Кейти, Петра и техните майки са наистина прекрасни - какъв е русолявко Ваньо, веднага ми награби сърцето, щото и нашия разбойник е сламенорус. Момичета, наистина цъфтите и сте много хубави!

# 233
  • София
Аз да кажа здрасти!

Не съм писала поне 2 седмици, но не сме мърдали никъде (за съжаление). Четях през цялото време, ама някак не ми се пишеше, не знам що.

При нас нищо ново, едно ново зъбенце на горния венец, ама това вече не е интересно. Пълзене, изправяне, катерене, падане, срички, здравей, чао, боц, къде е еди кое си, всичко това е налице.

Отказах се от женското море, на което щях да ходя сама с още 3 мацки, щото и трите изжеднъж си намериха мъже, с които искат да дойдат, пък на мен така не ми е забавно, на такова море ще си ходя с децата след 2 седмици.

Нашият тати е толкова невероятно зает, че излиза в 6 сутринта и се прибира в 22.30 за къпане, така че съм самотна майка с 2 деца. Събота и неделя включително. Това е, за да се оплача.

Майче, вълнуващи преживявания, няма да ги забравите скоро, хубави снимки, сладка Петра по бански и най-после твоята разпусната коса да видим в цялата и прелест!
Тити, поредната музикантска снимка - много добре, тази засега ми е фаворит.
Исайкова, надявам се да си по-добре!
Срещичка, гледам сте си правили, е това съм изпуснала, както съм самотна, можеше да дойда, ама много ми се събра и явно не съм имала време за форум последните 3 дни.
Спане - голямо обедно, откъм 13.30 докъм 15.30 и после между 18 и 19, ако успее да дремне. Лягане вечер 23-23.30. Нарочно ляга късно, за да може, като отидем на морето да си ходим с нея по кръчмите Mr. Green. От есента, баткото и бебето в една стая, рано ще лягат, рано ще стават, събота и неделя да се оправят Twisted Evil, не са малки, я!

# 234
Привет и от нас,
Режим имаме. Сутрин Яничка се събужда към 08.30. В 11.00-11.30 я слагам да спи или излизам вън да спи в количката. Спи поне час и половина. След това към 16.00 същата процедура и пак спи около час поне. Вечер заспива към 21.30-22.00.  Най обичам когато сме на вилата, защото там спи в хамак на двора здрав сън.
Майче снимките са страхотни, а преживяното със сигурност незабравимо. Петра е малък сладкиш с този цял бански.  Heart EyesОбаче мястото много ми хареса, изглежда доста спокойно и релаксиращо.
Нас ни мъчи трети зъб отгоре, а отдолу никакви не се виждат.

# 235
Здрасти и от нас  bye
Микки и ние сме на режим, създаден от дребната: събуждане в 7.30-8, сънчо в 12 до 13, пак сънчо към 4-5, но не я оставям да спи повече от 30 мин, вечер заспива към 22ч. Това пак е добре напоследък, преди спеше по 3-4 пъти. Пробвах я само с едно спане - не става, грохва. Tired Мъничка е явно още.
Майче страхотно място с още по-страхотни преживелици!
тити пак сте направили уникална сладурска снимка  Heart Eyes

# 236
  • София
Честит 9ти месец на Силвето!
  bouquet  bouquet  bouquet
За едно спане  Naughty много е рано към година, година и половина.

# 237
здравейте
майче, страхотно място, приказно, много хубави снимки, и между другото, забелязах твоето колие, така да го нарека, сърце ли е ако да имам същото
нашия режим
събуждане-между 7 и 8, зависи в колко е станала и колко се е уморила може да дремне 20-тина минути към 9ч, приготвям я за разходка, храня я и излизаме, може да си лежи или да спи в количката около час, после става, ако е пропуснала спането заспива в 13ч след ядене, ако е спала сутринта заспива в 15ч и до 17ч, следва втора разходка и може да дремне към 19ч, вечер заспива между 21 и 23 зависи от настроението и
от днес съм на диета, гадна зелева супа, дано устискам, трябва да се вкарам в релси,
приятна вечер

# 238
  • София
Айде и нашия "Режим".
ставане в 9.В 10:30заспива;после пак заспива към 1:30;и после към 5 и нещо.Вечерта малко след 22:00.Това накратко-нашироко не ми с е пише.
Айде лека вечер.
Много закуца нашата тема...напоследък.Май на никой не му се пише.

Я и аз да подхвърля единвъпрос.Понеже размишлявахме с Бубуто...Вие купихте ли обувчици вече на малчовците и ако да-какви?Simple SmileПолучи се лексиконски въпрос Laughing

# 239
Купихме Simple Smile
Сладурски розово-оранжеви платнени обувчици със затворена петичка. За прохождане са, от Метро за 8-9 лв. Но скоро ще купим на Колев и Колев прохождащи обувки (по 12-15 лв са), че тези които взехме са повече за украса на крачетата  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт