НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 874
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
здравейте
диди това с подхвърлянето, нур го е усетила, много се кефи, татко и я подхвърля откакто се е родила и и прави акробатики всякакви, а моя телефон е нов и е следния 0878 35 333 1, нур ще е много доволна ако ни заведете после на люлки
сега гледа пак филмчето и аз я чакам да се умори та да заспи
приятна вечер

# 211
  • София
Неззнам има ли по-занесени хора от нас.
Забравихме си количката пред унсс.Колкото смешно,толкова тъжно.Дано не са я отмъкнали с чантитее Twisted Evil Shocked Embarassed

# 212
  • София
Леле, Исайкова, верно ли? Тичайте да си я вземете.

# 213
  • София
Взехме я .Пича от кафето я прибрал.
Мозъци Joy Mr. Green

# 214
  • Gabrowo->Sofia
Абе Исайкова, заплеси сте, ама сте и късметлии  Grinning
Клара, записах си телефона, утре ще те потърся

# 215
Брей, Исайкова, голям късмет имате  Laughing Joy

Юка, честито и от мен  Wink

Пък как ми се ходи в София не е истина .....  Rolling Eyes

# 216
  • Gabrowo->Sofia
днес се видяхме с Клара и Юка в Патиланци. Аз за пореден път се впечетлявам колко са кротки момичетата в сравнение с моя бяс Grinning Нур и Кейти са много чаровни и послушни. По едно време на Нур и се доспинка, а  какафонията и пречеше та се наложи да си тръгнат по-рано от очакваното, но аз съм обещала да ги водя на люлки и ще ги чакам пак.   Ето няколко снимки от днес. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54739  за съжаление нямам кадри с Юка, дано в апаратчето на Клара има.

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 15:00 от diddi

# 217
здравейте
много хубаво си изкарахме на патиланци, бебоците всички бяха за пример, явно пазеха поведение и не си показаха магариите, другия път и на люлки ще се качим, ето малко снимчици
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9336&AlbumId=63352 … p;PhotoId=2824322
не съм ги надписала, но сега нямам време, довечера ако смогна
приятен ден

# 218
хахах, много са готини Иван и Нур в колата Simple Smile

# 219
ние се завърнаахне. беше суперско и имам също толкова суперски снимки, които ще кача тия дни.
тити - супер аватар
супер снимки на хлапетата от мини-срещата в патиланци. аз на среща др. седмица няма да мога да се вредя, защото се оказа, че текстът, който работя, билм мнооого важен и ще го чета 3-ти и 4-ти път за да не пропусна нещо. щели да ни гледат под лупа.
юка - честито. мисля, че точно това значи. тъкмо щях да пиша, че вече ще започнеш да отслабваш с добро темпо, но се сетих, че ти нямаш нужда  Laughing

# 220
майче, вие кога успяхте да идете и да се върнете? Тъкмо щях да те питам защо мъкнеш проходилка и килим Simple Smile айде давай синмки и разказвай как се справи Петра Simple Smile

# 221
такааа - докато качвам снимките да разкажа.
в петък пътувахме 2 часа и половина, за да стигнем до нигованка (www.nigovanka.com), което се намира близа до търново. детето се поизнерви в колата, но в края на краищата към 9 пристигнахме на самото място. видяхме чудесни малки къщички, подредени около мини-басейнче, което беше чаровно осветено. досещате се какво впечатление ми направи тази гледка след като почти 2 години не съм излизала от района на жк илинден (така да се каже Wink) петра беше превъзбудена, трудно заспа, но накрая се справихме с ината й и успяхме да вечеряме към 11 Crazy.
на следващия ден решихме да се поразходим по еко-пътеката, която е в близост до нигованка. което ми коставаше вероятно повече от милион нервни клетки, загубени окончателно. тръгнахме с петра в самара уж да се поразходим. в един момент бяхме на някакъв въжен мост, от който се виждаше водопад, в следващия незнайно как се оказахме слизащи по някаква отвесна стълба или качващи се по друга, като тези съоръжения бяха закачени незнайно как по скали в каньона, а за финал, когато ми хрумна идеята, че е по-здравословно да се върнем, осъзнах, че сме минали вече около 40 минути през подобен терен и няма смисъл да се връщаме по обратния път, защото навярно финалът е наоколо (еко-пътеките са направени в обходен маршрут, така че да не се налага да се връщаш през места, през които си минал вече). е да, ама не беше. защото пътеката свърши (в цивилизационния си вариант) и се наложи да минаваме през места, които не бяха ама хич обезопасени, и през които човек трабва да се провира на една страна и полу-клекнал и то без да носи врещящо и будно вече 5 часа същество на гърба си. в един момент щях наистина да се разрева от страх, защото филков се провираше по напълно необезопасено място като прескачаше едно дърво, надвесено над скали (с урва поне 10 м. дълбока) докато се държеше за брълян и за нищо друго. оказа се, че не може да се провре през въпросното място и се е заклещил, и трябваше да махна гюрука на шезлонга, за да намаля височината му и да успее да премине. а ръцете ми така трепереха, че вероятно ми отне 2 минути да направя нещо толкова елементарно. мислих, че и двамата ще се размажат. а през цялото време си мислих, че семейство филкови са най-великите идиоти на света щом тръгнахме с малко бебе на такъв преход без преди това да попитаме за какво иде реч. e, оживяхме, но след това се тресях от страх и нерви навярно още 2 часа.
след това преживяване отказах каквито и да е разнообразни дейности от сорта на яздене на кон или подобни и се проснах на един шезлонг край басейна с рядко лигава книга, от което място се помръднах само веднъж, за да се поразходя из близката безопасна околност. и така откарах 2 дни. детето не беше много зло, но можеше да се постарае и повече по въпроса с мрънкането и спането, но и на това съм доволна. филков отбеляза 2 риболова, за които хвана една рибка и след това я пусна.
по разбираеми прични нямаше снимки от оново сюблимно събитие, при което щях да остана вдовица и без дете. но затова пък очаквам от един младеж снимки, направени от неговия страхотен фотоапарат, които скоро ще доведа до знание.
оф, още не са качени дори първите 3 снимки, така че ще пусна това литературно творение, а по-късно ще се върна, за да дам линк. отивам да пера и простирам 3 безкрайно мръсни и миризливи дрехи  Mr. Green.

# 222
лелеееее  Shocked а филков как се чувства?

# 223
супер. но той си пада екстремист и малко ексцентрик - дай му трудни преходи, палатки, и татьовица и ще е щастлив до небесата. а аз съм си градска глезла (за сведение тръгнах на въпросния преход накипрена с пола) и малко паникьор. но този път съм обективна.

а, забравих и да похваля ели, която наистина разбира от зъби, так да се каже.

ето: http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=54778

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 21:06 от majceto

# 224
  • Gabrowo->Sofia
Майче, твоя разказ звучи все едно на сафари в Африка сте били. Само лъвове липсват  Laughing А снимките са много хубави, а Петра с тоя бански е готова за участие в модни дефилета

Общи условия

Активация на акаунт