НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 876
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
и аз викам ихаааа............Така бяхме до петия месец, откакто беше болен или откакто сме в Бг (а може и да не е свързано с нито едно от двете), сме големи бебета и съм доволна, когато се събуди да яде само два пъти на нощ. Че има и други нощи....Поне заспива сам в леглото.
Довечера ще ходимв на ресторант и ще го оставим с баба му, да видим дали ще се получи. Малко се съмнявам, той ще си заспи към 21ч., но обикновено час след това се буди с опцията да заспи само, ако има цица. Та ще видим. Но стискайте палци, де Laughing
Другата седмица заминаваме за две седмици до Германия, щото ни свършиха мокрите кърпички. Шегувам се, разбира се, не заради кърпичките, а да видим другата баба, да поотпочинем и понапазаруваме неща, по които моя мъж много го е хванала носталгията, а пък тука ги няма. Добре ще ми се отрази малко разнообразие, а и много ми е домъчняло за приятелите ни там. Да видим на тихо в къщата дали ще проспи Малик малко по-добре Blush

# 196
здравейте
зъбки нямаме, нито спи непробудно през ноща, буди се на 2-3часа за папане, кърмим се на всеки 3часа денонощно
честито на краси за многото зъбчета,

# 197
  • Gabrowo->Sofia
добър ви ден! и ние се завърнахме от пътешевсвията си. стигнахме до морето, което много се хареса на дребосъка. три дена изкарахме супер с послушно и доволно бебе и на четвъртия го докопа някакъв вирус с повръщане, разтройство и температура, та така успя да изболедува и първата си болест заедно с първото море. някой питаше има ли още кърмещи мами - и аз да кажа има. и добре, че още кърмя щото всичко друго биваше повръщано. два дена имаше кърмаческа диета, на третия си позволихме варен картоф, после оризова диетична каша....абе все едно се захранвахме за втори път. важното е, че Ванката вече е здрав и с едно пробило зъбче, че и зъбоникнене ни се случи заедно с боледуването  Wink голямо врещене беше, такова нещо не съм чувала, камоли очаквала. уплашихме родителите ми в Габрово (от там минахме след морето за няколко дена) аз като бебе съм била ужасно ревлива, но майка ми каза, че Иван е по-зле Crazy
Браво на Филип и на Красчо, че вече умеят да се движат сами. Пожелавам им стабилност, щото много съчувствам на мамите. И при нас поривите за ходене и тичане са неудържими, но Иван все още се държи за пръстите ми. Ако изпусне едната ръка търси къде да се подпре и чак тогава продължава. Миналия ден се държеше за лигавника си  Mr. Green и като го изпусна спря. А на морете добре, че бяхме с кумовете и още едно семейство. Дребосъка си избираше някого произволно, хваща го за ръчете и тегли към морето....а как плувааааааа (татко му го държи за раменцата и вратлето, а фъстъка шляпа ли, шляпа...) пояса използваше вместо проходилка на плиткото във водата и смайваше хората наоколо как търчи по  брега  Simple Smile ех, пак ми се пириходи на море, за това спирам да разказвам. Само давам малко доказателствен материал за почивката http://didka.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album06
Майче, да знаеш, че след сватбата чакам снимка със златната рокля, не съм я забравила, още съм любопитна  Grinning

# 198
  • София
Ахааааааааа, времето май се оправя.
Като сте се разприказвали за дрехи...днес си купих яке. Преоценено от 30 на десет лева, защото било миналогодишен модел newsm78  Много съм доволна.
Като сте се разприказвали за ходене...Калинка сама не прави крачки, само когато аз я държа. Иначе се изправя на дивана и седи като истукана, не смее да пристъпи по дължина. А аз съм най-нетърпелива от всички заради дефектното стъпалце.
Като сте се заприказвали за кърмене... аз още кърмя поне 3-4 пъти на ден. Имаме две заместени хранения.
Като сте се разприказвали за зъби...имаме два, чакам до 1/2 месец горните два. И да много познавам дали скоро ще избиват зъби. И на Петра познах. Мога да ви светна как се познава за първите два долни (само за тях важи), ако има ръбче (като оградка)отпред на венеца на долната челюст няма да е скоро. Ако ще избиват скоро там се изопва. На горния венец също има ръбче, но той не изчезва при никненето,а се избутва назад и остава зад зъбите. И зад вашите има. Та при горните трябва да минава назад.
Е хайде лек ден.
А забравих, ние се будим поне няколко пъти през нощта. Когато е в настроение, след като сукне заспива, ако не мрънка и се укротява чак като дойде в начето легло.

# 199
За кърменето - Кити е почти отбита- кърмата и е малко само 60-100 5и тя я яде само докато спи иначе не иска.
Утре живот и здраве заминаваме на Павликени. Ще стоим до 24,09. Ако мога ще чета и пиша.
Хайде лека нощ.

# 200
  • Gabrowo->Sofia
аз успях да прочета диагонално какво се е случвало през 10 дни, които ме нямаше...
Исайкова, надявам се, че си намерила начин да обърнеш внимание на здравето си и вече да се подобряваш. На Кристи му трябва здрава майка, да има кого да радва и ядосва!
Разгледах и снимки - много красиви деца (и родители), а Кейти и Юка изглеждат наистина празнично на кръщенето. Юка, честито ви християнче.
Хайде лека нощ, на всички будещи се през нощта пожелавам да спят непробудно до сутринта.

# 201
Здравейте!

Леле, какъв екшън е настанал за бебоците. До вчера висяха отпуснато в ръцете ни, а сега вече има и проходили  Shocked Честито на Филип и Краси!  smile3539 Дано няма много камикадзе изпълнения.  Crazy Силвия пълзи на коленца, но няма и хабер да ходи самостоятелно. Единствено като се хване за кошарата или дивана пристъпя. Аз като я хвана и се гъне като кашкавалена.   hahaha Нищо, аз не бързам.
Ние сме още с 2 зъба, без изгледи за други. Кърмя 2 пъти и то съвсем по малко. Ядем риба без проблем.
Микки, тити мерси  Flushed
Започнахме да ходим в детския парк до нас да си играем с други деца и бебета. Голямо пищене и радост. И много вкусен пясък  Twisted Evil
За пиене...позволявам си 1/2 бира или чаша вино на ден. Това с допитване до акушерката.
Dominika много хубави снимки  Simple Smile
Исайкова по-скорошно възстановяване!

# 202
  • София
тити Wink малкия и на барабани ли просвири вече Wink   Hands Clap

# 203
тити продължава да ни радва с оригиналните си аватари  Grinning

Guinni, и Ади много обича да си общува с деца, особено с малко по-големи от нея  Simple Smile И най-смешното е, че се опитва да ходи като тях, ама нещо не се получава без моя помощ  Joy

# 204
Simple Smile
а повече от барабаните хареса палките - бамбукови са и много хубаво се гризат  Sunglasses

# 205
  • София
Добър ден.
Значи да ви кажа всичко е започнало от както реших да правя режим,тоест малко ограничаване в храната/илли накратко диетката/.
Организма ми е отслабнал -от там е започнало да ми прилошава.Аз съм си мислела,че ми е ниска кр.захар и съ м набивала сладко,от което съм покачила доста и захарта.
Кърменето ме изцежда също,още се кърмим по 5 пъти на ден.Та за мен кажи речи не  е  оставало нищо и изведнъж съм рухнала физически.
Препоръчано ми е до месец и половина вече да отбия.Явно наистина ме е изтощила цялата тази одисея.Та така.
Днес времето е  супер.надявам се да излезем за малко поне.
Сложиха ми и преди малко нов нет,доста по-добър от стария.
Новия Аватар на Тити е супер.
И мерси пак за пожеланията.
Лек и слънчев ден от мен Heart Eyes

# 206
здравейте и от нас
ех като гледах снимките на диди от моренцето много ми се  приходи, толкова готини снимчици
нур днес изяде набързо половин малко бурканче зеленчуково-пюре, от което вече съм много доволна че почва да яде, почва да си показва и характера, като минем покрай люлки и ако тя ги види, трябва да спираме да се люшкаме, иначе почва да реве и пищи, явно са и слабост, и започна да иска всичко което се яде около нея, насочва ръце напред и започва да трепери и почервенява от напъване да го докопа, ходи като де държи на мен, иначе като я оставя права започва да балансира и да стои известно време сама, но краката и тогава стоят като залепени за земята, като иска да пристъпи си вдига ръката да се хване за мен и тогава тръгва
извинявайте че пиша неграмотно но нямам точка, затова не я ползвам,
в неделя сутринта ще ходим към 10ч на патиланци в младост, ако има мами от там на които им се ходи, може да се видим там

# 207
здравейте! ние днес си направихме чудна разходка по жълтите павета. обожавам софия лятото. няма хора, едно такова празно, чудничко. само туристи и майки с колички. та се разходихме из центъра и ние като от далече  Party. погледнато с очите на турист, софия ми се видя страхотно красива.
а пък на мен днес ми дойде цикъла. година и половина рахат. чак сутринта се уплаших това какво е. бързо се светнах обаче. дано това значи, че са ми се уравновесили хормоните вече, та да намалее малко тази кърма.
клара, ние може и да се вдигнем утре до патиланци, но сигурно към 11. ако искаш, пусни ми телефона си на лични да ти звънна, ако ходим. 

# 208
юка честито оцикляне,
много им е интересно, аз още нямам цикъл, и ако случайно забременеея, както съм си дебела, няма да  надебелея в началото, не ми ставаше лошо, кърмя така че няма да имам разни дискомфорти в гърдите, как ще разбера че съм забременяла, сигурно като почне да рита  Thinking
нур днес не ме е ядосвала цял ден, сигурно ми готви вечерна изненада, даже си подредих списанията и си припомних дните миналата година, хубаво ми стана,
момичета хайде да си спретнем среща скоро, мъчно ми е за вас и бебоците,

# 209
  • Gabrowo->Sofia
Клара, Юка аз съм до Патиланци ще си спретнем среща. На Юка имам телефона на Клара имам телефон от времето, когато си ги събирахме като бременни още, ако е актуален значи и нейния имам. Точно в 10 не знам дали ще сме готови, но ще звънна и ще ви открия.
Днес бяхме почти цял ден в Южния парк с едно друго бебе, може и него да доведем утре в Патиланци.После може да заведа Нур на люлки в квартала.
Ха, ха ... днес са обявили нашия татко за садист, щото подхвърлял бебето на високо и го въртял във въздуха. А бебето (нашия Иван) се хили с глас и иска още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт