НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 879
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
ихааа - браво на филип.
петра дори не може да си стои стабилно на краката. а за крачки да не говорим. и да пълзи не може. да реве обаче може прелестно Simple Smile
мики - вземи чорапки с гумички отдолу. с тях чавето не се пързаля. струват 1.20-1.50. ама вземай по-големички, че се свиват. 
за 3 дни такъв багаж спретнах за петра, че идея нямам другите 4 човека в колата къде ще си дянат своя. ще сме без количка - само със самар, проходилка, басей и килимче за игра. + играчки, бански и х 3-4 ката от всички възможни дрехи. отивам да се напъна да нанеса корекциите на последните 20 страници.

# 181
  • София
Браво на Филип.Знаех ,че ще е първият! Party
Юка,не давам аз все още такива измишльотини.Сега подхванахме Сънвал.Доста ми допадат.Даже вече и пред Хип ги предпочитам.
Сега ще видим на този дъжд къде ще ходим.

# 182
ние сме още на морето.отидохме пак и много се кефя.Не мога да се добера до някакъв компютър,тук времето е страшно по цял ден сме на плажа и малкият спи като къпан,а вечерно време сме по кръчмите с него-не се буди и при най голямото джамбуре.Много съм доволна от него-не ми трябват никакви бабии и дядовци(нали се скарахме с майка ми и свеки че не искат да дойдат с нас).
Красчо продължава да яде яката и както е тръгнало няма да е от атлетичните......Имаме вече 8 зъба и хапе много,но когато суче не.Та ми е интересно останаха ли къмещи майки и дали ви хапят бебковците?
А за ходенето и Краси ходи вече без ръце,но го държа за фанелката отзад,но не е много стабилен,като изтребител е.Не ходи,а тича.

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 22:59 от mimenceto

# 183
БРАВО НА ФИЛИП  running

# 184
браво на филип!!! каква е следващата цел  Mr. Green
сега си пийнах чудна биричка. но така ми омръзна да се ограничавам с количествата заради това кърмене. а и поредно лято без мартини. е, не се издържа. все се заканвам, че щом отбия, ще изчезна за цяла нощ и после ще си долазя до вкъщи  Crazy като си прочетох написаното, все едно съм голяма пияница. ужас.
не е ли рано още за риба  Confused аз мисля поне след годинка да я давам.
тия дни въведох пуешко на хип. нямаше проблеми за разлика от пюрето на хаме.

# 185
мименце - браво на краско. дано скоро се научи да си слага спирачки при бягането напред Wink и аз кърмя още. но скоро ще приключвам май.
юка - и аз мисля да се въздържа от рибата. по причина, че аз годишно ям 5-6 пъти риба (включително цаца) и не мисля, че петра ще изтърве нещо особено. е, тя може да е на друго мнение, но нали не може да говори, та ще я цакам  hahaha а иначе давам пюрета, на които пише след 4-ти и след 6-ти месец. досега проблеми не сме имали.
а аз вечер си пия малкото - след като приспя малката си наливам едно и запалвам. кеф голям! но за май срам пия по 30-50гр.

# 186
ДУ.
Браво на Филип. Ехе, ама голям юнак ще излезе - да проходи на 8 месеца. Супер е. Бубу, а сега го връзвай да стои седнал, да не ходи smile3534
Мале, 8 зъба. Мименце, и на вас браво. Ние имаме само 4. Чак си мечтая вече да са излезли повечко.
Кити, хареса рибата. Ама тя нали яде на големите яденетата.  Grinning

# 187
Здравейте  Simple Smile
Ще пиша малко по диагонал, че Ади не ме оставя изобщо да седна като хората на компютъра.
Ние се завърнахме от планината, беше и голяма жега и ужасен студ.
Ето снимки:
http://community.webshots.com/album/553015884gmDTZV

На Юка честито християнче   bouquet Много хубав аватар, снимките от кръщенето също много ми харесаха!

Исайкова, радвам се, че са добри изследванията! Сега остава и да укрепнеш физически  Heart Eyes Hug

Браво на Филип за първите му самостоятелни крачки!!!

Охх, ставам, авантата свърши  Tired

# 188
охо, 8 зъба Simple Smile Краско е малък хищник, да ти е жив и здрав, мименце Simple Smile

юка, рибешкото на Ганчев е за след 4 месец - те Ганчев всичко дават след 4 месец Simple Smile та по принцип е рано, но купешките пюрета нали минават по-сериозна обработка, не пречи да се пробва, ако детето си яде много други неща.

Признавам, че си пия бира като в моминските години. Не пропускам  Sunglasses

А ние си имаме персонална пеперуда  Mr. Green

# 189
тити, много готина снимка Simple Smile

Риба и свинско ще дам след годинката, няма за къде да се бърза  Rolling Eyes

Бира и аз пийвам в големи количества  Laughing Наваксвам и с уискито, и с други алкохоли (е, не прекалявам де  Blush )

Ей сега видях и аз за Красчо - браво на детето!!! Мама Мими има да го гони  Laughing

# 190
  • София
Мименце - браво на Красчо, страшен е...Wink а за кърменето има, има и ние се кърмим, а и ако всички е наред смятам към другото лято да отбивам...иначе за хапането, нахапаме като имаше 2 долни зъба, ужасно боля около седмица докато зарасне и от тогава не е пробвал и по-добре, че ако ме беше хапал когато вече и горни зъби имаше 1 щях да съм без някои части от тялото 2 той нямаше да суче отдавна...., виж иначе пръсти, ръце, рамена мн обича да хапе....

риба и на нас ни е рано за сега...така мисля, свинско може и на 10-11 м да му дам ще видим, до тук сме до телешкото....

а зъбите още са в застой при нас и не знам защо, но това ме радва...Wink

да ви питам чета в майките една тема дали по цяла нощ спят мъничетата.....ми там повечето спят непробудно откакто са станали на по 2 месеца....та се чудех колко от нашите бебешари са така спокойни, че май нямам спомен да е такова масово явление...или нещо моя Филип не е наред....

А за пянска нощ....и аз си мечтая, ама преди това мечтая за 1 седмица сън Wink

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 10:15 от bubu_to

# 191
  • Карлово
ДУ, ама то стана пладне!
Браво на Филип и Красчо!Безаварийно ходене/разбирай по-малко падания/! И за осемте зъбчета!Ние с нашите две Embarassed
Майче, мерси за идеята, ще потърся из магазините такива чорапки.
Още съм в отбора на кърмачките. Пийвам си биричка и аз. Но да знаете как ми се е допила водчица. Много ми хареса на Юка признанието за пиянска нощ след отбиването. Ама ми си види доста далече тази перспектива.
Хубави снимки, Доминика!И аз много обичам да снимам пейзажи. А на Тити фотото както винаги е оригинално.

# 192
  • София
Ние още нямаме зъби Embarassed BlushЕли се оказа повече от права. Party
Нощите-до преди месец спахме непробудно,но сегааа не става номера.Взимаме  го всяка нощ към 3 в нашето легло,колкото и против да бях.
Кърменето-кърмим се,но от два,три дни кърмата намаля.
Всички снимки са супер.

# 193
и днес май няма да е хубаво времето. защо така ми мирише на есен вече  Thinking а като си помисля миналата зима какъв затвор беше вкъщи, с малко бебе, което не знам какво да правя, студ- не можеш да си подадеш носа навън. дано тази зима да е по-добра. но че ще изкукам от скука си е сигурно.
за кърменето и хапането- ние все още сме в отбора. даже увеличихме до 5 пъти на ден. мисля обаче още най-много месец. бубуто, как още 1 година кърмене  Whistling това не смея и да си го помисля, че ще имам търпението. дори да ги нямах проблемите с моите бучки. за хапането- ние имаме 6 зъба, но не ме е хапала досега. само когато я карам да суче повече, отколкото тя иска (обикновено като боря някоя бучка), тогава леко ме захапва все едно ми казва: е, не искам повече, не разбра ли.
за спането нощем- кейти е от тези хлапета, дето спят непробудно по цяла нощ още след първия месец. много рядко имаме периоди, в които се буди нощем. сутрин даже не иска да става. и добре, че е така. защото аз съм много поспалива. спим от 10 до 10 с едно прекъсване за кърмене в 7.
бира не пия по много, защото ми увеличава кърмата. то при мен кое ли не я увеличава. една приятелка чака бебе всеки момент и се смеем, че ако няма кърма, да го дава насам, ще го изхраня и него.  Crazy

# 194
спим от 10 до 10 с едно прекъсване за кърмене в 7.
ихаааааа!

Общи условия

Активация на акаунт