НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 870
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Деси,изглежда сватбата е била доста хубава и приятна.Малката е голяма сладурна в премяната си.Ти също изглеждаш мн добре,а мъжа ти не го познах.Подстригал се е  Party/ако това е той де Embarassed/
Обувките пак-ние също постоянно сме с боси крачета.Но аз не смятам че за един час вечер на вън ще му се прецакат крачетата на малкия.През деня ходи бос.Навън няма как.И той в количката не иска да стои.Возим го прав и го държим за едната ръчичка Rolling Eyes
Сиса,аз видях снимките.Много е чаровна малката.И снимките са супер.

# 271
  • София
Добро утро!
Ние се завърнахме, снимки ще покажа друг път.Изкарахме си много хубаво, но бяхме на море без малката.Тя стоя при баба си в Разград.Била е много послушна и не е създавала проблеми.А мама и тати си починаха.
Обувки имаме подобни на тези, които Деситка показва, но са с връзки.Те са от леля и от Ирландия и пише, че са от 0-5 месеца, но още и стават.Има и сандали и маратонки от Ирландия, но са 21 номер и са и големи.Има едни на Колев и Колев, подарък от вече проходило бебе.И още едни, които са хем като маратонки, хем като платненки.Всичките са с меки подметки.Аз неразбрах последно обувките с мека подметка ли трябва да са и трябва ли да придържат глезена?Иначе в нас ходи боса или ако е хладно с чорапки отдолу с гумени топчета.И на вън е боса.
Режим на спане - два пъти на ден.Сутрин става 7.00-7.30 часа и после заспива 10.30-11.00 часа и спи до 12.30-13.00.След обяд заспива към 16.00 часа и спи до 18.00 часа.Вечер си ляга около 22.00 часа.
Умения - вика тата, дядя, да , не, айде.Голям фаворит в момента е играта нямаме - имаме.Баба и сега я е научила да показва колко голяма ще стане.Опитва се да казва чао, но засега все още немного успешно.Все още не се изправя сама, и ходи само в проходилката.Когато е права и я държа за ръчичките подскача като луда и се хили.Това е май.
Видях всички снимки, и мога да кажа, че всички изглеждате много добре.А бебоците са просто супер.
Честит именден на Мики на патерица!Да е жива и здрава  bouquet
Деситка определено липсваше, а сега се усеща отсъствието на Поля.
Честит рожден ден на Ванко на мама Били!Да е жив и здрав и много да слуша мама и тати! smile3525
Характер - е ние сме зодия Стрелец, но пак си проявяваме характер.Тити и Александра започва да плаче без сълзи като не стане нещо на нейната, но като види че не и обръщам внимание накрая го докарва и със сълзи.
Буба в началото на септември ще идвам до Варна.Ти там ли ще си бъдеш или не?Защото нещо ми се върти из главата, че май беше писала, че ще ходите някъде но не съм много сигурна.Ако ще си бъдеш там пусни ми телефона си на лични да ти звънна да се видим.
Друго май не се сещам вече.
Лек и приятен ден!

# 272
Привет и от нас!
Ние днес празнуваме!
Ванко ства на 6 години!
 bigdance2   party023  bigdance2 Черпим Ви!
 beer Popcorn cookDrunk   Wine Glass
 Misc Baby Bottle
Дано да не съм пропуснала някой с почерпката Joy!
Рожденника снощи каза "Ох много се вълнувам за утре, даже няма да мога да спя от ВЪЛНА". 

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 08:46 от =^._.^=

# 273
  • София
Честит Рожден Ден на Ванко!

Пожелавам му щастливо и безгрижно детство (и най-хубавия подарък)

Нали ви обещах снимка със светла коса. Ей мъ на (ама не си личи много, че беше тъмно). Снимката е много актуална от снощи.

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 09:04 от Elena_Ch

# 274
ЧРД на Ванко! Пожелавам му само приятна ВЪЛНА!!!!!!!!!
Ние сме винаги боси. Компромисен вариант са силно разпространените на запад нещо като кожени терлички, ние носим от ето тези:
http://www.annaundpaul.de/
И за вън стават, но не могат да се перат, та е малко жалко, но по-добре от обувки.
И характер имаме, и без сълзи плачем, но в такъв момент като му викна "Бу!" и веднага се разсмива.
Днес заминаваме за Германия, ако имам време, ще пиша и оттам.

# 275
елена и деска - супер сте.
чрд на ванката. здрав и усмихнат да расте.
сердика - лек полет и бързо и успешно аклиматизиране на малик.
сиса - добре си се завърнала. ружа също.
обувки имаме на к и к и едни свиркащи. не ме кефят. по-често шляпа боса. дори и навън. но всъщност петра не шляпа толкова.
за проклитията на петра няма да говоря. тя си е пословична. не знам от скорпионщината ли е или не (зодиите не ги чаткам много), но вече започва да ми писва. не мога и да си представя какво ще е в тийн-периода.

# 276
  • Карлово
ДУ!
Благодаря за пожеланията!
Чувствам се като пребита с мокър парцал Mr. Green Явно съм загубила тренинг за лудите купони, завършващи на разсъмване. И не съм пила при това, само 2 бирички. Партито беше градинско, Мартина се държа прилично и спа непробудно в количката, което ми дава надежда, че и на морето ще можем да си позволим кръчммички. Ще кача снимки по-късно.
ЧРД на Ванката!

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 11:21 от микки

# 277

Two HeartsЧЕСТИТ 6 РОЖДЕН ДЕН МАЛКИЯ ВАНКО! МНОГО ЗДРАВЕ И ДА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ "ВЪЛНИ"!  ura

# 278
  • София
  balonihbday baloni

Честит Рожден Ден на Ванко !!!!!!!

# 279
привет  Wink
едната ми сестра е теле , а другата скорпион ... аz лъв. Не zнам от zодиите ли е , но телето бие по твсрдоглавост, инат и спокойствие скорпиона  Wink
zа обувките. Имаме теzи кожени терлички , коиито сердика покаzа и са много удобни. Слагам ги само zащото температурите паднаха до 10ъ15 градуса. Иначе е само бос.
Вчера ходихме до магаzина zа обувки, мерихме краче ... номер 18 харесахме си обувки (страшно са скспи тук ) , накрая продавачката попита на на каква въzраст е и аz каzах 9 месеца , при което тя си прибра всички обувки и ни каzа да идем след 2 или 3 месеца, zа такова малко бебе обувки не можела да продаде, да ходел бос. Аz и обясних, че навън е студено и че той иска мног ода ходи и не иска да стои в количката , даже демонстрирахме пробягване на магаzина zа обувки. Та каzа , че ако бил на 1 годинка щяла да му продаде обувки с чиста ссвест, сега не можела. Да ходел бос или по чорапи или с кожените си терлички и толкоz. Та се раzбрахме да се видим след 3 месеца

# 280
Та прибрах си се най-сетне!Уж за една седмица-пък те станаха две,уж на море-пък отидох на Видин,после минах и през Плевен и за десерт и в Монтана!
Прибрах си детето и вече от два дена се опитвам да се климатизирам,ама ми е малко сложничко.Сега разбирам колко бързо растът децата ни.За две седмици е започнала да прави "чао" и "браво",изрича срички,но май все още и тя не знае какво означават.Пораснала е с два см от предният месец и е отслабнала с 100гр. сега е 8,100 и 71см.
За режим на спане все още си спи безразборно,когато й се прище.
Обувки все още не съм купувала и ще изчакам още малко.
Това засега че ме чака доста работа!

# 281
  • София
О, Jmo - добре се завърнала...тъкмо вчера се сетих, че отдавна не си писала....Wink

Мами въпрос, пуснах тема и в На пазар, но и вас да ви питам, някой да има или да е виждал на живо това чудо http://www.quinny.nn-bg.com/curb/curb.html - дали е удобно, да сте виждали някъде да се продава? Цени? Или някакво такова подобно за носене на малки човечета...без постоянно да бъдат придържани, като при easy rider-a??????

# 282
здравейте и от нас!
честит рожден ден на ванко!!! здраве и щастливо детство!  smile3510
честит имен ден на мики! с малко закъснение Embarassed
вчера щях да пиша, но бях много развълнувана. семейството, на които сме кумове, си имат вече момченце. моята приятелка е родила късно вечерта. и ходихме на гости на ошашавения татко. аз пък така се развълнувах от събитието. особено като я чух от родилното и плача на бебетата. някак си изживях наново моя престой в болницата. с всичките усещания- непоносима болка, радост, объркване, въпроси. и ми стана едно такова мило. гледам катето и си викам- кога и ти беше малко бебе, кога вече фучиш из вкъщи на проходилка.
а и още нещо. какво са й казали акушерките като е попитала нещо за кърменето. цитирам: "а, хубава работа. толкова много хубави книги и филми има по въпроса, нас ще питате. да сте си научили урока преди да дойдете." и толкоз.  Shocked #Cussing out нямам думи просто. може да се наложи да давам уроци по кърмене по телефона. поне по-добър спец от мен по въпросите с проблемното кърмене сигурно няма  Crazy
излизаме с катето навън. от няколко дни меря улиците на квартала, защото й е скучно на двора. все още не мога да срещна подходяща компания за разходка. ще трябва да си купя анцунг и семки, да послушам малко планета и може да се впиша в средата  Thinking

# 283
  • Карлово
Ето ви малко снимки от нас.

ще трябва да си купя анцунг и семки, да послушам малко планета и може да се впиша в средата  Thinking
и джапанки с чорапи да не забравиш да си обуеш Mr. Green

Кой ще пуска нова тема?

# 284
мики, много е пораснала Мартина  Wink
на мен ми е супер удобно да ходя по анzуг, лошото е , че съм малко далечко и не ставам zа компания   Sad

Общи условия

Активация на акаунт