isaikova, много си го закъсала, пази се. Аз въпреки че се водя парче кърмачка, не мисля че майката трябва да си занемарява здравето и дори да рискува сериозно да заболее, само и само да не спира кърменето. Идеален вариант няма, трябва да се избере по-малкото зло за момента. Аз ще спирам кърменето наесен точно заради терапия с лекарства. Хем и смятам още 2 деца да раждам, трябва да си обърна внимание на здравето!
Мини Хубавини също заспива една идея по-трудно напоследък. Буди се нощем по 2-3 пъти като 1 път я кърмя, другите пъти и бутам бибата в устата и я погалвам и заспива. Лошо се беше научила да ни спи в кревата (нали легнала кърмя и редовно заспивам с бебе на гърда, та откарвахме половината нощ така).Тази конфигурация мен никак не ме устройва - схващам се да не мърдам, спя зле.... Та почти съм се преборила да не спи при нас.
Иначе не пълзи, само се врътка и влачи по корем. Не се изправя, а като аз я изправя и я сложа да се хване за нещо- удържа се. Значи може, но още не ще. Е, когато ще.
Набляга на "интелектуална дейност": бръщолеви забавно, върти ни номера, показва с пръст къде е лампата и ръмжи, понякога върти пръсти за чао. И яде като ламя. Днес яде 5 пъти твърда храна (+половин бисквита осмукана) + още толкова кърмения. Предполагам, че отбиването върви успешно и затова. Имах няколко дни проблеми с гърдите, но вече не се препълват.
Миньонката също кара период "дръж се на мама за полата" т.е. все ме търси, не ще без мен. Бе нормалните бебешки неща за бебе в началото на 9-тия си месец.
Ще си лягам, че утре работа ме чака, а гледам да отмятам възможно повече докато Мина не е започнала да ходи. Лека нощ!

, при други случвало ли се е това и ако да какво сте правили за да ги утешите