НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 871
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Simple Smile

баща му търси да купи воден пистолет, ама по магазините има само водни автомати и базуки  Twisted Evil засега се пръскаме във ваната с гумените животни, те нали си имат дупчици на дупетата.

# 91
помня Надежда и че изгуби бебето тогава Sad честито малко момченце от мен и да са здрави и щастливи. Та пише понякога в чужбинския, но сега сигурно е прекалено заета с малко пищящо човече  Wink

# 92
Честито на Надежда!!! И аз я помня с детелинката. Много радости и щастие с малкия човек  Simple Smile
Вивита, не се притеснявай, че Саши не прави това и онова, не може всички да се развиват по един и същи начин. Сигурна съм, че той може да прави други неща, по-умело от останалите, които са тръгнали да щъкат, а те не могат. Плюс това знам, че по-късно проходилите деца например, са много по-стабилни, защото са имали време да се упражняват, а не като Стоян, който пада няколко пъти на ден на главата си, ох милото ми  Confused

# 93
шошка мерси Simple Smile аз може и да съм прозвучала много притеснено, но в същност си знам ,че той ще пропълзи, ще проходи и всичко Simple Smile за сега не може никави работи повече от другите , но пък е сладък и усмихнат и е много чаровен , така че за мен е много повече Simple Smile Та така, аз си мрънкам , мрънкам само Simple Smile
Единственото , за което наистина се притеснявам е дали фонтанелката не му се затваря прекалено бавно , но за това ще питам лекаря като се върнем от почивка, ще питам също защо тук не се прави манту . Другото е, че още не съм му правила домашни супички и пюрета, но ще почна с това сериозно, когато се върнем от ваканцията ...
Един въпрос  -давате ли витамин Д сега, когато е слънчево лято?

# 94
Един въпрос  -давате ли витамин Д сега, когато е слънчево лято?
не, но трябва да поема слънце, не прекалено разбира се, нормално...

# 95
я Мартина с розите Simple Smile много красива снимка  Simple Smile  Успех Мики Simple Smile
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=1&sort=3 … ID=1&rID=1540

# 96
  • Карлово
Вивита, не давам вече вит.Д, но доки каза наесен пак, още една зима за зимните бебета. И нашата фонтанела бавно се затваря, даже аз почти не намирам разлика от раждането. А за конкуса на Германос-пуснах я ей така, нали все участвам в разни конкурси. Този път бях решила да пропусна, но много познати ме молят да гласувам за тяхни снимки и си викам "Хайде и аз пак да се включа" LaughingИма доста форумски бебета в конкурса, гледам Мая на Бу доста добре е в класацията.

# 97
  • София
този конкурс ме обърка, преди седмица имаше снимки във втори етап сега няма....?????

вит Д не давам от пролетта, вероятно зимата пак ще давам, фонтанелата е малка колкото 1-2 ст някъде....

# 98
  • Пловдив
И аз помня Надежда - да й е живо и здраво момченцето!

Нашето педи последния път ни увеличи Вит."Д" от 2 на 4 капки, защото се оплаках, че много му се поти  главата на Росен - калъфката  на възглавницата става с огромно петно - по-голямо от главата му;

# 99
сега се връщам от фризьор и съм много доволна. явно тука вече ще ходя- боядисване и сешоар- само 26 лв. тази, при която ходех и ме окълца жестоко, само за сешоар ми взима 24. имам си и една фрзьорка от капанов, но е чак в центъра и докато отида и се върна, а и ппрестоя там с боя, малкото ще подивее без мен. освен това тук доста се стараят. на мен ми омръзна от софийските разглезени фризьорки  Close
утре е кръщенето и сега пада голяма подготовка. малко съм се изнервила, защото исках да сме по-малко хора, а взеха да канят на поразия. пък лели, пък на лелите децата, пък на децата гаджетата (деца- над 30г. имам предвид  Crazy) ужас.
витамин д не давам отдавна. а и ние имаме малка фонтанела,така че го давах само месец. според педи лятото не е нужно да се дава. дори било вредно пренасищането, по-добре да не достига малко.
аз не я познавам надежда, но много се радвам за нея. да й е живичко и здравичко детенцето!   bouquet
отивам да помагам на свеки да чистим орехи  Laughing

# 100
Е браво!Човек да не зачезне за малко ...... Две теми изпишете......
На мен малко ми се промениха плановете и вместо на море отидох на река,тоест на Дунав.И сега съм в един клуб във Видин,но едва ли точно сега ще изчета какво сте изписали,че е малко бавен нета.
Вече цяла седмица съм без дете и докато на него хич и не му пука,аз нямам търпение да се прибера.Но когато ми стане най-мъчно все си се самоубеждавам че е за нейно добро(да не свиква да е винаги с мен).
Иначе съм на почивка и според мъжа ми вече съм "препечена курабийка".Обещавам обаче като се прибера да прочета какво сте изписали,за да вляза в час,че сега незнам точно за какво иде реч.........

# 101
Привет от България или по-точно от Ямбооол Grinning

Шошка, тук съм и то от 30/07 още, но така са ме завъртяли събитията, че още не мога да намеря време да ти звънна Crazy
Както казах по-рано карам шофьорски курсове и то по 2 часа на ден, че следващата седмица преподавателите ги няма. Карам и ми угасва колата по светофарите, но "шъ съ упраим" Laughing
Пътуването ни мина доста по-добре от това което си мислех, че ще стане. Купихме си количка бъги, уж с нея да разхождам Поло по летищата. На слизане в Италия 3-ма служители, не знам защо се опитваха да ми разпънат и двете колички Laughing, не знаеха френски, та с моя вече доста калпав английски им обясних, че ще взема само едната, а другата трябва да ме чака директно в София. Имаше до мен в този момент един англичанин, та доста учудено ме погледна, но важното е, че ме разбраха. Отвориха ми малката количка, другата прибраха и с усмивка ми я подадоха. Мотах се в Милано по летището, смених му памперса на Поло и после се качихме в другия самолет. Поло спа и през втория полет, но кацнахме много гадно и страшно в София - самолетът подскочи при кацането на пистата и всички много се уплашиха. На слизане от самолета пак си намерих незнайно защо двете колички на земята, но този път никой не ми помогна, чак когато взех да клякам с бебето за да взема да си разпъна едната, две момичета пътнички слязоха от препълнените вече автобуси за да ми помогнат с количките Rolling Eyes
Добре че имаше едно момиче, служителка на нашето летище, която ми взе едната количка, накара ме да прередя всички на митницата и после ми докара количката чак до лентата с багажите. Много съм и благодарна, защото имаше и мъже, но те гледаха безучастно. Rolling Eyes
После до лентата с багажите още изпълнения, половин час не мога да си сгъна бъгито, сигурно станах за смях, после пък един чужденец ми качи огромният куфар на една количка и там вече съвсем я подкарах на зиг-заг с количките Crazy И пак двама здрави хубавци стояха насреща и ми се любуваха на движенията, докато една тяхна колежка не ме видя и помогна. Това е. Изводът е, че много български мъже, когато трябва да помогнат, стоят и те гледат с кравешки и изумен поглед. Съжалявам, че така гадно ми звучи постингът, но пък е истина.
А по пътя след магистралата Тракия /за морето/, карат потенциални самоубийци, изправи ми се косата и то неведнъж Shocked Shocked Shocked
честито на Надежда за бебчето!!! Grinning
Поло още си няма зъби, втората вечер след идването ни рева от 22ч до 5 сутринта, та на курса бях полудремеща Tired Сега си е спокоен и баба го глези и му се радва по цял ден.
Ами това е от мен за сега Simple Smile Утре съм цял ден на курсове, и в неделя пак Confused
Но следващата седмица ще си почина Grinning

# 102
Ей Поля, добре дошла при нас!!!
Големи перипетии  си имала по пътя, не бих тръгнала сама с бебе да летя, мислех че и таткото ще е с вас, куражлийка си!
Абсолютно си права за кравешкия и изумен поглед, много е противно.
И аз съм свободна от другата седмица, айде ще кръстосваме парка  Simple Smile

# 103
Добро утро.
Хубав и успешен ден   bouquet
Най  накрая прохладен.

# 104
ей това е сериозен човек Поля - кацна и се залепи за компютъра Simple Smile ха добре дошла - и безаварийно шофиране Simple Smile

ние се натоварваме сега в количката и отиваме да си купим картофииииииии.

Общи условия

Активация на акаунт