Съни бийч по bTV

• 45 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Записвам се в темата. Очаквах много повече. Реално всички интересни моменти от първа част бяха в промото. Надявам се следващите епизоди да ме грабнат повече. И по-малко да преиграват.
1.Ситуацията във фоайето беше брутално преиграна. 2.Кой би си дал Бентлито на тотално непознати?

Много ми беше жал за актрисата, играеща аниматорка. Като знам какъв студ е вечер извън и в началото на сезона (като гледам е снимано април/май), а момичето по копринена рокличка на бара. Брррр.

# 136
  • София
Промяната в лицето на Аръков не се ли дължи на надебеляване? За зъбите нямам идея какво си е правил, но му загледах телото като се съблече и доста маса имаше навсякъде. А това ме подсеща и как спря посред разгорещеното им натискане с Инджова, вече съблечени и по бельо, аха и него да свалят, в този миг той спира и отива да им сипе по едно розово питие(какво беше това изобщо)?! Е, кой прави така?

# 137
Аз съм доволна, хареса ми 😎. Леко, забавно. Само Явор ми разваля фън шуя, не за друго, а защото е леке...
А за абитуриентите - ами реалността е такава, даже по-грозна. Който е бил в туризма знае.

# 138
AniCat, Аръков имаше криви зъби. Мисля, че ги оправи след Биг Брадър.

Но май си права за напълняването. Аз така го харесвах:
https://images.app.goo.gl/TYe6WFqnYtDR24817

# 139
15 години в туризма в Слънчев бряг и Несебър имам и качени пияници върху рецепция не съм видяла. При все наличието на охрани, пиколи и т.н. Wink
Престарали са се. Sunglasses

# 140
Тъкмо изгледах първия епизод. Много харесвам Бойко. На всичкото отгоре е от Стара Загора във филма, че го гледам с кеф. 😀😀

# 141
  • Велико Търново
Днес в "Преди обед" Аръков каза точно обратното - че за снимките на "Съни бийч" е трябвало да отслабне. Даниел Пенев пък - че е трябвало да напълнее.

# 142
Много са взаимствали от руския сериал Хотел Елеон, но иначе е ок. Играта и заснемането  е в пъти по - добро от Пътят на честта.
Малко ми е втръснало да гледам едни и същи лица във всеки един сериал.

# 143
  • София
Много хубава картина, стори ми се свеж, а преигравенето ми се стори търсен ефект точно като в хотел Елеон. Има сцени, в които са по-естествени и други, които са засилени за комичен ефект. Не съм сигурна, че ще го гледам, ще преценя след още 1-2 епизода.

# 144
Какво е променил Иво Аръков в лицето си (освен зъбите)? Бях му страшна фенка във "Фамилията", но сега нещо не ми допада в лицето му....
Благодаря ти за този въпрос!Най -сетне ми се потвърдиха съмненията,че водещият на Мармалад и актьора от Фамилията са един и същи човек.Все като го загледам в Мармалад и все се чудя той ли е(а пък защо досега не съм проверила в Гугъл идея си нямам,може би , защото бях почти убедена,че са различни хора)

# 145
  • София

Съни бийч      ЕПИЗОД - 1

# 146
  • София
На мен ми допадна много. И нашият клас беше след бала в Слънчев Бряг за 3 дни, такова чудо изобщо не е било. Нито съм видяла, нито съм чула за такива изцепки в хотела. Вярно, че беше преди 9г, ама все пак малко в повече ми се видя.

# 147
За сега се въздържам от коментар все пак е в началото.В сравнение с актьорите от Пътят на честта тук играят по -естествено.

# 148
На Бойко Кръстанов му е много важно да го харесаме 😁 Бойчеее, идеалка сте съставът, ама звукът пак е шит мада фака 😆 Аръков много приятно ме изненада. На останалите някак им лежи ролята. Това на първо четене аз видях, а и нелепата сцена с питиетата щом на мен направи впечатление, смятай, че е потресающа 😂 На мен поне не ми се е случвало 😁

# 149
  • тук, на мястото си
Току-що  изгледах  епизода. Хареса ми,  леко сериалче,  майтап има, дано така да продължи. Засега Явор играе добре, не се лигави, дано се задържи така до 12-ти епизод.

Общи условия

Активация на акаунт