Съни бийч по bTV

• 45 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тук много се прехласвате по Бойко Кръстанов, но да кажа, че дикцията му не струва. Така предъвква думите, че на моменти нищо не разбирам, а ми е рано още да оглушавам, ако ме разбирате.
Иначе сериалът е супер. Най-после опосумите да направят нещо хубаво. Браво!

# 601
Забавен ми е сериала. Фен съм на Бойко Кръстанов.

# 602
Ясно е, че четете.... Който и да е.
Сериалчето ме кефи и е много разпускащо. Имам питане - не може ли да са по две серии. Някак си една серия ми е недостатъчна.

# 603
  • Sunshine state
Това в първият бг сериал, който гледам, което говори много. И на мен не ми е достатъчна една серия на седмица, ама иначе ще свърши много бързо и после няма какво да гледаме. 😀

# 604
  • Разпиляна във въображението
Гледам отново на Войо. Весито е голяма скица.

# 605
Защо да ви лъжа? Нали вече веднъж опитах:). Все тая, ако искате вярвайте, благодаря, че го харесвате.
пп. И други добри неща сме правили де:)

# 606
Аз си спомням с носталгия за “Сблъсък” .
Много готин сериал, видимо са вложени средсвта и усилия.

# 607
  • тук, на мястото си
Аз си спомням с носталгия за “Сблъсък” .

И аз, само че Иван и Андрей от Сблъсък и Иван и Андрей сега нямат нищо общо. Сега не ги харесвам!

# 608
И съботно-неделното ми беше приятно, и “Къртицата”.

# 609
  • Велико Търново
Иван и Андрей по време на "Сблъсък" и Иван и Андрей сега са два различни етапа в живота и на двамата. И съм сигурна, че Иван и Андрей сега в момента се харесват повече, отколкото Иван и Андрей по времето на "Сблъсък", но все пак няма как напълно да се отрекат от самите тях си отпреди години. Иван и Андрей по време на "Сблъсък" бяха лудите глави, на които не им пукаше от много неща. Иван и Андрей сега вече са достатъчно зрели и на път да станат улегнали мъже, на които обаче не им пречи от време на време да проявят част от онази тяхна младежка лудост.
"Сблъсък" започнах да гледам още докато беше в една от кабелните телевизии (не помня коя беше) и още тогава ми харесваха. Не одобрявах онова, което правеха в личния си живот и с което бяха доста известни не само на зрителите си. Предполагам, че наистина са успели, ако не напълно да го изкоренят, то поне да го сведат до минимум. В последствие не съм гледала всичките им продукции и въобще не претендирам за компетентност по въпроса, но това в никакъв случай не ми пречи да уважавам труда им и да продължавам да ги харесвам. Е, вярно, комерсиализираха се, но все пак се грижат за семейства и деца хората, а и кой пък в днешно време не е.

Очевидно четиригодишната им работа по "Съни бийч" дава видимо положителни резултати. Засега е водач и в моята класация сред 4-те български сериала, които се излъчват в момента.
Който и да си, АВО1, много добре сте се справили!
Чакаме следващ сезон, само дано не е чак след 4 години!

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 22:49 от DamaPika

# 610
Тая работа със звука от вас я научавам, че не се чува добре. Сигурни ли сте че не е при вас проблема? Аз онлайн гледам, не съм забелязала такъв проблем. Много странно. Ще обърна внимание следващия път и аз.

# 611
При други сериали и предавания, на Бтв и Нова, нямам този приблем със звука. Даже сякаш в предните серии на СБ не беше толкова зле, но в последния епизод чувах само мелодиите, едвам какво говорят.

# 612
  • out of space
Много харесвам сериала и изобщо всичко, което правят Андрей и Иван.

Раздават се хората и много ги бива! Съжалявам, че не ги познавам в реалния живот, но нищо не се знае вбъдеще.

Това "опосуми" е гадно определение от жалкари.

# 613
Сериала е много добър. И всички играещи в него са добри. Много добро попадение е. Режисура, сценарий, актьорска игра - Браво!!!

# 614
Иван и Андрей по време на "Сблъсък" и Иван и Андрей сега са два различни етапа в живота и на двамата. И съм сигурна, че Иван и Андрей сега в момента се харесват повече, отколкото Иван и Андрей по времето на "Сблъсък", но все пак няма как напълно да се отрекат от самите тях си отпреди години. Иван и Андрей по време на "Сблъсък" бяха лудите глави, на които не им пукаше от много неща. Иван и Андрей сега вече са достатъчно зрели и на път да станат улегнали мъже, на които обаче не им пречи от време на време да проявят част от онази тяхна младежка лудост.
"Сблъсък" започнах да гледам още докато беше в една от кабелните телевизии (не помня коя беше) и още тогава ми харесваха. Не одобрявах онова, което правеха в личния си живот и с което бяха доста известни не само на зрителите си. Предполагам, че наистина са успели, ако не напълно да го изкоренят, то поне да го сведат до минимум. В последствие не съм гледала всичките им продукции и въобще не претендирам за компетентност по въпроса, но това в никакъв случай не ми пречи да уважавам труда им и да продължавам да ги харесвам. Е, вярно, комерсиализираха се, но все пак се грижат за семейства и деца хората, а и кой пък в днешно време не е.

Очевидно четиригодишната им работа по "Съни бийч" дава видимо положителни резултати. Засега е водач и в моята класация сред 4-те български сериала, които се излъчват в момента.
Който и да си, АВО1, много добре сте се правили!
Чакаме следващ сезон, само дано не е чак след 4 години!

БАГОДАРЯ:)

Общи условия

Активация на акаунт