Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 172
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Локален крем,който поне при мен не действа.

# 121
Крем, но без ефект. Поне според мен. Но всеки има различен праг на търпимост. Мен ме боли много. Все пак си лежа мирно и кротко без да гъквам като искам вежди 😂

# 122
Здравейте, предстои ми процедура за перманентен грим на устните. Има ли някоя дама, която е правила такъв и болезнено ли е много?

# 123
Здравейте момичета 😊
От 2013г. съм с перманентен грим на веждите правен във Варна, миналата година си направих микропигментация в Търговище. Сега иде ред за освежаване и мисля пак да се насоча към микропигментация, но в момента съм във Велико Търново и ще се радвам ако ме насочите към някой салон от който сте останали доволни.
Благодаря предварително 💐
Хубав и успешен ден желая 😊

# 124
  • София
Здравейте,

Преди два дни си направих микроблейдинг, след близо две години четене в темата Simple Smile Очаквах да боли много, но почти не ме боля. Нямах зачервяване след процедурата. Засега кожата не се бели и съм доволна от резултата. Въпросът ми е свързан с ретуша. Имам записана дата за след месец, обаче с тази истерия с коронавируса се чудя дали да ходя изобщо. Задължително ли се прави ретуш и трябва ли да е точно след месец? Може ли примерно след 3 месеца да се направи?

# 125
  • Street of Dreams
Не е задължително - ретуш се прави ако има нужда, малко формата, малко пропуснати места, нехванала боя и така.
Не виждам причина да не се направи след 3 или 5 месеца.

Аз с микропигментацията не правих ретуш, то не знам и дали се прави изобщо.

# 126
Пробвах новия крем на Vichy с пептиди. Нищо особено като действие и мирише гадно. Дори под капачката не беше запечатан с фолио. Като цяло съм разочарована, но ще го измажа.

# 127
Здравейте , кой е най-добрият за микроблейдинг? За София става въпрос. Simple Smile

# 128
  • София
Здравейте,

Аз съм с перманентен грим на веждите от януари, 2018. Правен е при Цвети Бита, доволна съм. Избледнява за около 7-8 месеца, но съм с мазна кожа и е обяснимо.
До сега за "освежаване" са ми взимали 120лв, като записах часът по телефона ми казаха 150лв, а след процедурата платих 175лв. Стри ми се много. Какво мислите? Има ли масово повишение на цените или просто трябва да помисля за друг специалист следващият път. Благодаря.

# 129
  • София
Аз съм с микроблейдиниг и бях в събота на ретуш. Взеха ми 120 лева, но толкова си беше цената и преди извънредното положение. Не би трябвало да вдигат цените, предвид че в момента работата им е намаляла.

# 130
Здравейте,

Аз съм с перманентен грим на веждите от януари, 2018. Правен е при Цвети Бита, доволна съм. Избледнява за около 7-8 месеца, но съм с мазна кожа и е обяснимо.
До сега за "освежаване" са ми взимали 120лв, като записах часът по телефона ми казаха 150лв, а след процедурата платих 175лв. Стри ми се много. Какво мислите? Има ли масово повишение на цените или просто трябва да помисля за друг специалист следващият път. Благодаря.
Нормално е да си вдигнат цените, не е нормално да кажат 150 лв, а накрая да искат 175. Ти не пита ли защо е тази разлика?

# 131
  • русе
Здравейте, да попитам някоя да си е правила  3D блендинг устни /перманентен грим/?

# 132
  • София
Здравейте, момичета.
От вчера съм с нови вежди. Може ли да споделите с какво ги мажете след процедурата и колко време. Препоръчаха ми цикатридина маз, но някак не ми стои мазно, в областта на космите стои бяло, което засъхва и нямам махане. Опитах с мокра кърпа леко да отстраня, но остана боя по нея и спрях. Добре, че нямам излизане днес Smiley
Благодаря!

# 133
Здравейте, момичета.
От вчера съм с нови вежди. Може ли да споделите с какво ги мажете след процедурата и колко време. Препоръчаха ми цикатридина маз, но някак не ми стои мазно, в областта на космите стои бяло, което засъхва и нямам махане. Опитах с мокра кърпа леко да отстраня, но остана боя по нея и спрях. Добре, че нямам излизане днес Smiley
Благодаря!
На мен ми дадоха крем за тази цел. Не знам дали е добра идея с мокра кърпа. Не трябва и да се мокрят. Слага се нещо да ги пази 3-4 дни поне от дирктна вода. Трябва да е доста мазен крема. Но в момента не помня какъв точно ми даде. Само поне, че беше едно сашенце бяло с кафяв надпис Simple Smile

# 134
С кокосово масло, колкото се може по-често.

Общи условия

Активация на акаунт