Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 68 395
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А колко време ги пазите от вода? На мен ми каза само за вчера да не ги мокря.

# 136
Само същата вечер. След това обаче не е добре да се третират с каквато и да била козметика за лице, особено при пилиг и други подобни, силно избгягвам областта около веждите, за да не изсветлеят по-бързо. И въпреки микроблейдинга, пак се налага да се подчертават с молив, защото остават празни места. Поне при мен и много други хора е така. Да не останете разочарована, съвсем нормално е, освен ако нямате гъсти вежди по природа.

# 137
  • София
Благодаря за отговорите!
Моите не са микроблейдинг, а омбре. Ще видим как ще станат, че в момента са .... направо не мога да се гледам  Smiley

# 138
  • Street of Dreams
Това каква е методиката щях да питам още след първия пост, но виждам, че се изясни.

При машинния метод 5 дни се почистват с дестилирана вода и след това се мажат с вазелин примерно.

Много съм изненадана, че козметичката не ти е обяснила.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 14:47 от OnDiNe_

# 139
  • София
Обясни ми, доста неща обясни. Просто тази Цикатридина си я представях като вазелин, мазна, лъщяща, а тя е като крем по-скоро и това ме усъмни.

# 140
  • София
И на мен ми казаха същото за микроблейдинга. Да не ги мокря една седмица, да почиствам с дестилирана вода и да мажа сутрин и вечер един крем, който козметичката ми даде. Кремът прилича на вазелин. Не трябва да се пипат коричките. Първият ден се маже 3-4 пъти през деня. След ретуша много стриктно изпълнявах и засега нямам празни места по веждите.

# 141
Здравейте, след микроблейдинг ползвах няколко дни Bepanthen. Така ме посъветва козметичката. Но трудно се опазих да не се мокря. При душ и особено миене на коса, почти е невъзможно да не се намокрят два, три дни.

# 142
Аз се къпах с очила за плуване няколко дни .  Grinning

# 143
  • София
Аз си представям, че когато веждите са хубаво омазнени, няма как водата да достигне до тях.

# 144
Аз ги мазах с Бепантен, но унгвент. По няколко пъти на ден. Каза ми да не ги мокря няколко дни, а само да почиствам леко с влажен памучен тампон и без да натискам.

# 145
Здравейте, можете ли да ми препоръчайте в Пловдив къде правят пудра вежди с омбре ефект. Приемам и предложения за страната - в крайна сметка, когато става въпрос за лицето бих пътувала и до друг град. За съжаление от проучването, което направих за Пловдив почти не намерих някой да прави - само микроблейдинг и микропигментация. А аз имам нужда от съвсем малко подсилване тип сянка, но държа да е много естествено.  Благодаря предварително за споделеното!

# 146
https://www.facebook.com/MyFaceIvetaKostadinova/photos/a.2032966 … ype=3&theater

Много ми харесва на мен тази техника ..Hybrid Brows . Ако позволява при мен бих искала от нея .
Има ли някой с нея?

# 147
Здравейте, можете ли да ми препоръчайте в Пловдив къде правят пудра вежди с омбре ефект. Приемам и предложения за страната - в крайна сметка, когато става въпрос за лицето бих пътувала и до друг град. За съжаление от проучването, което направих за Пловдив почти не намерих някой да прави - само микроблейдинг и микропигментация. А аз имам нужда от съвсем малко подсилване тип сянка, но държа да е много естествено.  Благодаря предварително за споделеното!
Моника Благоева прави такива вежди. В София е, има Фб страница може да разгледате.

# 148
  • София
Разглеждах в инстаграм микроблейдинг правен във Vogue clinic. На снимките изглежда добре. Имате ли лични впечатления?
https://instagram.com/vogueclinic.bg?igshid=1ao4sy645p462

# 149
Разглеждах в инстаграм микроблейдинг правен във Vogue clinic. На снимките изглежда добре. Имате ли лични впечатления?
https://instagram.com/vogueclinic.bg?igshid=1ao4sy645p462

Моите там са правени. Страхотна е Ели 💖 Талантлива и голям професионалист

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт