Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 365
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Изчетох последните страници от темата и виждам, че при мен се случва същото като при selinka3. Направиха ми микроблейдинг на веждите в събота, а снощи (трети ден!!!) забелязах, че една част точно отпред стои на петна, като че ли кожата не задържа пигмента. Естествено се свързах с момичето, но ще се побъркам, докато отговори. Спазвах стриктно съветите, които даде. Единствено вчера неочаквано заваля, но се съмнявам да е станало от притичването до вкъщи под три капки дъжд... Много ми е криво, толкова си ги харесах. Може би на ретуша ще се оправи, може би пак така ще стане, кой знае??? Междувременно с дупки на веждата ли да ходя - грим не мога да ползвам поне седмица, нали? И всъщност колко най-рано мога да направя ретуш - казаха ми месец?

# 151
Момичето при което ходя аз ми каза, че между месец и 40-тия ден е най-добре за ретуш. То до тогава още от първата процедура зараства кожата. Имай търпение един месец, вместо да си направиш нещо. Би трябвало да се оправи след ретуша. На всяка кожа понася различно. Даже е изненадана с моята как кара по толкова време. По-проблемните и мазни кожи много по-бързо губят пигмент.

# 152
Здравейте!
Записах си час за микроблейдинг за началото на Август при Моника Благоева. Разгледах снимките във фейсбук профила й и много ми допада работата й.
Аз имам тъмни вежди, достатъчно косъмчета и седят плътни, без дупки и прекъсвания. Даже като се гледам се чудя къде ще 'рисува'. Моят проблем е, че не мога да ги поддържам в идеална форма. Когато козметичката ми ги оформи са страхотни, но после колкото и да се старая сама не успявам да им докарам този вид. Поради тази причина се насочих към микроблейдинг. Все още не съм прочела всичко от темата (и по темата).

# 153
Здравейте, грешка ли е, че след микроблейдинг на вежди съм се мазала с гентамицин крем а не маз от днес започвам с маз.И имам дупки и ви падат корички?Оф такова старание .

Ето това е веждата едната която е по изразена откъм обелване.Вече мажа с гентамицин маз.На ретуша ще ги оправи, но се почувствах гадно толкова старание.На моят мъж му се  е чуло и твърди, че е казала маз или крем...Понеже правих и очна линия и направо се бях изтормозила накрая и ми е малко кято в мъгла .Отгаворен човек съм, но неочаквах това нещо и ми стана много неприятно кято каза, че не съм ги мила правилно.Оптривах първо с мицеларна леко после подсушавах и мажех първият ден през 40 мин до вечерта това след процедурата същият ден от 19 до 22 .От другият ден 3 до 4 пъти сутрин, обяд и вечер пак плюс един път.При друг случвало ли се  е така?

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 15:22 от bubanka

# 154
Ами това е антибиотик, не знам изобщо как сте си помислили да го мажете.
На мен ми дадоха предписания ден по ден в рамките на 7-14 дни какво да правя. Също и какво да НЕ правя.
Явно избора ви на човек, който да го направи този микроблейдинг не е най-точния.
По принцип е най-логично да дадат лист какво трябва да се прави, да се избягва и т.н

# 155
Точно и аз така си мислех това не е лев, два и би било редно и коректно, ясно и точно да е описано, за да няма притеснения и чуденки.Иначе тя си е професионалист в тази област, но с грижата за след процедурата ....трябва да има предписания просто и какво да очаква човек.При вас на микропигментация имало ли е падане на корички?

# 156
Аз съм с микропигментация, да, има падане на корички.

# 157

А пигмента след като паднаха коричките избледнял ли ви беше ?Каква грижа полагахте след това и с какво третирахте ?След 7 дни ли или 10 можеше да си ги правя с молив ?Защото едната вежда засега ми е ок, но другата си заминава половината пигмент и до ретуша ще имам нужда да си ги правя.Незнам започвам да се замислям дали си заслужаваше и това ще си покаже след ретуша.
Хубав ден!

# 158
Здравейте , препоръчайте ми салон за микропигментация във Варна , гледах снимки от студио Bon Bon , нещо такова , някой правил ли е там ? Благодаря ви 💟

# 159

А пигмента след като паднаха коричките избледнял ли ви беше ?Каква грижа полагахте след това и с какво третирахте ?След 7 дни ли или 10 можеше да си ги правя с молив ?Защото едната вежда засега ми е ок, но другата си заминава половината пигмент и до ретуша ще имам нужда да си ги правя.Незнам започвам да се замислям дали си заслужаваше и това ще си покаже след ретуша.
Хубав ден!
Като се обелиха първия път, доста бледи бяха.
С молив може да ги рисуваш след като се обелят.
Мажех ги с крем-мас, който козметичката ми даде, докато се обелят. След това задължително с 50+ фактор слънцезащитен крем, за да се запази цвета максимално дълго.
След ретуша вече има коренна разлика, много по-плътен е цвета и могат да се направят корекции някъде, където не ти харесва.

# 160
Дами, някой правил ли си е устни скоро , гледам из нета, но искам мнение и от първа ръка, може и на лично . Интересува ме дали е такава болка наистина и как се развива във времето , защото на снимките веднага след процедурата , които се публикуват от студията не са това, което е след възстановителния процес .

# 161
Здравейте, защо и на по- тъмни вежди вкарват тъмно кафяв пигмент както е и в моят случай?И ми е много интересно на дамите с по изразени вежди без много липси от естествен косъм как седи разликата след ретуш?
 Аз на ретуш ще я питам дали ще  е добре кафяво черен пигмент, защото моите вежди не са чисто черни, а бледо черни, но не са и тъмно кафяви и като избледнеят като гледам ще стои много неестествено и не на място цвета, защото ще има разлика.

# 162
Здравейте, защо и на по- тъмни вежди вкарват тъмно кафяв пигмент както е и в моят случай?И ми е много интересно на дамите с по изразени вежди без много липси от естествен косъм как седи разликата след ретуш?
 Аз на ретуш ще я питам дали ще  е добре кафяво черен пигмент, защото моите вежди не са чисто черни, а бледо черни, но не са и тъмно кафяви и като избледнеят като гледам ще стои много неестествено и не на място цвета, защото ще има разлика.
Моите косми са черни, а пигмента е възможно най-тъмното кафяво, защото черното с течение на времето позеленява, посивява и става ужас... Като ми ги минаха и на ретуша, станаха много добре, въпреки че няма черно в цвета. Изчакай си ретуша, ще има коренна разлика от сега.
Преди ретуша

След ретуша

# 163
  • София
Аз също съм с черна коса и преди микроблейдинга дадох ясно да се разбре, че не искам кафяв цвят, а нещо като тъмен графит, не черно, не кафяво. След като ме направи, веждите ми стояха кафяви, ама с червеникъв отенък, направо бях бясна. Обаче след като паднаха коричките, после и след ретуша, цвета беше точно какъвто исках. Сега вече са ми на една година и е време пак за ретуш, но ще търся друга специалистка, че тази ми ги направи различни и постоянно коригирах с молив. Не са ми нито позеленяли, нито посивяли.
Тъпото е, че като знам колко ме боли само отлагам...Така ми течаха сълзите, че чак в ушите ми влизаха. Laughing

# 164
  • Street of Dreams
Моите изсветляват в сиво - графитено, което за мен е напълно ок. На моята приятелка станаха чисто червени, чак 5-годишната й дъщеря я пита защо е с червени вежди, а мъжът й я гледа странно(ама го е страх да каже). Ходим при същата козметичка, аз настоях за най-студеният цвят. Но пък тя изкара бременност и може затова да е станал този ужасен червен цвят, на пепелно светлокестенявата й коса. Лошото е, че се вижда дори и след новата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт