Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 68 532
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм с микропигментация.Не знам дали е по-подходяща за смесена кожа от микроблейдинга, на мен този метод ми харесва повече как стои,затова го избрах.
Първият път част от пигмента ми се изгуби още преди 6тия месец, правих пак на друго място и вече почти година веждите са ми ок.
На снимките горе е преди процедурата, месец след ретуш, и сега.

# 226
Аз съм с микропигментация, защото лицето ми доста се омазнява. От Пловдив съм и процедурата с ретуша ми беше 350лв. Ето и снимки:
...
Можеш ли да препоръщаш някой от Пловдив? Аз съм от Стара Загора, но няма проблем да ги направя и в Пловдив.
А преди молива как изглеждаха?
И аз съм с микропигментация...
Моите са горе долу такива, светли, редки и още по-невидими 😁.
На втората снимка са ми някак най - естествени. Къде си ги правила?
Ще се пробвам да кача снимка.

Ей такова е 🤪. Според мен трябва първо избиране на форма и след това каквато и да е процедура.
Някой с такова подобие?

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:28 от bubanka

# 227
Момичета, моля ви кажете ми мнения за салони в Плевен от които сте доволни за микроблейдинг или микропигментация? В голяма чуденка съм... Аз си ги рисувам и до доста успешно и красиво (постоянно ми го казват и ме питат даже при кой съм ги правила, а аз не съм). Почти нямам материал, само едни тънки линийки Joy

# 228

Ей такова е 🤪. Според мен трябва първо избиране на форма и след това каквато и да е процедура.
Някой с такова подобие?
няма такова нещо като "избиране на форма", козметичките ще следват формата на твоите вежди. Е, ще дооформят и дорисуват, но няма как да ти направят някакви съвсем различни.
Но определено си за вежди, не се бави, ще си доволна от резултата и ще се чудиш какво си се мотаела досега, а не си ги направила по-рано Grinning

# 229
Момичета, моля ви кажете ми мнения за салони в Плевен от които сте доволни за микроблейдинг или микропигментация? В голяма чуденка съм... Аз си ги рисувам и до доста успешно и красиво (постоянно ми го казват и ме питат даже при кой съм ги правила, а аз не съм). Почти нямам материал, само едни тънки линийки Joy
Аз не мога да помогна за Плевен, но малко по-назад едно момиче се оплакваше от вежди, правени точно в Плевен, може да потърсиш отзивите.
Предстои ми да се запиша за омбре микропигментация през следващия месец, искаше ми се по-рано през тази година, но заради пандемията отложих процедурата. Смятам да отида при Мария Андонова, най-много ми харесва нейната работа.
Напоследък доста често ми излиза реклама на Йоанна Върбанова, но има прекалено малък engagement rate спрямо броя на последователите и харесванията (във ФБ и ИГ), изглежда ми леко съмнително и това ме спира да я проучвам обстойно, иначе ми допадат веждите, които прави. Някой има ли все пак отзиви?

# 230

Някой с такова подобие?
няма такова нещо като "избиране на форма", козметичките ще следват формата на твоите вежди. Е, ще дооформят и дорисуват, но няма как да ти направят някакви съвсем различни.
Но определено си за вежди, не се бави, ще си доволна от резултата и ще се чудиш какво си се мотаела досега, а не си ги направила по-рано Grinning
Напротив, може да ѝ направи коренно различна форма и дебелина от естествената. Просто след това ще има повече занимавка като ги почиства. Моята ме пита каква форма искам и да ми препоръча ли тя според лицето ми. Просто аз исках максимално естествено изглеждащи вежди и държах да се движи точно по формата им.
Дали микроблейдингът е нещо покезно, или разочароващо е въпрос на кожа предимно, както и на материали, с които е правен. За мен липно това са едни от най-смислено похарчените ми пари. Имах уникално гъсти и дебели вежди, но ги съсипах още с първото скубане като ученичка и колкото и да бе ви се вярва, имаше места, на които никога повече не се появиха косъмчета. Отделно, че си ги оскубах сама и двете нямаха нищо общо нито като форма, нито като дебелина. Години наред се мъчех да ги оправя по всякакви начини, включително се мазах над 8 месеца с рициново масло и нищо. Всеки ден рисуване с молив, те стават различни, забравям, че имам молив и се търкам, ставаше мазало. По принцип не нося никакъв грим, но веждите правех, иначе изглеждах потресаващо зле. След първата процедура на места ми изчезна пигмента, но след ретуша вече нямах дупки. Мина година и половина откакто ги правих и още съм доволна. Да, много изсветляха, на места се появиха дупчици, но дори и така са в пъти по-добре от преди. Не запълвам с нищо, не виждам смисъл да се мъча с тъпия молив. Чакам да захладнее и пак ще ги направя. Понякога самият човек, който ги прави не работи с качествени материали, но и мниго често дамите се хвърлят с главата напред към процедури без да са проучили добре дали това е подходящо конкретно за тях. Ако кожата е по-мазна не очаквайте да задържите пигмент след микроблейдинг, няма как да стане, при такива кожи се прави микропигментация, за да се вкара пигмента в по-долен слой на кожата и да го задържи. 2020-та година е и е пълно навсякъде с подробна и достъпна информация за тези процедури. Четете и преценяйте, за да няма после разочарования, защото често са причинени от недостатъчна информираност. Моите ги правих в София, сега ще ги направя в Димитровград. Виждала съм работата на жената и смея да твърдя, че за моя вкус това е една от най-добрите работи, които съм срещала. Може и да ми се смеете, но аз ѝ разгледах страницата, избрах си 4-5 произволни момичета, които са писали отзиви там и им писах. Съвсем любезно ги помолих за отзиви как се държи пигмента с времето. И те бяха любезни и почти всички ми пратиха актуални снимки на веждите им.

# 231
Аз не съм веща в тези неща, но се консултирах с доста известни имена в София, едни от най-препоръчваните места за тези процедури. Да не кажа всички споменаха, че ще се придържат към моите вежди, като дооформят и попълват, и поукрасяват. Simple Smile  Никой не спомена, че ще ги премести нанякъде, нагоре, надолу, наляво, надясно, защото то ще си е преместване, ако не следва твоята линия. Със сигурност ще стои супер неестествено, а пък целта мисля е обратната.

# 232
Стрина Калина, аз съм родом от там. При Рени Узуни ли ще ги правиш?

# 233
Ще следя и аз за Димитровград, защото ми е близо. Ако може и координати на човека.

# 234
Стрина Калина, аз съм родом от там. При Рени Узуни ли ще ги правиш?
Да, при Рени. Лично на мен много ми допада работата ѝ, но то си е въпрос на вкус все пак. Например, в София има една Цвети Бита, която много рекламират, но лично на мен не ми допада работата ѝ.

# 235
Здравейте, някой има ли отзиви за тази дама?
https:// https://www.facebook.com/silviyavazharova/

# 236
А някой да каже мнение за Joanna Varbanova / Йоанна Върбанова?
Харесват ми снимките които качва от микроблейдинг/омбре вежди които прави, но ми се иска някоя да сподели личен опит, че ме е страх.

# 237
  Никой не спомена, че ще ги премести нанякъде, нагоре, надолу, наляво, надясно, защото то ще си е преместване, ако не следва твоята линия. Със сигурност ще стои супер неестествено, а пък целта мисля е обратната.
Никой не говори за местене на веждите, безумно е. Аз съм била с поне 4 форми вежди и то моите си - по-дебели, по-тънки, абсолютно тънки, с чупка, дъга... Дори при оформяне на собствените ни вежди може да се играе с вида и формата им, а другото е просто почистване.

Момичета, препоръчайте някой в София за микроблейдинг и да не иска 400 + лева. Това е пълно безумие, говорим за нещо, което се подновява всяка година все пак, не е вечно. Мислех да ида при Рени Узуни, обаче предвид графика ми пътуване два пъти до Димитровград ще ми е просто невъзможно.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:59 от bubanka

# 238
  • София
Аз съм доволна от Елица във Vogue clinic. Цената е 350 лв с ретуш.

# 239
Аз ходих при Моника Благоева и съм супер, супер доволна . Моя приятелка от мен се мотивира и тя ходи при Моника и също е супер доволна.

Общи условия

Активация на акаунт