Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Аз ходих при Моника Благоева и съм супер, супер доволна . Моя приятелка от мен се мотивира и тя ходи при Моника и също е супер доволна.

# 241
  • София
Здравейте, момичета.
От около година сериозно обмислям микроблейдинг, защото ми писна всекидневното рисуване и запълване.
Не бих казала, че нямам вежди, просто са по-редки и на места имам дупчици, които искам да се запълнят и веждите ми да изглеждат по-гъсти и оформени.
Притеснява ме, обаче, дали пигментът изчезва напълно след време като започне да избледнява или винаги ще си има нещо като "сянка"? Не искам да съм задължена на всяка година/две да се подлагам на процедурата, АКО реша, че повече не искам. Grinning

Стремя се към максимално естествен резултат, така че човек да не може да познае, че съм си правила нещо на веждите.

Засега съм се спряла на три дами, като не мога да реша при коя да се запиша, защото хубавите вежди, които виждам във Фейсбук, са снимани веднага след процедурата. Моля за отзиви, доволни ли сте, какви са цените им, имате ли забележки относно резултата?

Благодаря предварително! Simple Smile

Даниела Стоянова - https://www.facebook.com/MicrobladingDanielaStoqnova
Моника Благоева - https://www.facebook.com/esteticmicropigmentation
Ивета Костадинова - https://www.facebook.com/MyFaceIvetaKostadinova/

# 242
  • София
Djekova, преди точно година си правих микроблейдинг при Даниела Сотянова. Останах доволна. Цяла година, никой не ме попита директно дали съм си правила нещо на веждите. Аз си имам достатъчно собствени, но имах нужда от по-добра форма и попълване на дупки.
Все още изглеждат добре, имам едно местенце, на което има лека дупчица.

Миналата седмица бях при Моника Благоева за опушена очна линия и съм много доволна. След 2 месеца ще ходя при нея и за устни.
Тя ми огледа веждите и каза, че са направени добре и все още нямам нужда от  “поправка”

# 243
  • София
Още един глас за Даниела Стоянова. При мен никой не забеляза че са правени, но аз точно това исках. Доволна съм, че вече не се налага да ги рисувам.

# 244
Миналата седмица бях при Моника Благоева за опушена очна линия и съм много доволна. След 2 месеца ще ходя при нея и за устни.

Ellie, и аз имам записан час за очна линия при Моника съвсем скоро. Имаше ли оток и зачервяване след процедурата? Вежди и аз имам, но искам да подобря формата, ще се консултирам с нея. Устните ми за съжаление са тънки и не знам какво да предприема за тях.

# 245
  • София
Rosita, след самата процедура бяха леко подути. На следващата сутрин имаше доста забележим отток, даже се чудех как ще отида на работа, но за 1 час спадна.

# 246
Ellie, благодаря , аз по тази причина си запазих час за събота. А след колко време се прави ретуш?

# 247
  • София
Rosita, каза че по принцип много рядко се налага ретуш на очи. 2 седмици след процедурата да се огледам хубаво и ако имам някакви притеснения, да й се обадя.
Каза, че ако студиото ми е близо, и ако имам съмнения, мога да мина да погледне.
Тъй като тъй или иначе ще ходя на устни, се разбрахме тогава да ме огледа.
Вече минаха 10 дни, но нямам забележки.

# 248
А аз да попитам след пигментация на очи или устни, пак ли така стават корички и опадат, като при веждите?

# 249
  • София
При мен имаше много тънък, едва забележим слой. Бих го оприличила по-скоро на пърхут. Това за очите.

# 250
Ели, благодаря Grinning , че аз мислех устата да правя, ама ме притеснява това белене.

# 251
За Плевен може ли да ми кажете добър специалист за микроблейдинг?

# 252
  • София
Аз се интересувам от препоръки за Бургас.

# 253
  • русе
В темата има ли момичета правили микропигментация на устни да споделят мнения, сигурно е доста болезнено?

# 254
А при Ивета Костадинова, някоя ходила ли е скоро?
Дайте снимчици или отзиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт