Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Привет, някоя от вас има ли отзиви за работата на Жанина Борисова?
https://beautyfacesofia.com/microblading/
Аз си бях харесала Мария Андонова, но заради ситуацията с коронавируса отложих записването при нея, a след споделените негативни отзиви, особено след приложената снимка, взех да се разколебавам. В ИГ много ми харесва работата ѝ, все още не съм я отписала като опция, но съм разколебана. Бих искала да си направя powder brows, моя позната е с много красиви (по мое мнение) такива, питах я къде ги е правила и ми сподели за тази Жанина днес, снимките изглеждат доста добре, но все пак ако още някой има лични впечатления, ще съм благодарна да сподели. При моята позната е работено върху предишна микропигментация, а не върху чисти вежди.
От другите популярни имена съм проучвала Ивета Костадинова, но изобщо не ми харесват пудра веждите, които прави - нито като форма, нито като цвят, същата работа с Цвети Бита (сътвори потресаващи вежди върху моя близка приятелка, много некадърно изпълнение). Работата на Десислава Ефтимова ми допада донякъде, но забелязвам нейния почерк, повечето вежди, правени при нея са доста обли, някак омекотява повече извивката и това невинаги ми допада като краен резултат. Моя позната е много доволна от нея, веждите наистина стоят добре. Работата на Йоана Върбанова ми харесва, но няма почти никакви отзиви и не бих се доверила към момента.

# 301
Попаднах на тези снимки. Едната е от 2018, другата от този месец - ето от това “разливане” се притеснявам защото този резултат не ми харесва.
В дългосрочен план микропигментацията изглежда доста по-добре от този микроблейдинг.
Не знам дали това е единичен случай или така се “развиват” веждите с времето.

След

# 302
Да, обикновено така стават във времето. Пигментацията стои като пудра и май е по-добре в дългосрочен план.

# 303
  • София
Да, обикновено така стават във времето. Пигментацията стои като пудра и май е по-добре в дългосрочен план.

На базата на личен опит ли го казвате?
Аз нямам познати с такъв разлят микроблейдинг и ми е интересно на какво се дължи този “дефект” във времето.
На мен микропигментацията не ми харесва.

# 304
Аз съм с микропигментация и понеже изсветлява се чувех за Phi brows, но ме предупредиха за този “ефект” и за сега разучавам. Имам и приятелки със скорошени Phi brows та ще ги наблюдавам във времето преди да се реша...

# 305
  • Пловдив
Привет момичета,
Днес ходих на ламиниране и боядисване на мигли. И се заприказвах с козметичката на тема очна линия. Разрових се из нета за снимки. Много ми харесва т. н. опушена перманентна очна линия. Има ли някоя от вас с такава, правена преди месеци/година? Моля ви покажете на снимка дали е все още такава хубава. Веждите ме боляха зверски, надявам се очната да боли по-малко.
Имам микроблейдинг на почти 3 години и трябва да го подновя. Тъй като Ивета Костадинова не идва вече до Пловдив се спрях на една жена от Пазарджик, която идва. В страницата й има уникални неща - вежди, очна линия, устни. Дали някоя от вас си е правила при нея - Веска Тодорова се казва?

Весело посрещане на новата година и дано да е по-добра от 2020! Бъдете здрави!

# 306
Очната линия боли повече от веждите, поне при мен.
Някой ходип ли е за втори ретуш на вежди - месец след първия ретуш?

# 307

На базата на личен опит ли го казвате?
Аз нямам познати с такъв разлят микроблейдинг и ми е интересно на какво се дължи този “дефект” във времето.
На мен микропигментацията не ми харесва.
за щастие, не от личен опит, но от разочарованието на моята най-добра приятелка. По същия начин й се получи малко след ретуша. Мнението на козметичката й бе, че кожата й не задържала пигмента и той се размазва. Случвало се доста при мазните кожи, много неприятно. Трябваше да го замаже с нещо и направиха микропигментация, получи се доста добре. Не харесвам пигментацията, но в някои случаи е по-добрият вариант.

# 308
Здравейте момичета, надявам се на малко помощ от вас. Решила съм да направя нещо с веждите си и съм се насочила към микроблейдинг, но съм напълно невежа в тази област и имам въпроси. Първо ще кача снимки ако може да дадете мнение как ви се вижда тази работа. Второ този метод от снимката ли е този при който пигмента се разлива, и накрая, има ли изобщо шанс да не се разлеят и да не станат червени след месец два. Благодаря Ви предварително, и сори за тъпите въпроси, но съм в дилема, а истината е, че идея си нямам струва ли си.

# 309
Микроблейдингът винаги се разлива след време, поне това съм виждала аз. Моят също се разля, макар да съм със суха кожа. Интересното е, че някои нарисувани косъмчета не се разляха, но повечето да. Не ме дразни, не стои грозно, изглеждат като запълнени със сенки за вежди. Цветът не ми е мръднал нито в червената, нито в сивата гама, това зависи от пигментите, с които се работи. Веждите, които си постнала лично на мен ми харесват, защото изглеждат естествени, не обичам да се прекалява и да се правят драстични промени.
Не знам защо масово се коментира разливането при микроблейдинга и се изтъква като причина да се избере микропигментация, след като при нея са разляти още с правенето, приличат на нарисувани с маркер.
Ще кача снимки на микроблейдинг, правен март 2019-та, за да прецениш сама устройва ли те. На мен лично не ми пречи, защото съм решила да ги подновявам постоянно, а и не ми изглежда грозно.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 14:25 от Стрина Калина

# 310
Аз не съм виждала такова "разливане" при микропигментацията.
При мен стои естествено, но аз си имам и косъмчета , а и моите вежди са по-гъсти. Ще кача снимки в скоро време.

# 311
Микроблейдингът винаги се разлива след време, поне това съм виждала аз. Моят също се разля, макар да съм със суха кожа. Интересното е, че някои нарисувани косъмчета не се разляха, но повечето да. Не ме дразни, не стои грозно, изглеждат като запълнени със сенки за вежди. Цветът не ми е мръднал нито в червената, нито в сивата гама, това зависи от пигментите, с които се работи. Веждите, които си постнала лично на мен ми харесват, защото изглеждат естествени, не обичам да се прекалява и да се правят драстични промени.
Не знам защо масово се коментира разливането при микроблейдинга и се изтъква като причина да се избере микропигментация, след като при нея са разляти още с правенето, приличат на нарисувани с маркер.
Ще кача снимки на микроблейдинг, правен март 2019-та, за да прецениш сама устройва ли те. На мен лично не ми пречи, защото съм решила да ги подновявам постоянно, а и не ми изглежда грозно.
Скрит текст:

Благодаря много за отговора, не ми изглежда грозно на снимките. А иначе мен ме притеснява разливането точно защото микропигментацията изобщо не ми харесва, не е моето нещо и ако ще се разлива и ще става като нея по-добре да не го правя.

# 312
Очната линия боли повече от веждите, поне при мен.
Някой ходип ли е за втори ретуш на вежди - месец след първия ретуш?

На мен ми обясниха, че след ретуша трябва да се изчака поне една година, защото не било добре постоянно да се драскат веждите, сега като попитахте се замислих дали не трябваше да отида на втори, при мен пигмента на места падна при беленето и станаха различни самите вежди, след ретуша резултата беше същият. Ще се радвам, ако наистина някой, който прави Микроблейдинг отговори на този въпрос. Но при мен болката на ретуша беше ужасна и не смятах изобщо да се подлагам повече на това Simple Smile

# 313
Според мен, ако и след ретуша пада пигментът, има два варианта.
1. Мазна кожа, за която този метод не е подходящ.
2. Некачествени пигменти, или неправилна техника на нанасяне.
Не бих правила втори ретуш лично аз.
Мен ме боля адски ори първата процедура, сълзи ми текоха, исках да пребия девойката. На ретуша итидох с треперещи крачоли като знаех какво ме чака. Не усетих почти нищо. Но аз и преди самия ретуш все още имах нещо като намалена чувствителност и изтръпване на веждите от първата процедура, вероятно заради това.
Като казах, че микропигментацията се разлива, имах предвид, че самата техника и резултат на мен ми изглеждат като рисувано с маркер, върху който е разлят спирт.

# 314
  • София
На мен ми обясниха, че ако болката е много силна се работи неправилно и твърде дълбоко.

Общи условия

Активация на акаунт