Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 996
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Не е нормално веждите да не се мокрят, нали все пак не трябва да изсъхва кожата, особено пък няколко дни да не се мокрят направо ми звучи абсурдно.

# 496
Колкото и абсурдно да звучи, да, не си мокрих веждите 5 дена. Нито съм ги мазала с нещо. Беше ми изрично казано да не го правя. Така коричките се образуваха бързо и паднаха бързо.

# 497
Коричките по принцип се образуват бързо - още на третия - четвъртия ден, и то при редовно миене на лицето с вода.
Но по принцип трябва да се спазват дадените указания, както са Ви казали - така.

# 498
Точно това се опитвам да разбера - като се мокрят с дестилирана вода и после се мажат ли се образуват по-бързо и падат по-лесно коричките или ако се оставят на сухо - май няма единодушно мнение по въпроса Simple Smile

Аз спазва сега каквото ми казаха - през час с тампон с дестилирана, но понеже кожата все пак е наранена и се чудя не трябва ли с антисептичното кремче да се маже, но ми казаха с него чак на третия ден и малко ме е страх да не ми се възпали нещо, защото като минавам с тампона, си ги усещам като леко разранени, при натиска усещам лека болка...

# 499
На мен ми казаха с вода от чешмата - както обичайно се мия. Ако искам  да се мажа с крем - може, но след два дни. Каза ми, че такива са указанията на производителя на пигмента. С мицеларна вода според мен не е много добре заради пигмента, поне първите 2-3 дни - не.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 19:36 от Rosita

# 500
tiriti, и аз бях при Миглена Маринова и ми беше супер странно, че не ми нарисува веждите предварително. Мислех, че причината е, че съм със стар микроблейдинг и не може да променя формата, но забелязах, че едната вежда е по - раздалечена от другата. От една страна ми допада, че работи бързо и без излишно подробности, но все пак това е лице. Това което ми хареса много при нея е, че след първата процедура нямам никакъв паднал пигмент.

# 501
Значи не е било само при мен... хайде при теб ми е по-рзбираемо, защото си имала някаква форма, но аз нямах абсолютно никаква. Явно просто така си работи. Въпросът е, че аз през цялото време се притеснявах дали ми ги е измерила все пак като съм легнала или директно ги е почнала. Така или иначе, бяха си еднакви после де Simple Smile Но просто трябва да се научат, че го дължат на клиентите си!

А сега съм на 3 ден след новата процедура - едната вежда ми се сви повече от другата, а веднага след процедурата бяха абсолютно еднакви. На някой да му се е случвало? Дали има шанс и другата да се свие още малко?

# 502
  • Street of Dreams
Какво е това самочувствие, без да се погледне клиентът, без да обсъдят формата, да легнеш и да се оставиш?

Ами моята ме рисува първия път час и половина, много се стара и очите й светнаха колко красиво станало, а като се погледнах - ми не, въобще не беше "моята" форма. Бяха прекалено извити нагоре, аз исках по-прави. Изтрихме и започнахме наново, като втората форма ми хареса много повече.

# 503
Само Златина Андонова има за края на април и понеже не ми се чака изобщо се записах при нея, цената е 350лв. с включен ретуш. Та въпроса ми е някой правил ли се е при нея, на снимки изглеждат доста добре? 😊
Аз два пъти съм правила при нея вежди. Доволна съм, супер старателна, внимателна, обсъжда се всичко, работи с качествени пигменти, дава съвети за поддържането. Няма да съжалявате 😊

# 504
  • София
rositsa.wondercoated ,  Споделям негативното мнение за MS Art и Мария Петровалиева. Препоръчвам ви да не ходите. Още имам ярко червен пигмент, който стои от преди 3- 4 години и не мърда !! Формата няма да коментирам (не е равна, едната вежда коренно се различава от другата по дължина и форма, в края са удебелени а в началото тънки).  Още не мога да оправя нейната ,,работа''. Но на снимките й на страницата не личат такива неща, но знам,че е честа практика да се обработват снимки, да се качват само получилите се добре снимки ,тези снимани от някакъв по-специален ъгъл, от който не си личи лошата работа. Сега същата жена прави обучения по микроблейдинг !! Сами преценете на къде отиват нещата..  Много добре подбирайте специалистът на който се доверявате, все пак това са лицата ни.  В тази връзка искам да ви питам запознати ли сте с продуктът (разтвор), който премахва нежеланите избледнели следи от микроблейдинг. Скоро разбрах за него и го вижам все по-често. Phiremoval мисля,че беше, но може и да има още подобни продукти. Чудя се дали не е много агресивен (тип киселина), но не ми се подлага на лазер... Някой с информация?

# 505
  • София
rositsa.wondercoated ,  Споделям негативното мнение за MS Art и Мария Петровалиева. Препоръчвам ви да не ходите. Още имам ярко червен пигмент, който стои от преди 3- 4 години и не мърда !! Формата няма да коментирам (не е равна, едната вежда коренно се различава от другата по дължина и форма, в края са удебелени а в началото тънки).  Още не мога да оправя нейната ,,работа''. Но на снимките й на страницата не личат такива неща, но знам,че е честа практика да се обработват снимки, да се качват само получилите се добре снимки ,тези снимани от някакъв по-специален ъгъл, от който не си личи лошата работа. Сега същата жена прави обучения по микроблейдинг !! Сами преценете на къде отиват нещата..  Много добре подбирайте специалистът на който се доверявате, все пак това са лицата ни.  В тази връзка искам да ви питам запознати ли сте с продуктът (разтвор), който премахва нежеланите избледнели следи от микроблейдинг. Скоро разбрах за него и го вижам все по-често. Phiremoval мисля,че беше, но може и да има още подобни продукти. Чудя се дали не е много агресивен (тип киселина), но не ми се подлага на лазер... Някой с информация?

отидете при моята гримьорка, тя ще ви оправи и цвета и формата, не се притеснявайте. иначе наистина не вярвайте на прехвалените страници във фейсбук или инстаграм, забелязала съм, че добрите специалисти дори не се рекламират онлайн точно заради такива измами

# 506
Здравейте искам да попитам нещо-днес ми правиха микроблейдинг на веждите-машинен но станаха дебели веждите и не ми харесват а и са по-тъмни.Дали ще се свият както ми каза козметичката и избледнеят преди ретуша 🙏

# 507
Със сигурност ще се свият и ще намалее наситеността на цвета.
Наколко пъти той ще се промени при заздравяването.
Моите потъмняха и сега са светлокафяви, както исках, бяха и по-широки.

# 508
След колко време ще се свият и намалее наситеноста на цвета,че вкъщи никой не ме хареса 😄 и се чудя дали въобще да ходя на ретуш

# 509
Още след 3-4 дни ще започне промяната. И моите в началото бяха прекалено, как да кажа - изразителни, но този ефект намалява много бързо. Точно в деня след процедурата ми се наложи да бъда на едно събитие и въпреки, че бяха светли, приковаваха вниманието.
До ретуша, който предполагам Ви е след около 40 дни, много ще се променят. Ако искате - споделете снимки.

Общи условия

Активация на акаунт