Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз бях при нея Февруари и сега края на Март за ретуш. Изключително съм доволна от резултата! Аз съм светла, с тъмно руси/хладно русо/ рехави вежди. И цвета и гъстотата много ми харесват. Обсъдихме на дълго и на широко какво искам и се получи точно така. За първи път правя процедурата, така че не мога да кажа как ще изглеждат след месеци, но за момента съм много доволна. С нормална към суха кожа съм. Не ползвах упойка. Каза, че може да намали ефекта от процедурата.
След процедурата ми даде специален крем за мазане на веждите. За около 5-6-7 дни стига, точно колкото трябва да маже (сутрин и вечер) Да се пазят 14 дни поне след процедурата. Косата се мие отделно и не се мокрят веждите. Само преди мазане се почистват с леки, обиращи лимфата движения, с пречистена вода от аптеката. След като заздравеят се ползва слънцезащита за запазване на максимален ефект. Аз целогодишно ползвам слънцезащита на лицето и без това.
Май това са детайлите Simple Smile Ако мога да помогна с друго - на линия съм.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 11:13 от Джинджър

# 466
  • София
Благодаря за отзива, ако можеш и снимка да покажеш ще е супер Simple Smile

# 467
И аз бих помолила за снимка, може и на лични. А дали прави и микропигментация ефект пудра, а не само микроблейдинг - повечето снимки на страницата и са микроблейдинг...

# 468
  • София

Кофти снимка, но това са преди.

А това са сега. Харесва ми, че са натурално изглеждащи. Не харесвам инстаграм/пудра вежди, аз поне.

# 469
Здравейте, момичета! Аз ви следя от няколко дни, тъй като съм решила да си правя микроблейдинг. Имам си много вежди просто това постоянно скубане и оформяне ми е писнало, аз самата не мога изобщо и ходя на козметик. Писах на Даниела Стоянова, Моника Благоева, Кети Симеонова, Ивета Костадинова, Златина Андонова кога е първият им свободен час. Всички имат за началото и средата на юни, като Кети Симеонова ми отговори, че записването за месец юни е приключило и може да ме запише в листа за чакащи. Само Златина Андонова има за края на април и понеже не ми се чака изобщо се записах при нея, цената е 350лв. с включен ретуш. Та въпроса ми е някой правил ли се е при нея, на снимки изглеждат доста добре? 😊

# 470
  • София
Джижджър много ми харесва 💓. Аз също търся възможно най-естествен look. Получило ти се е страхотно, разкажи след време изсветлява ли, сменя ли пигмента нюанса си, всичко би било полезно.

# 471
  • София
Не мога да кажа занапред, защото аз бях на ретуш на 20 Март Simple Smile Но от първата процедура (на 9 Фев) до ретуша не мръднаха. Сега са в същото състояние след ретуша. Но е минал само месец. Даниела каза, че по принцип кожа, като моята, нормална към суха е най-благоприятната среда за успех, ако мога така да го формулирам. До година и половина - две бил резултата, но тя препоръча освежаване, като станат на година. Ако на годината са в това състояние, в което са сега, с удоволствие ще си ги поддържам на годишна база.

# 472
  • София
И аз съм с микроблейдинг при Даниела Стоянова от преди една година. Много съм доволна. Направи точно това, което исках. Все още са ми добре веждите, но мисля да си запиша един час за освежаване.

# 473
  • Street of Dreams

Кофти снимка, но това са преди.

А това са сега. Харесва ми, че са натурално изглеждащи. Не харесвам инстаграм/пудра вежди, аз поне.

Уау, каква зрителна измама. Ако не бяхме в тази тема и през ум нямаше да ми мине, че това не са истински косъмчета. Браво за тази отлична работа.

Много ми е странно като се питате за имена, че си и отговаряте. Имам чувството, че всички сте съседки Grinning

Разбира се, нека се прочуват добрите изпълнения, че много хора станаха козметици само защото нямат какво друго да станат.

# 474
Не съм запозната с работата на Златина Андонова, на мен 350лв ми се виждат доста. Но предполгам, че е доста добра и опитна, за да поддържа такава цена.
В сайта на салона пише, че при Даниела е 280лв, макар че не съм сигурна дали това включва и ретуш... надявам се 😄😄

# 475
  • София
Аз също мислех да ходя при Златина, харесва ми работата ѝ по снимки. В крайна сметка ги направих на друго място, защото ми беше по-удобно, но цените навсякъде са такива при добрите специалисти тук в София- минимум 300, обичайно 350-400.

# 476
Джинджър, страхотни вежди!

Някой запознат може ли да ми обясни разликата между phi brows и обикновен микроблейдинг?

# 477
Аз пак да се оплача след ретуша всичко изглеждаше прекрасно, нооо.... започна отново падане на корички с питмент по тях. Направо се свързах с Миглена Маринова за час за питментация края на май до тогава ще запълвам с молив че и цвета изсветля доста и никак не ми допада.

# 478
В такъв случай се ходи на още един ретуш.

# 479
Да знам, но толкова вече се отчаях дали е от това че ми е мазна кожата или некачествена работа и материали, но вече не ми се завимава с този микроблейдинг...

Общи условия

Активация на акаунт