Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 939
  • 747
  •   3
Отговори
# 555
  • Монтана
Здравейте,
Някой да си е правил пудра вежди в Монтана или Враца, да препоръчате някой?

Аз правих микропигментация в Монтана, мога да пратя координати на лично.

# 556
Някоя правила ли е микроблейдинг през летните месеци? Каня се от толкова време и все нещо непредвидено излиза и ми заминават парите за вежди. Този месец вече не би трябвало да има изненадващи разходи, но се чудя не е ли по-нетраен като се прави през летните месеци.

Аз също го правих моя през юли, август ретуш и въпреки че се пазех си мисля, че донякъде затова не се получиха. Сега чакам есента да отида на корекция, така и така давам пари поне да не избелява лятото на плажа.

# 557
  • Vraca
Здравейте,
Някой да си е правил пудра вежди в Монтана или Враца, да препоръчате някой?
Здравейте препоръчвам fb: Микроблейдинг - Враца, Козлодуй By Tsvetelina Stancheva
Но да знаете че трябва да изчакате за час.

# 558
  • Sunshine state
Понеже мина сeдмица, прилагам снимки преди и след процедурата. Моля, не съдете предишната ми вежда, която е буквално несъществуваща. 🤣 Наистина се свиха и се махна чернилката. Ауу, ма то било много хубаво да не си рисуваш веждите ежедневно. ☺☺😋
Скрит текст:

# 559
Аз също малко се притеснявам да си направя микроблейдинг през лятото, часът ми е на 3 юни. Но си купих шапка с козирка и смятам да я ползвам постоянно, за да опазя веждите... А и този месец уча за държавен изпит, така че няма да излизам много много.. 😆😆

# 560
Има ли мацки, които са си правили веждички при Иваничка Нешева? (за Плевен и Севлиево, става въпрос)

# 561
Имам проблем... Личната ми лекарка се обади, за да отида утре за ковид ваксина, което е и същият ден на микроблейдинга ми.
Притеснявам се да не стане някаква реакция, възпаление и т.н.
Ваксината ми е много важна, защото след месец заминавам за постоянно за чужбина, но не искам да отменям часа си...
Вие какво мислите?

# 562
  • Варна
Не бих направила двете неща в един ден! Отложете си микроблейдинга.
Каквото и да мислим тук, риска от каквото и да е си оставя изцяло за вас. Готова ли сте да го поемете? Аз не бих.

# 563
И аз бих отложила часа.

# 564
Аз бях в същата ситуация и отложих часа за микропигментация.  При мен ставаше въпрос за първа доза Астра зенека и след нея вдигнах доста висока температура. Според мен зависи каква е ваксината, мен точно температурата ме притесняваше и добре, че отложих. Според мен питайте козметичката, едва ли ваксината ще направи реакция с пигмента, но за температурата не знам.

# 565
И аз бих отменила микроблейдинга. Ако получиш някаква странична реакция, ще се чудиш от ваксината ли е, от процедурата в комбинация с нея ли и ще се ошашкаш.

# 566
Отложих ваксината за след седмица и отидох на микроблейдинг. Проблемът е, че не се харесвам. Като техника веждите са добре, но формата изобщо не е това, което исках. Казах й, че искам да са тънки, с чупка. Тя ги направи дебели и прави, с извивка не както трябва. Не знам дали има начин формата да се оправи в този случай, засега няма да ходя на ретуш и се чудя какво да направя, за да ми падне пигментът по-бързо... Имах толкова надежди, но тя не обърна внимание на това, което й показах на снимка и обясних. Ако поне не бяха толкова прави, но наистина не стоят добре на моето лице.  Ще ги третирам в дестилирана вода и мехлем, както ми каза, за да не се възпалят. Дали да започна да ги мокря, за да падне пигментът?

# 567
  • Sunshine state
Изчакай си заздравителния период, защото според мен може да стане и по-зле в смисъл, да се разлее пигментът и да изкриви още повече. Дай една снимка на веждите да видим.

# 568
Ако не е проблем покажи веждите. Гаднно е да не слушат какво искаш ти, но може да се окаже, че с новите ти отиват.
Аз вече се обърках къде да отида. Харесала съм си едно девойче, но пък ме притеснява, че е прясна в занаята и не знам в дългосрпчен план как ще се държат веждите, които прави. Отделно, че толкова недоказало се име иска цялата сума още на първата процедура, което за мен е неприемливо и то не само от гледна точка на парите. Може да не съм доволна от резултата и да не искам тя да ми прави ретуша. Другите са Даниела Стоянова и Моника Мичева, но не намирам инфо с цени на Моника, иначе не ми пречи да се вдигна до Благоевград. Накрая май ще ида при Даниела, макар че работата ѝ не ми допада съвсем, нещо са ми твърде рехави веждите, които прави.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:55 от Стрина Калина

# 569
Най-добре дай снимка наистина на веждите, понеже като знам аз как се възприемах веднага след процедурата - плачеше ми се, мислих си, че съм се окепазила - просто е адски трудно да се възприеме човек, затова трябва някой друг да те види.

Майка ми и мъжът ми казаха, че са ми супер, те съответно се свиха на дебелина след 3 дни и да ти кажа после си казах, че това е най-доброто решение, което съм вземала в живота си.

Така че е напълно вероятно да не можеш просто да се възприемеш, не бързай със свалянето на пигмента.

Общи условия

Активация на акаунт