Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 945
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Sunshine state
Това са си моите косъмчета, за това така изглежда. Благодаря! Поуспокоих се. 😀

# 541
Здравейте, момичета!
Може ли да ми препоръчате къде в Пловдив да отида за ретуш на микроблейдинг?
Момичето, при което ходих досега, вече не работи и се чудя къде да ида и да не ме направят на карикатура...

# 542
Здравейте,

Давам час при Ивета Костадинова за Phibrows на 7 юли, тъй като скоро разбрах, че съм бременна. Имам дадено капаро 100лв, а цялата процедура е 450лв. Който се интересува, моля свържете се с мен на лично и ще се разберем.

Поздрави,
София

# 543
И аз много се обърквам от различните начини за третиране веднага след процедура. Както писа по-горе някой, Миглена Маринова препоръчва Гентамицин маз и аз първия път като бях при нея ги мазах с него. Наскоро четох от много места, че Гентамицинът можел да свали пигмента - не знам дали заради него, но имах мънички отчупени милиметри пигмент след ретуша...

Сега втория път трябваше първите 2 дни само с дестилирана вода да минавам през 2-3 часа и после кремчето, което ми дадоха. Нямам отчупен пигмент никъде.

Но се обърквам от това, че някои казват да не се мокрят в никакъв случай първите 2-3 дни - само че като ги минавам с дестилирана вода нали ги мокря? Други казват, че трябва да са все мазни, да не изсъхват - но като първите дни минавам с дестилирана вода без крем, те не са мазни, ами са сухи след 5 минути.

Та последно, трябва да са непрекъснато мазни, непрекъснато сухи или... Simple Smile

# 544
На мен ми казаха следното - мазане по няколко пъти на ден, да не остават сухи никога, особено първите дни. Никакво мокрене поне 3 дни, а после леко с влажен тампон. Но мазането беше задължително от момента, в който излязох от салона.

# 545
  • София
На мен ми казаха следното - мазане по няколко пъти на ден, да не остават сухи никога, особено първите дни. Никакво мокрене поне 3 дни, а после леко с влажен тампон. Но мазането беше задължително от момента, в който излязох от салона.

И аз по същия начин процедирам. Като измиването е с дестилирана вода сутрин и вечер и постоянно мазане. Simple Smile

# 546
  • Street of Dreams
При мен микроблейдингът трябваше да се маже по няколко пъти на ден, а микропигментацията суха 5 дни - само чистене с дестилирана вода. Не беше лесно, но пигментът се задържа.

Гентамицинът ми се вижда напълно излишен - той е против инфекции при татуировки примерно, когато се надуе кожата или тече лимфа.

Това, което не трябва да се ползва е пантенол - той "произвежда нова кожа", в която естествено няма пигмент. Той е примерно да отстрани наранена/изгорена кожа и отдолу да израсне здрава. Което, при перманентен грим или татуировки, си е контрапродуктивно.

В средата на юни ще повтаряме ретуша на пудра веждите ми. 2 години след първата процедура отидох на ретуш и трябваше да направим цвета по-естествен, минавайки ги с някакво бежово и после да направим омбре ефект. Обаче при мен никога нищо не става по план и сега веждите ми са по-светли от преди, омбре няма почти Grinning. След ретуша ми беше казала да мажа.

Мисля след процедурата да направя какво първия път - 5 дни сухи вежди, защото при мен явно само така се задържа пигмент.

# 547
  • Sunshine state
И при мен с микропигментацията ми казаха да ги пазя сухи. Не мажа с нищо. Сега започват леко да присърбяват, но са си още доста черни. Н а мен кожата ми е много мазна и нищо не се задържа, та ще видим... Виждам под едно парченце светло подаване, ама няма да насилвам нещата и ще търпя, докато си се подаде само.

# 548
Някоя правила ли е микроблейдинг през летните месеци? Каня се от толкова време и все нещо непредвидено излиза и ми заминават парите за вежди. Този месец вече не би трябвало да има изненадващи разходи, но се чудя не е ли по-нетраен като се прави през летните месеци.

# 549
  • Sunshine state
Ако го пазиш от слънце и нямаш някакъв проблем с прекомерно изпотяване, не мисля, че ще е проблем. Тук целогодишно е слънчево и топло, а си правят хората и няма проблеми.

# 550
Ако го пазиш от слънце и нямаш някакъв проблем с прекомерно изпотяване, не мисля, че ще е проблем. Тук целогодишно е слънчево и топло, а си правят хората и няма проблеми.
С изпотяване нямам никакъв проблем, притеснява ме повече ходенето на плаж.

# 551
  • Sunshine state
Ами аз не бих ходила с прясно направени вежди, да ти кажа, защото каквото и да слагаш, просто не виждам как ще спреш слънцето. Слънчевите бани са забранени като цяло. Да не говорим, че водата отразява слънцето и ще е трудно.

# 552
Аз ще правя на 18 юни, преди две години съм ги правила на 21.06 . август месец ми е ретуш.

На море и плаж не ходя, работя в офис и не се появявам през деня на слънце, ако ходя някъде - съм с големи очила.

# 553
  • София
Аз си правих моите миналия август в жегите. Никакъв проблем не е имало, ходех със сламена шапка с периферия първите три-четири дни и следващите 10 внимавах да не стоя на пряко слънце за дълго, но си излизах спокойно. Аз съм с phi brows

# 554
Здравейте,
Някой да си е правил пудра вежди в Монтана или Враца, да препоръчате някой?

Общи условия

Активация на акаунт