Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 807
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Ще изсветлеят значително, когато се обелят. Стрес и паника в първите дни са нормални, спокойно.

Аз пък в сряда пак правих ретуш на микропигментацията, защото пигментът отново изчезна безследно. Ако помните, преди няколко седмици правих същото. Сега се чудя как да задържа пигмента, този път не ги мажа, а ги държа сухи. Пигментът започва вече да пада, а аз така искам да ги запазя свежи и тъмни.

Все пак още не се знае, нямам краен резултат. Имам голям късмет с козметичка, която не ме оставя без задоволителен резултат, въпреки нетипичното поведение на кожата ми. Ето - пак два часа труд, без да ми вземе и лев.
При теб не се ли задържаше микропигментацията? Питам, защото аз два пъти правих микроблейдинг, който изчезваше, но при микропигментация нямах никакъв проблем с пигмента, нищо не е паднало.

# 586
  • Sunshine state
Ондин, преди колко време си прави първата? Аз процедирх така - не ги мокрих 72 часа изобщо и не ги мазах с нищо. Къпех се с очила за плуване. При мен и моята мазна кожа милроблейдингът направо си изчезна за няма и седмица, а тук няма мърдане.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 14:36 от Pupitka

# 587
И аз предния път се къпах с подводна маска за плуване, това ми беше супер удобно и полезно, когато го видях в интернет.
Иначе нямаше шанс да ги опазя.

Angie , ще избледнеят.
Не си сама, спокойно.

Аз съм много бяла, а с веждите след микроблейдинг приличам на Реджеб Иведик.
Страшилище!

Но се успокоявам, че мъките си заслужават. Grinning

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:16 от alethea

# 588
  • Street of Dreams
Да, аз бях, която пигментът я напускаше 6 часа след микроблейдинг.

Между първата и втората микропигментация минаха две години.

Направих голяма глупост и много ме е яд!

След като сряда вечерта и четвъртък ги минавах само с дестилирана вода и ги заобикалях при миене, днес тотално забравих и влязох под душа с гела за лице с киселините! Усетих се веднага като започна да щипе и изплакнах. След баня имах бели люспи, а под тях пигментът е светъл...

Току що ви направих снимка, в процес на белене са, но още са хубави. Много им треперя и сега размеквам коричките с тампон с дестилирана вода. Дано съм доволна от крайния резултат.

# 589
Момичета, бихте ли могли да ми препоръчате артист, който прави хубави комбо вежди?

# 590
  • Sunshine state
На ретуша ще те оправят, спокойно! Много са хубави, да! 👍🏻

# 591
Днес бях на пилинг при козметичката, която ми прави микропигментацията. И тя толкова се притесни като ми видя веждите, че ми насрочи най-близкия час. Прави ми ги ноември и сега са изчервеняли. От 2016 ми ги прави тя, но този път не знам защо така се получи. Мен не ме дразни, защото съм с червена коса сега, но тя настанява като каза, че ще ми е напълно безплатно.

# 592
Момичета, 5ти ден мина, нито се лющя, нито изсветлявам. Не ми се мисли как ще отида на работа.  Само с огледалото седя да свикна и все на сълзи ме избива. Ще ми отиде психиката за едни вежди, ама нали са на лицето как да свикна. А някоя от вас правена ли е с най-тъмния пигмент?

# 593
Момичета, 5ти ден мина, нито се лющя, нито изсветлявам. Не ми се мисли как ще отида на работа.  Само с огледалото седя да свикна и все на сълзи ме избива. Ще ми отиде психиката за едни вежди, ама нали са на лицето как да свикна. А някоя от вас правена ли е с най-тъмния пигмент?
Изобщо не го мисли така, едва ли са толкова страшни. Минава си време, може би около две-три седмици. 5 дни е много кратък период. Поствала ли сте снимка?

# 594
  • Street of Dreams
Аз съм с най-тъмния пигмент и имам по-скоро обратния проблем.
Сега ми е ден 4 и наполовина се белят.

Какъв цвят е косата ти? И аз мисля че едва ли е толкова зле. Освен това, няма как да се знае краен резултат преди да са се обелили. В момента виждаш боята, която ти е нанесена след процедурата. Търпение.

# 595
Веждите са супер. Ще потърся моите вежди, когато са пресни Simple Smile , за да видите колко по-тъмни са и контрастни.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 23:25 от неви86

# 596
  • Sunshine state
Това e нищо в сравнение с моите, които на  русата ми коса и бяла кожа бяха направо като две дебели, черни ленти. 🤣 Много се бях втресла и аз, но повярвайте изсветляват и изобщо не е това, което е в началото. Много са ви хибави веждите, спокойно.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 10:10 от Pupitka

# 597
Притеснявам се, че хората ще се втренчват само в това. Колегите ми не са от най-тактичните, а и работя с клиенти нон стоп.

# 598
Притеснявам се, че хората ще се втренчват само в това. Колегите ми не са от най-тактичните, а и работя с клиенти нон стоп.
Веждите ти са много добре и няма нищо смешно или натрапващо се в тях. Ще правят впечатление, защото променят лицето и просто не са свикнали да те виждат така. А колегите ти, че са нетактични, си е техен проблем, не твой, да не ти пука изобщо.

# 599
  • Sunshine state
Никой няма да забележи, мен ако питаш. Нищо ти няма, спокойно! 👍🏻

Общи условия

Активация на акаунт