Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 806
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Ако аз видя тези вежди насреща си, единственото което (евентуално) бих изкоментирала ще е да направя комплимент за тях. Много ми харесват, аз се заглеждам че нали кой каквото си няма... Някой ден може и да събера смелост и аз, за сега само гледам на другите и си мисля как и на мен ми се иска.

# 601
Притеснявам се, че хората ще се втренчват само в това. Колегите ми не са от най-тактичните, а и работя с клиенти нон стоп.
Къде прави веждите? Доста ми харесват.

# 602

Зиля Хасан в Руен, Бургаско. По принцип се води royal artist, заради това се учудих, че в темите не е коментирана изобщо. Има инстаграм профил phibrows_zilyahasan. Цената е 200лв + 70лв за ретуша

# 603
Здравейте дами, днес си направих веждите (микропигментация) при Йоана Върбанова. Всъщност тя се наложи да работи върху стар пигмент - миналата година си ги направих при Моника Благоева... Пигмента много бързо падна, веждите ми бяха с различна форма и дебелина... Като цяло не бях впечатлена, затова и реших да пробвам на друго място. Йоана отдели час за да ги чертае и рисува и разбира се да ми ги покаже преди да започне с пигмента. Според мен са доста по-добре от предните. Сега имат форма 😄 Ще следя тези дни какво е положението и ще споделя мнение.
Също така тази статия (също на Йоана) може да е полезна - как да поддържаме веждите след процедурата (тя ми подари и книжка с важна информация и коремче, с което да ги мажа,но видях,че има и сайт): https://joannavarbanova.com/article/posledvashta-grija-sled-polu-permanenten-grim

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 23:50 от xrisi.pavlova

# 604
Здравейте дами, днес си направих веждите (микропигментация) при Йоана Върбанова. Всъщност тя се наложи да работи върху стар пигмент - миналата година си ги направих при Моника Благоева... Пигмента много бързо падна, веждите ми бяха с различна форма и дебелина...
Може ли да споделиш снимки на веждите преди и след процедурата, или поне след, защото и аз съм със стар микроблейдинг?

# 605
Това е След Simple Smile Разбира се, веждите в момента са доста тъмни и по-дебели, но...се очаква да се подобрят с времето 😄 Йоана доста се измъчи докато ги нагоди да са що-годе еднакви...наистина преди бяха много различни като форма, височина... Ще видя във фейсбук дали имам снимка подходяща за "преди" и ще кача (защото в повечето случаи си ги рисувах въпреки микропигментацията). Забравих да вметна,че аз имам и не малък белег на веждите от куче и това също я затрудни за формата, но според мен се е справила чудесно като се имат предвид изброените неща Simple Smile да видим цвета как ще е след като заздравят

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 09:01 от xrisi.pavlova

# 606
Момичета аз съм след ретуш при Миглена Маринова от вчера хич не се харесвам този път но това е друга тема днес обоче ги оставих да издъхнат тъй като нямах гентамицин в мен а не бях във вкъщи дали е проблем ще се образували коричка според вас?

# 607
Момичета аз съм след ретуш при Миглена Маринова от вчера хич не се харесвам този път но това е друга тема днес обоче ги оставих да издъхнат тъй като нямах гентамицин в мен а не бях във вкъщи дали е проблем ще се образували коричка според вас?
Аз бях при нея преди месец и изрично ми каза да не ги оставям да изсъхват. Като гледам съвети всякакви, но моят принцип е да следвам препоръките на този, който е правил веждите.

# 608
  • Sunshine state
С нищо не се мазах 3 дни и не ги мокрих. Корички нямаше и после започнаха едни бели люспички да падат, а отдолу си беше прекрасно запазения пигмент. Не ги пипайте и няма да им стане нищо.

# 609
Момичета, колко време ги мазахте с крема? На мен ми казаха 7 дни,но тепърва почват да ми се белят коричките... трябва ли да продължавам с мазането?

# 610
Аз тъкмо реша при кой да отида и прочета някой негативен коментар. Бях решила при Моника Благоева да ходя. 😄

# 611
Момичета аз съм много отчана след ретуша. Обмислям  премахване с някакъв нов метод Phi Removal казаха ми, че е възможно да се направи веднага след пигментацията толкова ме е яд ме се подложих на това нещо цял ден ме е срам да изляза от нас. Вижте мойто трагично положение 🥺

# 612
Момичета аз съм много отчана след ретуша. Обмислям  премахване с някакъв нов метод Phi Removal казаха ми, че е възможно да се направи веднага след пигментацията толкова ме е яд ме се подложих на това нещо цял ден ме е срам да изляза от нас. Вижте мойто трагично положение 🥺

Да знаеш, че ще се свият и ще изсветлят. Не се отчайвай още, а изчакай да спадне отока и да се обелят.

# 613
  • Vraca
Това е След Simple Smile Разбира се, веждите в момента са доста тъмни и по-дебели, но...се очаква да се подобрят с времето 😄 Йоана доста се измъчи докато ги нагоди да са що-годе еднакви...наистина преди бяха много различни като форма, височина... Ще видя във фейсбук дали имам снимка подходяща за "преди" и ще кача (защото в повечето случаи си ги рисувах въпреки микропигментацията). Забравих да вметна,че аз имам и не малък белег на веждите от куче и това също я затрудни за формата, но според мен се е справила чудесно като се имат предвид изброените неща Simple Smile да видим цвета как ще е след като заздравят
Много дебели ти ги е направила и едната е по нагоре

# 614

Да знаеш, че ще се свият и ще изсветлят. Не се отчайвай още, а изчакай да спадне отока и да се обелят.
Да знам но са различни малко не са еднакви и това което ме притеснява че нямам корички дали ще се обелят

Общи условия

Активация на акаунт