Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 962
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Street of Dreams
Браво, чудесни са!

# 76
  • София
Selinka3, много са хубави. Изглеждат естествено и цветът е подбран много добре 🙂

# 77
Благодаря момичета!Доста са зачервени все още и под дясната вежда го усещам много леко отекло...Момичето ,което ми ги направи ми каза да ги минавам с памучно тампонче напоено с преварена вода на 15 минути и довечера преди да си легна да ги намажа леко с едно кремче,което ми даде..От утре само по три пъти на ден почистване с тампонче с вода и намазване с кремче...

Скрит текст:

# 78
  • Sofia
selinka, и на мен много ми харесват. Трепач са направо! Wink

# 79
  • Street of Dreams
На двете снимки са различни жени, нали?

# 80
Не,все съм аз Simple Smile Колажа ми го направиха в салона днес,а втората снимка си я направих аз тази вечер.Между другото техниката е смесена-микроблейдинг и микропигментация.Ето по-близка снимка

Скрит текст:

# 81
Прекрасни са!

При кой ги прави!

Цветът е чуден!

# 82
Момичето работи във Варна през седмицата,а събота и неделя в Шумен.

https://www.facebook.com/AylinHamdi88/

# 83
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вчера бях на ретуш.Първата МБ направих през декември и ме викаха 2м по-късно на освежаване и за финализиране(ако има дооформяне,запълване на дупчици,пропуснати или избледнели,промяна на цвета,ако не ми е харесвал първоначалния..знаете как е).
Пак си болеше въпреки обезболяващия гел,с който ме намаза и постоях поне 20 минути.Особено на "опашките" едва издържах.
Kaкто и да е,доволна съм.Този път не очаквам белене,едва ме наболява при допир.

# 84
Здравейте, наложи се да ми коригират едната вежда с лазер, защото беше по-дълга от другата, но ме притеснява, че вече 10-ти ден зачервяването стои (като изгорено) и не се маха...а ми казаха, че до 4-5дена трябва да се обели..

# 85
  • Sofia
Е, как до 4-5 дена?! Много малко време ми се струва това. На мен са ми махали кожно образувание с лазер и отне месеци, за да се оправи кожата напълно.
Мажеш ли мястото през 2 часа̀ със слънцезащитен крем, SPF 50, като излизаш навън? Това е просто задължително! Купи си и някакво кремче за възстановяване. Ето това комбинира няколко действия в себе си, супер е!

# 86
Здравейте, наложи се да ми коригират едната вежда с лазер, защото беше по-дълга от другата, но ме притеснява, че вече 10-ти ден зачервяването стои (като изгорено) и не се маха...а ми казаха, че до 4-5дена трябва да се обели..

Къде ходи за тази корекция? Само една процедура ли се прави и каква е цената?

# 87
Не съм плащала, защото корекцията се наложи вследствие на тяхна грешка (асиметрия на веждите). От Пловдив съм.

# 88
Не виждам двете вежди, но ми се струва, че преди лазера е била добре като дължина. Много са я скъсили май. И не мога да си обясня колко малоумен трябва да си, за да направиш асиметрия на веждите. Не ги ли рисуват преди това, не ползват ли инструмент за златно сечение? Всяка втора станала маникюристка и прави микроблейдинг вече.

# 89
  • Street of Dreams
И на мен ми се струва като да е била добре? Доста са взели от веждата или поне са се опитали. Сякаш е нужна още една процедура, но нямам опит с лазери и не съм сигурна дали това е пигмент или зачервяване и дали ако е зачервяване ще се махне...

Общи условия

Активация на акаунт