Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 104
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Аз днес звъннах на Миглена Маринова, да я попитам колко време е възстановителният период след микропигментация, тъй като седмица след датата на часа имам повод и искам да изглеждам нормално. Тя беше много учудена от въпроса ми. Обясни ми, че корички не се образуват, а веждите се обелват като след изгаряне от слънце и дамите си правели тази процедура в обедната почивка. Дано да е права!

# 451
Не знам как е след микропигментация, но аз след микроблейдинг корички нямах, а някакви фини люспички. Относно вида, ами не е точно така, първата седмица поне веждите са супер ярки, все едно си си залепила изолирбанд върху тях. Отделно не е желателно да попада грим върху тях.

# 452
Днес най - накрая дойде часа за ретуш отново съм влюбена във веждите си 🤗. Притеснява ме само това, че съм с мазна кожа и дано не загубя отново пигмент.

# 453
Момичета, какво обезболяващо слагат при микроблейдинг? Крем ли е или инжектират? Имам записан час за края на месеца, но тези дни се замислих, че по принцип съм алергична към обезболяващи ( аналгин, аулин..).

# 454
Момичета, какво обезболяващо слагат при микроблейдинг? Крем ли е или инжектират? Имам записан час за края на месеца, но тези дни се замислих, че по принцип съм алергична към обезболяващи ( аналгин, аулин..).
Как ще инжектират? Локално се маже мястото с обезболяващ крем. А някои дори не ползват, сега не се сещам коя беше точно, но изрично пишеше в страницата ѝ, че работи без обезболяване.

# 455
Според мен това с обезболяващото е плацебо ефект сега на ретуша не ме намазаха с обезболяващо ( а на едната вежда над половината пигмент лиспваше) и мога до кажа че и с обезболяващо и без чувството е еднакво нито боли повече нито по-малко.

# 456
Според мен това с обезболяващото е плацебо ефект сега на ретуша не ме намазаха с обезболяващо ( а на едната вежда над половината пигмент лиспваше) и мога до кажа че и с обезболяващо и без чувството е еднакво нито боли повече нито по-малко.
На първа процедура ме намазаха и ме болеше зверски, на ретуша бях без обезболяващ крем и изобщо не ме болеше.

# 457
Не ретуша по принцип си боли по-малко.
При първата процедура ми сложиха обезболяваш крем след първоначалното надраскване. Имаше малко разлика в болката към по-слабо, но може и да е от това, че мястото е изтръпнало.

# 458
Микропигментацията с машинка ли се прави? Иначе на мен обезболяващите определено ми действат.

# 459
Да, с машинка е. Звукът е досаден, особено ако е за очна линия.

# 460
Моля за още мнения, дали от микропигментацията/миклоблейдинка се уврежда/ унищожава луковицата на собствените косъмчета?

# 461
Моля за още мнения, дали от микропигментацията/миклоблейдинка се уврежда/ унищожава луковицата на собствените косъмчета?
Бях го чела някога някъде, но лично при мен такова нещо не съм забелязала. То няма и логика. Като си отскубнеш един косъм, после расте ли пак, или загива завинаги?

# 462
Здравейте, има ли тема за поставяне на мигли косъм по косъм у дома, защото аз не откривам

# 463
Надявам се, че това е мястото за моя въпрос.

Смятам да си запиша час за микроблейдинг при Даниела Стоянова от студио Contenta в София.
Разгледах страницата й във фейсбук и на снимки резултатът изглежда добър, но бих се радвала, ако някой сподели лично мнение след посещение при нея.
Също така, проблем ли е да се прави микроблейдинг през лятото?

Това ще ми е първа процедура и искам да отида при добър специалист.

# 464
  • София
За мен също ще е първа процедура и аз записах при нея час, но предвид заетостта и е края на пролетта. Каза че 10ина дни не трябва да се правят силни и директни слънчеви бани. Много ще са ми полезни мнения на потребители, които са правили микроблейдинг при нея.

Общи условия

Активация на акаунт