Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Dideto, много хубаво е станало!
Благодаря за съветите на всички.
Така и така съм решила, че искам да подчертая веждите, ще пробвам първо с къна.
Поне знам, че ще изчезне в един момент ако нещо не ми допадне. Grinning
Да видя дали изобщо ще се възприема с по-плътни вежди.

# 436
Майка ми е с много руси вежди и ѝ ги боядисвам с боя за вежди от Лили. Но чак 4 седмици не издържат.

# 437
Майка ми е с много руси вежди и ѝ ги боядисвам с боя за вежди от Лили. Но чак 4 седмици не издържат.

То тъпото е, че моите хем са руси, хем са редки, хем са тънки....и винаги са си били такива. Имам адски гъста и тежка коса, ама на вежди на случих Simple Smile Та само боядисване не ми върши работа....

# 438
Здравейте, можете ли да препоръчате спасение за много мазна кожа?

Микроблейдингът не ми издържа и направо съм отчаяна, а веждите ми са много рехави.

Четох добри отзиви за микропигментацията.. Дали си заслужава и знаете ли добър специалист?

# 439
Аз също съм с мазна кожа и си направих микроблейдинг, на 10 април съм на ретуш дано се оправят нещата. Ако не стане съм се решила на микропигментация при Миглена Маринова има ли някой впечатления от нея?
https://www.facebook.com/MiglenaMarinovaEstet/

# 440
Здравейте!Пиша тук за първи път😊Инетисува ме да ми предложите място в Пловдив с добър специалист за микроблейдинг.И да ми споделите вашите мнения за това.И колко горе долу трае резултата?

# 441
Аз също съм с мазна кожа и си направих микроблейдинг, на 10 април съм на ретуш дано се оправят нещата. Ако не стане съм се решила на микропигментация при Миглена Маринова има ли някой впечатления от нея?
https://www.facebook.com/MiglenaMarinovaEstet/

Аз скоро имам час при нея и ще дам отзив. Имам микроблейдинг от преди година и половина, който не харесвам и се надявам да се поправят нещата.

# 442
Микроблейдинг или микропигментация на вежди? -Кой е по-добрият вариант?
И моля препоръчайте специалист, който работи с качествени материали, защптп ако са не качесвени след време пиглента става зелен, червен и прочие не желан цвят.

# 443
Микроблейдинг или микропигментация на вежди? -Кой е по-добрият вариант?
И моля препоръчайте специалист, който работи с качествени материали, защптп ако са не качесвени след време пиглента става зелен, червен и прочие не желан цвят.

Като професионалист в сферата, мога да кажа, че пигмента ви не променя цвета си заради некачествен материал, а поради недостатъчно знания на артиста на който сте се доверили. С недостатъчно знания по колористика и естествени цвят на човешкия организъм, някои колеги използват неправилен пигмент, който с разпада на цветовете на пигмента остава основния.
Това е процедура, която е на лицето ви трайно! Избирайте изпитани специалисти и не се доверявайте на промоции. Добрите артисти не правят промоции, защото знаят цената на труда си!

# 444
Привет дами Simple Smile Реших и аз да споделя моето преживяване с микроблейдинга.
Бях си правила пред 8 години 3Д перманентен грим и от тогава ми остана една сива линия под веждата, тъй като си промених формата. Но я скривах с фон дю тен.
Всеки ден си рисувах веждите в продължение на 20мин. и реших вече да си направя микроблейдинг в MS Art Studio в Студентски град, София при Мария. Не й помня фамилията. Първата процедура мина ок. Но ретушът беше пълен провал. Направи ми веждите в началото по-тънки, а в средата дебели. Би трябвало да е обратното..
Снимах се и й пратих снимка на следващия ден, за да й покажа как изглеждат. Тя ми изпрати обратно снимка, която тя направи и качи на страницата си, но снимката е заснета от долу и така веждите изглеждат ок.
Каза, че може да ги поправи след като зараснат, но не посмях да отида при нея повече.
Сега ходя на PhiRemoval при Ева Серева за махане на пигмент и ще си правя микроблейдинг при нея. Надявам се този път да се харесам...
Моля, дайте мнения за нея Simple Smile  

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 21:36 от rositsa.wondercoated

# 445
Здравейте! Една дама ми сподели за микроблейдинга, че "докато се прави, се срязват луковиците на космите на веждите, и после престават да растат", което ми звучи доста притеснително. Вие наблювадате ли при вас това?

# 446
  • София
Lo Ve, не е вярно според мен. Нямам такъв проблем.

# 447
Замислех се аз, т.к си мисля, че се минава и през собствените косъмчета, за да се получи добра преливка като се рисуват останалите .... това доста ме притеснява. А вие при кого си ходите да си правите веждите ... може би зависи и от специалиста, който ги прави, за да не се появи този проблем?

# 448
  • София
Нищо не можеш да направиш над микроблейдинга. Дори да изсветлвт твоите си косъмчета, татуираното отдолу ще си е тъмно и то не може да се промени никак.

Как ви се струва тази работа? Аз лично много я харесвам и мисля да легна при нея.
Скрит текст:

Аз също много харесвам работата на Михаела Милчева и от няколко месеца я следя в Инстаграм. Мисля, че при нея ще си запиша час, но не знам дали да е сега баш преди лятото, защото ще трябва много да внимавам със слънцето.

Въпрос към всички.. според вас има ли време от годината, което е най-подходящо за правене на микроблейдинг? Или няма никакво значение? Grinning

# 449
  • Street of Dreams
Toчно сега, пролетта. До лятното слънце има още много време, трябва да не се излагат 2 седмици все пак.

Аз онзи ден ходих да освежа моите, уж омбре да ги правим. Чакам да се обелят да видя крайния резултат. Стори ми се, че този път работеше доста повърхностно, нямам почти корички, нито изхвърлям мастило като предния път.

Общи условия

Активация на акаунт