Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 163
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Street of Dreams
Без стрес. Изчакваш две седмици, отиваш на ретуш и тогава ако не стане, микропигментация.

# 421

Здравейте, може ли да изкажете мнение защо така се обелиха. С мазна кожа съм, а веждите са на 4 дни, ужасно стресирана съм. А да препоръчате специалист в Благоевград.

Здравейте,
Сблъсках се със същия проблем на 4-5 ден. Пигментът изсветля и започнаха да се образуват люспички, които се обелиха. След около 10тия ден нямаше и следа от процедурата. Кожата ми е мазна, а съветът от специалистката беше да мажа веждите си 4-5 пъти дневно в продължение на 7 дни.
Преди три дни бях на ретуш, момичето беше доста изненадано от факта, че няма и следа от процедурата. Във форума четох коментари, че след ретуша ще е по-добър резултата, но за жалост не мога да го видя. Днес е третият ден след ретуша и ми прави впечатление, че “косъмчетата” започват отново да се обелват, което много ме притеснява. Не знам как да спася веждичките... Ако някой има съвети, моля, да ги сподели.

# 422

Здравейте, може ли да изкажете мнение защо така се обелиха. С мазна кожа съм, а веждите са на 4 дни, ужасно стресирана съм. А да препоръчате специалист в Благоевград.

Здравейте,
Сблъсках се със същия проблем на 4-5 ден. Пигментът изсветля и започнаха да се образуват люспички, които се обелиха. След около 10тия ден нямаше и следа от процедурата. Кожата ми е мазна, а съветът от специалистката беше да мажа веждите си 4-5 пъти дневно в продължение на 7 дни.
Преди три дни бях на ретуш, момичето беше доста изненадано от факта, че няма и следа от процедурата. Във форума четох коментари, че след ретуша ще е по-добър резултата, но за жалост не мога да го видя. Днес е третият ден след ретуша и ми прави впечатление, че “косъмчетата” започват отново да се обелват, което много ме притеснява. Не знам как да спася веждичките... Ако някой има съвети, моля, да ги сподели.

Здравейте,
и преди съм писала в темата- и аз съм със същия проблем, но моята кожа е суха. На места няма изобщо пигмент и веждите са различни, ужасно е и много разочароващо. Сега си ги рисувам, но поне има форма и не се бавя с рисуването. Относно това, че проблема е в кожата малко се съмнявам, защото според мен така се измъкват артистите. Имам татуси, които не са мръднали, знам, че там се вкарва дълбоко пигмента и т.н., но явно не са достатъчно опитни, тези които ни ги правят. Аз съм се наканила да ходя при друга жена, но все пак да се дадат пари за нещо, което няма видим резултат е доста разочароващо. Иначе няма какво да направите, за да спрете падането на пигмента. Изчакайте една-две седмици- чувала съм, че пигмента излиза на повърхността и може да се личи повече. А и артиста би трябвало да знае кое е по-добре за вас, след като имате мазна кожа- за вас не е късно да и потърсите сметка все пак.

# 423
  • София
Здравейте, отчитам се след освежаването на вежди. Качвам снимки преди МБ, в процеса на зарастване и крайния резултат
преди освежаване то, МБ е на почти година
това е веднага след процедурата
това са първите дни по време на зарастването
това е сега
Надявам се този път да се изгуби по-малко. Ако пак изсветлее толкова след година, ще правя пудра или друго...

# 424
Моите се обелиха няколко дни след първата процедура, но след още няколко изби пигмент отдолу. Въпреки това и въпреки ретуша имаше дупки, ходих на втори ретуш, за него се плаща само цената на инструмента - 30 лв.
Сега са доста по-добре, колкото повече време минава, толкова по-наситен става цветът. Кожата ми е нормална към суха и си имах вежди и преди това, просто станаха по-редки с времето.
При Моника бях, но не мисля да ходя повече при нея. Каза ми да не съм се вглеждала в дупките, а да гледам по-глобално на нещата Laughing
Имам при нея и очна линия, уверяваше ме, че рядко се налага ретуш, е при мен се наложи - едното око беше и още е по-различно от длугото, въпреки че специално на различното око му прави и втори ретуш.

# 425
Здравейте. ☺️
При мен след микроблейдинга много ми се белеха веждите и падаха пигменти, нямаше и следа от процедурата. Сега съм  11ти ден откакто ми прави ретуш, този път резултата се запази горе долу, само дето леко сивеят, но пак е по-добре от нищо. 😃

На първите 2 изображения съм веднага след ретуша, на третата снимка съм сега (11ти ден след ретуша).

# 426
  • Vraca
Здравейте. ☺️
При мен след микроблейдинга много ми се белеха веждите и падаха пигменти, нямаше и следа от процедурата. Сега съм  11ти ден откакто ми прави ретуш, този път резултата се запази горе долу, само дето леко сивеят, но пак е по-добре от нищо. 😃

На първите 2 изображения съм веднага след ретуша, на третата снимка съм сега (11ти ден след ретуша).
Много са ти хубави

# 427
Благодаря! ☺️

# 428
  • Street of Dreams
Мерси за снимката. Не знам дали е от качеството, или сякаш са се поизгубили? Не мога да различа и косъмчета.

# 429
Мерси за снимката. Не знам дали е от качеството, или сякаш са се поизгубили? Не мога да различа и косъмчета.
Поизгубиха се малко, но и на снимки не може да се фокусира в близък план как всъщност изглеждат. 🙄

# 430
Здравейте някой има ли отзиви от микропигментация при Станислава Събева? И въобще за микропигментацията при мазна кожа дали наистина е по издържлива от микроблейдинга, както казват?

# 431
Здравейте!
Не знам дали се смята за перманентен грим, но ще си задам въпросът тук.
Моята козметичка предлага процедура за къносване на веждите и се чудех дали някой от тук е пробвал?

Преди съм обмисляла микробелйдинг, но имам много мазна кожа и една позната ме разубеди.
Веждите ми са хубави, но на места са редки и искам нещо, което просто да подчертае естествената им форма и да запълни празните места.

Козметичката ми обясни, че къната ще се задържи не повече от 4-5 седмици в моя случай, но като цяло ще подхрани веждите.

# 432
  • Street of Dreams
Kaк така да ти подхрани веждите? Нищо няма да направи - ще ти ци оцвети временно, няма да издържи и 3 седмици. Излишна процедура.

Иби - да, микропигментацията издържа при мазна кожа. Моите скоро ще правят две години.

# 433
Аз съм с мазна кожа и от 5 години съм с перманентен грим. Пробвах микроблейдинг първо. Бяха страхотни, на дневна светлина не разбирах къде са мои и къде рисувани, но издържа само 2 седмици. След това се принудих да мина на перманентен грим, не е лошо, пак ми рисува косъмчета, но с годините се сливат. Първият път издържаха две години и поизбеляха, 2019 ги правих октомври и 2020 пак октомври. При мен много се свиват след месец, два.

# 434
Здравейте!
Не знам дали се смята за перманентен грим, но ще си задам въпросът тук.
Моята козметичка предлага процедура за къносване на веждите и се чудех дали някой от тук е пробвал?

Преди съм обмисляла микробелйдинг, но имам много мазна кожа и една позната ме разубеди.
Веждите ми са хубави, но на места са редки и искам нещо, което просто да подчертае естествената им форма и да запълни празните места.

Козметичката ми обясни, че къната ще се задържи не повече от 4-5 седмици в моя случай, но като цяло ще подхрани веждите.

Аз Simple Smile След дълго обмисляне на микроблейдинг/пигментация и всички възможни, се отказах, защото са ми много руси веждите и всичко нарисувано отдолу се вижда. И така се озовах на къносване, след като видях една колежка. Казаха ми, че изддържа меду 4 дни и 3 седмици, като колкото по-светло, толкова по-малко. Така или иначе това е по-добрия вариант като за начало, че поне ще изчезне след време Simple Smile Прилагам снимки, като имайте предвид, че на първата снимка са ми яко очертани с молив Simple Smile Днес ми е 3ти ден от къносването.

Общи условия

Активация на акаунт