Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 800
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Това е След Simple Smile Разбира се, веждите в момента са доста тъмни и по-дебели, но...се очаква да се подобрят с времето 😄 Йоана доста се измъчи докато ги нагоди да са що-годе еднакви...наистина преди бяха много различни като форма, височина... Ще видя във фейсбук дали имам снимка подходяща за "преди" и ще кача (защото в повечето случаи си ги рисувах въпреки микропигментацията). Забравих да вметна,че аз имам и не малък белег на веждите от куче и това също я затрудни за формата, но според мен се е справила чудесно като се имат предвид изброените неща Simple Smile да видим цвета как ще е след като заздравят
Много дебели ти ги е направила и едната е по нагоре

Да, разликата във височината им беше голяма. Тя се постара много да ги направи възможно повече еднакви. Те ще се свият, съмнявам се,че ще останат толкова дебели 😄 Все пак трябваше да прикрие предишната лоша работа и цвят...

# 616
  • Варна
xrisi pavlova, моля те снимай след като се свият и обелят

# 617
xrisi pavlova, моля те снимай след като се свият и обелят

Добре, ще ги снимам Simple Smile Тази снимка, която прикачих е веднага след процедурата, днес вече изглеждат по-нормално 😄 След седмица като мине заздравителният период ще ги снимам пак Simple Smile

# 618
Да знам но са различни малко не са еднакви и това което ме притеснява че нямам корички дали ще се обелят

При мен към 5-6 ден почват да се обелват. Разликата може да идва от отока, моите в края на веждите преди да спадне отока изглеждаха по-дебели и различни.

# 619
Да знам но са различни малко не са еднакви и това което ме притеснява че нямам корички дали ще се обелят

При мен към 5-6 ден почват да се обелват. Разликата може да идва от отока, моите в края на веждите преди да спадне отока изглеждаха по-дебели и различни.
Ами не знам в мамента са таката моменти не ми се виждат толкова зле в друг момет е ужасно според мен

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 16:31 от Raya_p

# 620
  • Sunshine state
На мен на Хриси веждите ми се виждат напълно нормални, не са ми дебели изобщо. 🤷🏼♀ Може би е въпрос на свикване, защото и моите ми изглеждаха дебели, понеже нямах почти никакви, но сега ми харесват и не ми правят впечатление.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 23:40 от Pupitka

# 621
Знаете ли с какъв цвят са ви правили, защото в момента са с разкошен цвят. Имам предвид от кафявата гама ли е бил цветът или от черната, понеже аз съм в момента с черни вежди и се чудя дали може да се получат като вашите след обелване и изсветляване. Правен ли ви е вече ретуш?

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 14:24 от angie27

# 622
  • Sunshine state
Не е правен ретуш, понеже нямаше нужда, цветът е от кафявата гама. Моля да премахнете цитата от мнението, защото имам намерение да премахна снимката утре. Благодаря! 😋

# 623
  • Street of Dreams
Моите се обелиха едва снощи, на седмия ден.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 23:59 от OnDiNe_

# 624
Изчакай да се намести цвета във времето, за да прецениш.

Момичета, само на мен ли ми се струва, че цените са скочили неоправдано много? Направо ми е съвестно да кихна 300 лв за вежди, които ще изчезнат до една година. Тези хора съвсем се забравиха. И всички са от мастър нагоре.

# 625
Не е правен ретуш, понеже нямаше нужда, цветът е от кафявата гама. Моля да премахнете цитата от мнението, защото имам намерение да премахна снимката утре. Благодаря! 😋

Страхотни са Вашите! И да, мисля,че не са чааак толкова дебели Simple Smile Като се обелят ще се свият малко и ще изглеждат по-нормално 😄 Но дори сега ми харесват повече от преди...

# 626
  • Sunshine state
Ондин, не са толкова зле и смятам, че на ретуша ще се коригира тази разлика. Ще станат много добре. 👌🏻

# 627
  • Street of Dreams
Абе Пупитке, това е втори ретуш в рамките на един месец. На двегодишни вежди, които не искаха да задържат пигмент и направихме за всеки случай тъмни и дебели тогава. Няма да има следваща процедура скоро. Понеже съм много труден и специален случай,  трябва да се задоволя с резултата.

# 628
Аз в петък имам час за премахване на микропигментацията по този метод при Жанина Борисова https://beautyfacesofia.com/phiremoval/ имате ли впечатления от нея

# 629
Ох, от известно време ми се върти идеята за микроблейдинг... Може ли да се направят тези вежди максимално близо до естествената форма, да се позапълнят тук там, да се оформят опашките, да се пипне и чупката, така че да изглеждат по-прилично от сегашното състояние? Следя темата от няколко страници насам и показвате много хубави вежди, но не съм готова да променям изцяло формата сякаш... Харесва ми методът "косъм по косъм", не знам дали се изразявам правилно. С плътни вежди май няма да мога да се възприема Rolling Eyes Какво ще кажете? Hug

https://i.postimg.cc/sgNpjv33/IMG-20210623-212412.jpg

Общи условия

Активация на акаунт