Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 797
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ох, от известно време ми се върти идеята за микроблейдинг... Може ли да се направят тези вежди максимално близо до естествената форма, да се позапълнят тук там, да се оформят опашките, да се пипне и чупката, така че да изглеждат по-прилично от сегашното състояние? Следя темата от няколко страници насам и показвате много хубави вежди, но не съм готова да променям изцяло формата сякаш... Харесва ми методът "косъм по косъм", не знам дали се изразявам правилно. С плътни вежди май няма да мога да се възприема Rolling Eyes Какво ще кажете? Hug

Не си пипай веждите, нищо им няма. Иди на козметик да ти ги оформи и къноса ако искаш, това ще е достатъчно при теб според мен.

# 631
Аз много глупаво сложих снимка, на която веждите са оформени с един тривръх молив за вежди. По принцип не ползвам молив за оформяне, но покрай темата реших да видя как бих изглеждала с удебелени вежди и оттогава насам ги пипвам леко. Иначе изглеждат като на снимката по-долу. Май не е лоша идеята преди да пристъпя към микроблейдинг, да ми ги оформи козметик.

https://i.postimg.cc/FKR6Ydtz/IMG-20210623-221625.jpg

# 632
  • Sunshine state
Ах, Ондин, не съм разбрала. Ами не са толкова зле, а ако смяташ така, просто й звънни пак.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 00:12 от Pupitka

# 633
Аз много глупаво сложих снимка, на която веждите са оформени с един тривръх молив за вежди. По принцип не ползвам молив за оформяне, но покрай темата реших да видя как бих изглеждала с удебелени вежди и оттогава насам ги пипвам леко. Иначе изглеждат като на снимката по-долу. Май не е лоша идеята преди да пристъпя към микроблейдинг, да ми ги оформи козметик.

Искат почистване и малко къна и няма да ги познаеш. Пробвай и ако не си доволна, тогава мисли за микроблейдинг, но лично аз ако имах такива вежди, не бих и помислила за микроблейдинг.

# 634
  • Sofia

Според мен, проблемът е, че са ти малко раздалечени, но това не знам дали може да се коригира с микроблейдинг.

# 635

https://i.postimg.cc/FKR6Ydtz/IMG-20210623-221625.jpg
Сподели моля те, какъв молив ползваш?

# 636
Ох, ще мина първо през козметик. Проблемът е, че хич не искам да ги пипам отгоре, но се надявам козметикът да измисли нещо. В краен случай може да дооформям леко и с молив.

Полина, ето такъв, давам линк към първия резултат в гугъл. Иначе моя го взех от ДМ. Имам един на S.h.e, пак от там. Не са лоши

https://www.dodis.bg/essence-moliv-za-vezdi-polupermanenten-razl … hni-tzvetove.html

# 637
Проблемът е, че хич не искам да ги пипам отгоре, но се надявам козметикът да измисли нещо.
Защо, ако се пипнат леко отгоре, ще имат много по-добра форма. От долната страна също трябва да се оформят. Със сигурност имат нужда от оформяне.
Досега не сте ли била при козметик за веждите?

# 638
Привет, веждите ми се обелиха, това е резултата (много съм доволна). Определено препоръчвам Йоана Върбанова. Дори се чудя дали ще имам нужда от ретуш, ще преценя като ми се обади началото на Август

# 639
Привет, веждите ми се обелиха, това е резултата (много съм доволна). Определено препоръчвам Йоана Върбанова. Дори се чудя дали ще имам нужда от ретуш, ще преценя като ми се обади началото на Август
Не искам да ти секвам ентусиазма, но ги виждам със светли петна още от сега. Между другото, месеците и дните на седмицата в българския език се пишат с малка буква.

# 640
Супер са ти веждите и аз много харесвам работата на Йоана Върбанова.
На мен пък в петък ми беше първата процедура по премахване при Жанина Борисова доста питмент падна сега трябва да се образува коричка и да падне дано успеем максимално да ги изчистим и може би бих помислила по натам отново да си направя, но при някой наистина добър.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:15 от Raya_p

# 641
Не искам да ти секвам ентусиазма, но ги виждам със светли петна още от сега. Между другото, месеците и дните на седмицата в българския език се пишат с малка буква.

Белите петна в случая са някакви отблясъци, защото кожата там е с белег. Не можах да направя по-хубава снимка. А за месеците...ех, че голям проблем Wink Едно време май се пишеха с голяма, но май не сме във форум за правопис или се бъркам? 😄

# 642
Как ви се белят веждите толкова бързо... чак завиждам. Моите са от 16.06 и още имам корички и то не да са останали малко.  Прекалено крем ли съм слагала?  Чух, че това забавя зарастването.

# 643
Здравейте, днес ходих на ретуш при друг микроблейдинг артист. Повече ми харесват от първия път, по-гъсти са и формата е малко по-добра. Но отново са дебели, въпреки, че наблегнах на това, че искам тънки. Момичето ми каза, че за да ми бъдат изравнени веждите няма как да са по-тънки от това, което направи.
Не мисля, че веждите ми изтъняха след 1та процедура, по принцип има ли шанс да се свият до  поне 40% след ретуш??  Имам МНОГО тънки устни и дебелите вежди ги правят да изглеждат още по-тънки, затова се притеснявам....

# 644
  • Sofia
За филър в устните, освен да помислиш? Simple Smile Шегичка, ама защо пък не...

Общи условия

Активация на акаунт