Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Beyond the stars
Нашето е на Arbor, супер удобно, леко, стабилно с люлеещ механизъм, мн си го харесваме. Аз съм ниска, тя някои легла ми идваха твърде високи и неудобни.

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=101198&sgid=51

# 556
  • София
Vondito, и аз така мислех в началото. Да изчакаме, да видим и да преценим тогава каква помпа.
Останах с впечатлението обаче, че ще ми трябва за в болницата?
Може и да бъркам. Като наближи терминът освен ще питам.
Въобще може да не ви се наложи да използвате помпа. И да направите излишен разход. Има и болници, в които предлагат професионални помпи.  Къде ще раждате?Информирайте се и четете за кърменето, обадете се ЛЛЛ, ако имате въпроси. Има страхотна тема за кърменето, няколко момичета отговорят на всякакви въпроси и много помагат.
 Успех и леко раждане 🍀

# 557
Ева, аз съм от Стара Загора и тук изборът е малък откъм болници. Като реша финално ще се обърна към тяхсиректно и ще питам. Simple Smile

# 558
  • София
Ева, аз съм от Стара Загора и тук изборът е малък откъм болници. Като реша финално ще се обърна към тяхсиректно и ще питам. Simple Smile
За Стара Загора не мога да помогна, освен че е един от любимите ми градове 🙂
Не знам защо точно в болницата мислиш, че ще ти трябва помпа?
Това е темата за кърменето
https://m.bg-mamma.com/?topic=1177276.

# 559
Може докато си в болницата кърмата ти да не е слязла. Моята слезе вечерта преди да ни изпишат. А ако случайно имаш - със сигурност имат оборотна.

# 560
Аз раждах в Стара Загора (Ниамед).Не знам дали имат оборотни ,но препоръчват да се слага бебето на гърда на около 1,5ч,за да се стимулира.Постоянно минават да дават съвети и да видят добре ли засмуква детето.Аз още като родих попитах дали да купувам помпа и ми казаха,че не ми е нужна за момента.При мен всъщност така и не тръгна кърма и сме на АМ,та наистина не бързай с покупката.

# 561
Аз ще раждам в Тракия до няколко дни живот и здраве,там имат помпа (не знам само дали е ръчна или електрическа),стерилизират и я дават, ако е необходима на някоя родилка.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 22:57 от Dreamer_19

# 562
Dreamer, много благодаря за отговора!
Аз се следя при Иванов и ако всичко е наред и аз ще съм в Тракия. Добре е да знам, че имат вариант за “служебна” помпа. Simple Smile
На теб успех!!! 🌺

# 563
Galeona, за нищо. И аз се следя при него,лека бременност и пухкаво бебче на финал ти пожелавам! И благодаря! 😊

# 564
Аз поръчах Little Angels от Асда 1 и 2 номер. Излязоха ми по 11 лв пакета с доставката до тук.
Как успяхте да поръчате, аз от кога се мъча, но не става.

# 565
Соленка, благодаря много.
Имам голямо желание да кърмя, но не знам дали ще се получи.
Ще обмисля варианта да взема ръчна на Авент или Медела, защото 200лв ми идват множко за техните електрически. 🤨
С ръчна помпа е голяма мъка, ако мислиш да храниш само с изцедена кърма. На мен ми отнемаше 20-30мин. и си натоварвах супер много ръцете. Електрическата е най-доброто решение...
За Медела съм чувала много добри отзиви, но нямам личен опит...

# 566
Ще обмисля варианта да взема ръчна на Авент или Медела, защото 200лв ми идват множко за техните електрически. 🤨
С ръчна помпа е голяма мъка, ако мислиш да храниш само с изцедена кърма. На мен ми отнемаше 20-30мин. и си натоварвах супер много ръцете. Електрическата е най-доброто решение...

Аз имам електрическа на Медела и смея да кажа, че това е една от най-добрите ми покупки. Ползвам я поне веднъж на ден и определено си струваше инвестицията 😊

# 567
Аз използвам тази помпа и съм много доволна.

Бях си взела първоначално ръчната на Медела, но е много изморително цеденето с нея.

# 568

Аз имам електрическа на Медела и смея да кажа, че това е една от най-добрите ми покупки. Ползвам я поне веднъж на ден и определено си струваше инвестицията 😊
Какъв модел е помпата на Медела?

# 569
  • Бургас
Аз поръчах Little Angels от Асда 1 и 2 номер. Излязоха ми по 11 лв пакета с доставката до тук.
Как успяхте да поръчате, аз от кога се мъча, но не става.

Без проблем поръчах, но беше още февруари месец. Сега не знам как е положението. Използвах адрес на Габиели, който е специално за гросъри поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт