Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 43 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Kupu пробвай от 1-ви ден на цикъла да пиеш масло от вечерна иглика до трансфер, аз така правя и много добре ми се отразява на лигавицата, винаги нараства с необходимата дебелина.
Ако решиш можеш да пробваш с фемара, тя не изтънява лигавицата, изтънява я докато я пиеш и щом я спреш веднага лигавицата си възстановява дебелината, е с МВИ разбира се.

# 466
Сок от нар също помага според мен, обаче био, има го в дрогерия дм. Пих сока от нар по време на кломифен цикълите по 300мл на ден, имах 11мм лигавица въпреки кломифена. Сега също мисля да го правя когато започна процедура, дори обмислям дали да не ги комбинирам с маслото от вечерна иглика и чай от малинови листа.

# 467
  • София
Поръчала съм, но ще пристигне към 30 ти, въпреки, че ако нямам фоликули, колкото и масло да изпия, няма как да стане. Ще направя една почивка от естрофема за около месец и ако нищо не се появи, друг начин няма, пак ще пробвам.
 Истината е, че нещо ми скапаха лигавицата след аборта и най-вече след хистероскопията, тези странни обилни кървения по време на цикъл и то като съм имала легавица 5 мм хич не ми харесват и много ме е страх, че освен, че вече съм кажи речи в менопауза, няма да мога да продължа с ДЯ заради лигавицата.

Преди са ми правили стимулация, която канселираха отговор 0, пила съм и фемара и кломифен, същата работа.
Единствения вариант е ако излезе фоликул да е на напълно ЕЦ и то да поизчакам, надежда ми дава това, че до преди няколко месеца имах киста, която си е от неспукан фоликул, въпреки, че като се замисля, лигавицата не беше кой знае колко повече.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 11:57 от kupu

# 468
  • София
Кири, ако си в бг мви и други добавки има и тук в спортните аптеки като gnc, sila.bg и други. Не е много различна цената.

# 469
Kupu,много ти благодаря за стиснатите палчета-имам силна нужда от тях 🙏🏼
Сега се връщам от Перси-10ти ден,фоликул в ляво-20мм,лигавица “м”-8мм.
Поставиха ми овитрел и в неделя 12ти ден ще пусна прогестерон и ще дам кръв за рвмс.
Сега пия комбинираните витамини за бременни на здравис,400 мг вит .е, вит. Д, б12-метилиран, но съм забравила за мви 😫 мога ли сега да го включа или е късно?

# 470
  • София
Не е късно включвай МВИ до трансфер, но по 2500мг. на ден, моето е от 1000мг и го пия единия ден 3бр. на другия 2 бр. и така ги редувам. Късмет ти желая, дано всичко бъде на ред и да ни зарадваш с добри новини.

# 471
Не е късно включвай МВИ до трансфер, но по 2500мг. на ден, моето е от 1000мг и го пия единия ден 3бр. на другия 2 бр. и така ги редувам. Късмет ти желая, дано всичко бъде на ред и да ни зарадваш с добри новини.
Благодаря ти,мила!
Изпих 5х500 мг току-що. До трансфера ли да ги пия? Взимам отделно от комбинираните и омега 3 по 1000 мг.
Сега ще пратя мм до дм за сок от нар.

# 472
  • София
Скъпа не се пият така, раздели ги на 3 приема горе долу на равн интервали, за да може постоянно да се набавя през деня по всяко време и да влияе добре. Пий ги до трансфер, аз даже и сутринта преди трансфера ги изпих за всеки случай. Омегата 3 я пий пак до трансфера по 1500мг. на ден разделена на приеми да не ги нагълташ и тях на веднъж Simple Smile Ако имаш пий и магнезий, б-комплекс, фолиевата е задължителна.

# 473
Девилче според Денис добавките се пият до трансфер..после остава фолиева.

# 474
Хаха..с шепи ги нагълтах даже всичките🙃 омегата ми е 1 капсула от 1000 мг,освен да пия по 2?
Благодаря ви много за съветите, момичета ♥🙏🏼Ще ги пия до трансфер и после ще питам Перси как да продължавам.

# 475
А каква омега пиете-малко извън темата?

# 476
  • София
Ти не гледай какво пише на Омегата-обърни шишето и виж колко е EPA и колко DHA сумарно от 2-те трябва да пиеш 1500 мг обикновенно едното е 120, а другото 180, което значи да изпиеш по 5 таблетки на ден.

# 477
Ти не гледай какво пише на Омегата-обърни шишето и виж колко е EPA и колко DHA сумарно от 2-те трябва да пиеш 1500 мг обикновенно едното е 120, а другото 180, което значи да изпиеш по 5 таблетки на ден.
На д-р Бест

# 478
  • София
Тази твоята омега съдържа в 2 капсули 1200мг, можеш и по 3 капсули да пиеш до трансфер да насложиш в организма, защото ти каза, че си пила по 1 капсула, а това е 600мг.

# 479
Тази твоята омега съдържа в 2 капсули 1200мг, можеш и по 3 капсули да пиеш до трансфер да насложиш в организма, защото ти каза, че си пила по 1 капсула, а това е 600мг.
Да,така излиза-че няколко месеца съм пила само по 600. Много съм зле 😩
Ще пия сега по 3 пък колкото успее да се натрупа-толкова.

Общи условия

Активация на акаунт