Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 42 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
За тях ние сме машина за пари. Лекарите отдавна са претръпнали за човешкото нещастие. Не си пресдставяте да се впечатляват от всеки неуспеп, нали?
Декларации подписваме дори, че в случай на неуспех не можем да имаме претенции. Парите дадени. Ако стане, супер. Ако, не - ами такъв ви бил късмета. Хайде, следващия път.
Ами точно така не е в украйна
Има цени,пакети в които е ясно какво плащаш
Има и пакет 5 опита,и при неуспешен опит и петия път ти връщат сумата
Там са инвестирали в закуска и кафета ако си след взимане на кръв или мъжете докато чакат...в надежда са наредили плазмите да те облъчват с реклама на болницата,а кроасан в кафето е 2лв.
Не мисля, че нещо конкретно съм усетила по отношение на лекаря. Първите два пъти не се случи. При третия опит имах успех. Терапията винаги беше  една и съща. Моите опити бяха в КИРМ Плевен. Имах позната, която постоянно ме агитираше за Надежда. Не съм имала контакт с лекарите там, с тези които чета, че обсъждате и не мога да ги коментирам.
Не смея да твърдя, че успеха или неуспеха го дължа на конкретен лекар. За мен е просто късмет, случайност.
Определено мисля ,че ембриологията много куца в бг

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 00:08 от AnMary

# 556
  • На остров
Андонова с много намален резерв си, дали е изцяло изчерпан е трудно да се прецени само с амх.
Много доктори смятат за най показателно състоянието на яйчниците и антралните.

# 557
Здравейте може ли да ми кажете с АМХ 0.563 това означава ли че резерва яйчниковия е изчерпан и трябва да се пристъпи към донорска програма, Благодаря
Аз забременях цели 3 пъти с АМХ 0,50 натурално два мисед аборта и третата ми е успешна.

# 558
Момичета,
Моля ви, стискайте палчета 🙏🏼Днес ми е ЗЕТ на последните ни ембриончета. Дано се размразят и едничко ме хареса и стане здраво бебче 🙏🏼
Първи ЗЕТ ми е(не стигахме до замразяване дълги години) и дано всичко е наред.

# 559
  • София
Успех миличка, дано това са твоите бойци и накрая едно пухкаво бебче Blush Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 560
  • На остров
Девилче стискам палци !

# 561
И от мене много, много, много стиснати палци, трябва да вярваш, че ще се случат нещата, сега е твоят трансфер след 9месеца ще гушкаш най хубаво, сладко бебе, успех ти пожелавам за едно тлъсто ЧХГ

# 562
  • Варна
Успех момиче Hands Thumbsup Изпращам ти цялата положителна енергия на света

# 563
Успешен трснсфер, Devilche! Да бъде бебе и твое да е! Повлечи крак за непорочните зачатия! ❤️

# 564
Devilche, успех и от мен. Flowers Four Leaf Clover Да повлечеш крак в темата и да се местим скоро в друга. Blush

# 565
Успех-това да са твоите щастливи снежинки! И да успееем всички след теб!

# 566
Момичета,
Моля ви, стискайте палчета 🙏🏼Днес ми е ЗЕТ на последните ни ембриончета. Дано се размразят и едничко ме хареса и стане здраво бебче 🙏🏼
Първи ЗЕТ ми е(не стигахме до замразяване дълги години) и дано всичко е наред.
    Стискам палци🤞.Успех🍀🤗

# 567
Благодаря виииии♥🙏🏼🍀
След толкова положителна енергия изпратена ми от вас се отправям към болницата с усмивка🙏🏼
Дай Боже повлека крак и всички в тази тема час по-скоро минем в “забременели след...” и “бебе 2021”.

# 568
Devilche късмет и от мен ! Стискам ти палци ,бъди много полужителна ! 🍀🤗❤

# 569
Момичета, вдъхвам ви надежда и ви изпращам цялата енергия от 8+5 седмичното ми ембрионче с тупкащо сърчице. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт