Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 43 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Браво Малага-продължавай все така Simple Smile до пухкав финал!

# 571
Малага, леко бременеене и пухкав финал!!!

Да те питам, спомням си че писа че взимаш Л карнитин. Какъв взимаше и в какви дози, съобразяваше ли го спрямо спорта? Взимам много неща, но точно него не съм взимала от много години.

# 572
Късмет, Devilche! Малага, продължавай все така!

# 573
Fanny, Л карнитин за нуждите на репродуктивната, ми изписаха сутрин на гладно х2000 мг. Мога да ти дам линк към този (течен), който поръчвах. Аз пиех по 3000 мг, а когато спортувах пиех сутрин и преди спорт. Но докторът каза, че не е за спортни цели, за да го съобразявам,важното е на гладно сутрин за енергия на клетките.

# 574
Много ти благодаря! То и при мен в момента не е за спортни цели, а репродуктивни. Не знам защо до сега се инатех и не го взимах. Значи, включвам го, с тайната надежда че ще помогне на двата фронта. Аз и без това сутрин на гладно  спортувам, та екстра ще се съчетаят нещата. На мен до сега доктор не ми го е препоръчвал, в Турция миналата година само Дхеа и омега 3 с q10 ми изписаха, естествено аз силно съм си разширила списъка. Сега реших пак един 3 месечен курс Дхеа да си самоизпиша, че него разбира се не го вземам така постоянно като другите неща.
Благодаря ти за линка, ще погледна във фитнесите, че аз нямам навика да поръчвам, а все на място си пазарувам.
Късмет Flowers Four Leaf Clover

# 575
А все пак Малага може ли линк Simple Smile и аз му се опъвам още...

# 576
  • На остров
И аз се нареждам за линк !

# 577
https://www.fitnesdobavki.net/product-2701.html с уговорката, че не е реклама. Една позната го ползва от дълго време и й се доверих, има доста по-скъпи, сигурно по-добри.
Не му се опъвайте. Дори при бременност четох, че е полезен,но още не смея. Последните месеци пих и х100 и накрая х200 мх Q10 ubiquinol. Иначе, килограми добавки съм изпила, какви ли не.
Друго, което мога препоръчам с оглед настоящото ми състояние (и размер на шийката) е Колаген 1&3.
Fanny, ДХЕА ако започнеш трябва да знаеш нивата й, както и на тестостерон и да ги следиш ежемесечно. Аз пих 7 кето дхеа като уж индиректно влияеща на другите хормони и с по-малко странични ефекти, но накрая смених с обикновена, защото почти не нарастваха нивата. Така или иначе стойностите останаха ниски.

# 578
  • На остров
Малага благодаря ти ! А какъв е вкуса ? И по 300 мл ли си пила ?

# 579
Пиех по опаковка: 1 чаена лъжица (15 мл) =3000 мг карнитин. Първото шише беше с цитрусов вкус, второто горски плодове.

# 580
Да, така е с Дхеа. Аз миналия път стартирах с тестостерон и Дхеа от малко над долината граница, тестостерон го качих почти до горна, Дхеа не можах. Но и аз тогава започнах с Биостерон, чисто Дхеа както ми беше изписано и после 7 кето. Сега смятам чисто Дхеа да си пия, и контроли.

# 581
Аз от години взимам Ацетил Л-Карнитин на прах с кратки почивки,но засега,за съжаление, без успех.😊 Има кисел вкус.Преди съм взимала само Л-Карнитин -течен с вкус на ананас.Приятен беше.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 20:02 от bubastet

# 582
  • София
Успех Devilche, чакаме да се похвалиш!
Малага и на теб леко бременеене!
Днес ми пристигна кашончето с добавките,  кратко е времето за което ще ги пия,  но дано подпомогнат малко.
 Вчера взех сок от нар и пих чай от малинови листа и бабини зъби,  но снощи така ме заболя стомаха,  че днес не съм ги пила, почти не съм и яла, не знам дали да продължа с тях.

# 583
  • и тук и там :)
Devilche успех и от мен Heart
Малага на теб лека бременност и пухкав финал Heart  и не спирай да ни помагаш тук Blush
Pepita 5 какво става при теб? Има ли вече резултат? Flowers Four Leaf Clover

Момичета, днес бях на преглед на 2 ден от цикъла.
Да знаете за тези, които са в Надежда, че вече пускат задължително тест за Covid преди стартиране на стимулация. Изчакват резултата от теста (готов е за 30мин.) и чак след това ви дават лекарствата от манипулационна.
Иначе стартирахме стимулация с Фостимон 4 дни и след това на 6ти съм отново на преглед.
За първи път съм с Фостимон, някой има ли впечатления? /знам, че принципно всичко е индивидуално/

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 19:27 от vel333

# 584
Здравейте! Ами аз чакам МЦ всеки момент и започвам стимулация в Щерев. Надявам се да се стартира най-накрая. Трябва ли да ходя гладна и жадна първия път, ще искат ли пкк или хормони, или на друг ден ще стане. За covid теста ми е ясно. Извинете, ако задавам глупав въпрос, за пръв път ще ми е опита.

Забравих да добавя, че и аз и мм пием л карнитин, който е ужасен на вкус. 2 вида сме пили в продължение на 2 месеца и двата са гадни и не знаех, че има и вкусни. Той пие и коензим q10. С мъжки фактор сме, ще правим икси/имси.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:43 от Кукумицина

Общи условия

Активация на акаунт