Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 43 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За старт няма нужда да си гладна и жадна. Измита и обезкосмена е достатъчно.Grinning

Съжалявам стана ми смешно. При един от моите прегледи докторите коментираха жената пред мен че не била свършила и това.

Успех ти желая. Дано да е от първия път!

# 586
  • Пловдив
А ако  ще правим опит на ЕЦ...като не е ясно изобщо дали ще попаднем на яйце...пак ли ще ме тестват за Ковид?

# 587
Това пък е толкова непрофесионално, че яко го бяха направили в мое присъствие щях да направя оплакване.

# 588
За старт няма нужда да си гладна и жадна. Измита и обезкосмена е достатъчно.Grinning

Съжалявам стана ми смешно. При един от моите прегледи докторите коментираха жената пред мен че не била свършила и това.

Е, принципно имам представа как се ходи на гинеколог, понеже все пак имам едно дете най-малкото. Мерси за съвета! 
Не разбрах какво смешно има, че не знам дали се прави пкк първия ден, но както и да е.

# 589
  • София
Смешното си е я моята глава, и в главите на някои около мен, за които също всяка нова стимулация и среща с доктора е събитие, изпълнено с надежда.

ПКК няма да ти правят. Ще ти правят само хормони, само лх, фсх и е2 или още някои. Вирусология чак за пункция. И така. Не беше заяждане предния ми пост. Неуспешна шега може да е било...

# 590
Благодаря!

# 591
А ако  ще правим опит на ЕЦ...като не е ясно изобщо дали ще попаднем на яйце...пак ли ще ме тестват за Ковид?
Пускат го, когато отидеш в манипулационната за инструкции за пункцията. Последния път точно тогава ми казаха, че трябва да ми пуснат, но аз чаках хормони и решение на док дали ще има със сигурност пункция. Споменах на сестрите, че не е 100% сигурно, че ще имам пункция и те се съгласиха да изчакат решението на док и от кръвта, която съм дала за хормоните да ми пуснат изследване за covid, ако се наложи. Но ме канселираха, така че все още съм в неведение здрава ли съм или болна. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
Значи на мен ми пуснаха един от бързоте тестове за СОVID сега преди да стартираме и ще трабва и PSR преди пункция да ми направят . Същото и за мъжът ми . PSR се взима само през носа , той е по сигурния ,кравните не са много сигърни .

# 593
  • София
Devilche успех и от мен Heart
Малага на теб лека бременност и пухкав финал Heart  и не спирай да ни помагаш тук Blush
Pepita 5 какво става при теб? Има ли вече резултат? Flowers Four Leaf Clover

Момичета, днес бях на преглед на 2 ден от цикъла.
Да знаете за тези, които са в Надежда, че вече пускат задължително тест за Covid преди стартиране на стимулация. Изчакват резултата от теста (готов е за 30мин.) и чак след това ви дават лекарствата от манипулационна.
Иначе стартирахме стимулация с Фостимон 4 дни и след това на 6ти съм отново на преглед.
За първи път съм с Фостимон, някой има ли впечатления? /знам, че принципно всичко е индивидуално/
Скъпа положението е трагично, пуснах ЧХГ на 11 ден на 3 дневни, а резултата е 0.900, слагам лекарствата до вторник и ще пусна още едно, но едва ли ще се промени резултата, вярно рано го пуснах за 3 дневни

# 594

Ако изказването се е случило в клиниката,за която си мисля,не се очудвам...😞

# 595
  • На остров
Някой беше пуснал по рано една екселска табличка да ме подсетите дали беше в тази или предишната тема?

Пепита много съжалявам !

За обезкосмяването само в България може би се държи на такива неща.

# 596
  • и тук и там :)
Pepita 5 много съжалявам Heart
Нека изчакаме все пак до вторник.

# 597
Момичета мисля за смяна на клиниката и съм се спряла на следните клиники/лекари, като ще помоля ако някой е техен пациент да ми пише на лично защото искам да попитам някои неща... Колебая се между Д-р Шефкетова, Д-р Тимева (Щерев) и Д-р Баев (Афродита). Основния ни проблем е НЯР (нямаме мъжки фактор) и качеството на яйцеклетките, в следствие на което имаме проблем и с оплождането на яйцеклетките. Трябва ми лекар с опит при жени с НЯР и с добри ембриолози... Също се интересувам ако някоя от вас е премествала ембриони от една клиника в друга каква е процедурата и дали всичко е било наред с ембриони те след размразяването... Благодаря ви

# 598
Slanceto аз съм про професор Тимева и съм много доволна , като отношение . Ние сме с МФ като цяло за др не мога да кажа .
В Щерев знам (под секрет ),че са едни от най добрите ембриолози в страната !

# 599
slanceto87, за проф. Тимева съм чувала само добри отзиви. Аз препоръчвам и доц. Андреева в Щерев. Честно казано, съжалявам, че смених болницата и лекаря за цяла година. В Щерев никога не съм имала неоплодени яйцеклетки. Смятам, че биолозите са добри - винаги са правили ИКСИ, т.е.зависи изцяло от техния избор на сперматозоид. От ембриолозите също имам добри впечатления от няколко лични разговори. Също и от генетика, с който сега отново ми предстои консултация.
За другите изброени от теб лекари, нямам информация.

Общи условия

Активация на акаунт