С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 294
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Времето така или иначе си лети.
Сега е щастлив и  докато е , той няма проблем.
Всички останали дето имат да си го решават.
Казала съм, че нямам претенции  за жени и деца, решенията са техни и  каквото са избрали  си е тяхна работа - добро или не толкова, да си го носят.
И децата растат и  отлитат, партньорът остава, като не е удачен изборът ,всеки си носи последиците.Обикновено всеки иска да не му се случва това или онова  ,но все на някого се случват разните неща.И си викам, всеки има по някой скелет в гардероба, тези коментираните са от добрите.Има страшни неща, болести,  омрази,  да не викам дявола с изписването им.

# 301
  • Blondeville
Какъв сценарий само - “дърта” използвачка, иска да омотае мамин златен, и планира да бутне малко стрихнин на майка му при първа възможност, за да може той да ѝ отгледа детето без някой да им се пречка 😁 Няма как да е друго, щом е по-дърта, че и с дете, ясна е работата...

Аз си мисля, че всъщност младежът се дърпа от тая среща, с оглед историята с бившата. Все пак е редно да дойде от него инициативата за запознанство. И хайде стига вече с това, че гледал детето - с детето се е срещнал август за пръв път. Сега е януари...Детето е ученичка, не пеленаче да сменя памперси, а майката на детето е с възможности и собствен дом. Ама младежът изиграл един плейстейшън с малката и айде вече отгледал я той...

Тайс ако беше поканила момичето да се срещне с нея, да има повод да се засегне при отказ. Ама тя нито ѝ знае годините с точност, нито е сигурна, че живее със сина ѝ, нито я е канила да се срещнат. Връзката е от няма и 6 месеца по-сериозна...Айде стига свободни съчинения и апокалиптични сценарии за пропиляното семе на твърде благородния юнак.

# 302
  • София
И на мен ми звучи като сина да не иска все още да ги среща. Така или иначе, то е в негови ръце това запознанство.

# 303
  • София
Абсурт, ти го изкара пълен идиот.
Предполагам, че е напълно наясно, че детето не е негово, има глава на раменете си и я ползва по предназначение. Преценил е, че на този етап ще поддържа връзка с тази жена. Не всички хора се водят от инстинктите си.
Не, аз за неговите действия и намерения нищо не говоря.
Разсъждавам върху нейните.

blondie_anna само ти още не си схванала, че жената живее в апартамента на момчето, заедно с детето си,.
И Таис е абсолютно сигурна в това, и го написа в прав текст.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 18:06 от absurT

# 304
  • при късмета
Предполагам, че е напълно наясно, че детето не е негово, има глава на раменете си и я ползва по предназначение. Преценил е, че на този етап ще поддържа връзка с тази жена. Не всички хора се водят от инстинктите си.
А от къде знаеш, че той иска деца, че е на този етап и, че точно за това мисли сина на Тайс? Защото и да се опитваш да разсъждаваш над нейните действия, той не е идиот и за да се осъществят, трябва и през него да минат, нали?
От всичките ти предположения до сега, само за възрастта се оказа вярно. Допусна, че му се е натресла с детето, а тя са има имот. Твърдиш, че той отглежда детето, а това дори Тайс не го потвърди. Все някой е отгледал това дете до ученическа възраст, той обръща внимание на това дете от август, кой ли го е гледал преди да се появи сина на Тайс? Преценяваш жената само на остарели, повърхностни, собствени разбирания, като взимаш предвид само и единствено това, че има дете и нова връзка. Това ако не е остаряла мислене, няма какво друго да е

# 305
Синът на Таис не иска да ги среща под давлението на приятелката му. Със сигурност няма начин той да не иска деца, щом инстиктивно търси човек до себе си. Според мен мацката му промива по един или друг начин мозъка, дали с нейното дете или с нейното отношение и така синът на Таис губи своята пътечка и тича по нейната, образно казано. Може да е твърде разбран, внимателен и компромисен и да не налага своето виждане, а в името на това, че е срещнал човек, който му пасва, да загърби своите виждания и искания. Но в един момент, ако не е това, което иска, всичко ще му дойде твърде много, но дано не е твърде късно.

# 306
  • волно калдъръмче
Колкото повече расте едно дете, толкова повече стават и разходите по него.

Не беше толкова важна златната семка, споменах я между другото. Не заслужава да ѝ се отделя толкова внимание, щом е без значение.

# 307
  • София

Скрит текст:
blondie_anna само ти още не си схванала, че жената живее в апартамента на момчето, заедно с детето си,.
И Таис е абсолютно сигурна в това, и го написа в прав текст.
Които са само предполлагаеми.
Защото има и друг вариант – момчето да е свястно и тя да го е харесала заради самия него.
Или той да има някакви скрити и тъмни помисли Sunglasses

# 308
  • при късмета
Синът на Таис не иска да ги среща под давлението на приятелката му. Със сигурност няма начин той да не иска деца, щом инстиктивно търси човек до себе си. Според мен мацката му промива по един или друг начин мозъка, дали с нейното дете или с нейното отношение и така синът на Таис губи своята пътечка и тича по нейната, образно казано. Може да е твърде разбран, внимателен и компромисен и да не налага своето виждане, а в името на това, че е срещнал човек, който му пасва, да загърби своите виждания и искания. Но в един момент, ако не е това, което иска, всичко ще му дойде твърде много, но дано не е твърде късно.
Нормално е да търсиш човек до себе си, хората го правят цял живот. Независимо от какъв род е връзката. Обаче много малко от днешните мъже на 28 искат деца. Търсенето на партньор предхожда желанието за деца. Установяването на връзка също предхожда желанието за деца. Т.е. хората първо гледат връзката, минава време, решават, че връзката ги устройва и тогава чак идва замислянето за деца. Още повече време минава, ако двамата не са на еднакъв етап.
И ти като Абсурт, няма начин да знаеш напълно непознат какво иска и какво не и да правиш генерални заключения е глупаво

# 309
  • София
Що пък решихте, че тя не иска деца? Може да иска, даже много да натиска, пък момчето да не е готово.

# 310
Обаче много малко от днешните мъже на 28 искат деца. Търсенето на партньор предхожда желанието за деца. Установяването на връзка също предхожда желанието за деца. Т.е. хората първо гледат връзката, минава време, решават, че връзката ги устройва и тогава чак идва замислянето за деца. Още повече време минава, ако двамата не са на еднакъв етап.
И ти като Абсурт, няма начин да знаеш напълно непознат какво иска и какво не и да правиш генерални заключения е глупаво
Отговарям на горните затъмнени абзаци:
Може и да не искат деца на 28, но когато партньорката им е на 36, че и отгоре - знаят, че след 6 години примерно, ако поискат - може и да не стане.
По въпроса на това какво иска непознат - ако не искаш деца - не търсиш човек до себе си, с когото да правиш секс и да живееш - така че този факт ми е достатъчен, за да направя горното заключение.

# 311
Ако снахата на Тайс или сина й четат тук, вече са си събрали идеи за семеен скандал, без такъв да е имало преди. Такива сценарии начертахте, дето и по филмите ги няма. А хората си гледат живота, детето си ходи на училище и на тях явно им е добре. Ако не им беше, Тайс вече щеше да знае. Тя каза, че сина й е щастлив.

# 312
Преразказ с елементи на разсъждение 😂 какво е казал авторът, какво е искал да каже? 😂

# 313
  • София
Скрит текст:
Обаче много малко от днешните мъже на 28 искат деца. Търсенето на партньор предхожда желанието за деца. Установяването на връзка също предхожда желанието за деца. Т.е. хората първо гледат връзката, минава време, решават, че връзката ги устройва и тогава чак идва замислянето за деца. Още повече време минава, ако двамата не са на еднакъв етап.
Отговарям на горните затъмнени абзаци:
Може и да не искат деца на 28, но когато партньорката им е на 36, че и отгоре - знаят, че след 6 години примерно, ако поискат - може и да не стане.
По въпроса на това какво иска непознат
- ако не искаш деца - не търсиш човек до себе си, с когото да правиш секс и да жгивееш -
Скрит текст:
така че този факт ми е достатъчен, за да направя горното заключение.
Защо? Да имаш деца е избор, а не задължение. Ако двама възрастни правят еднакъв избор, проблем няма. А ако не е еднакъв – всеки решава кога да каже "стоп".

# 314
  • София
Да ви кажа честно, не зная дали са се пренесли трайно.
Абсурт, четеш с изпускане и фантазиране.

Честно казано, на мен на мястото на таис или на момичето би ми било обидно всичко, което се изписа тук. Голям змиярник.

Общи условия

Активация на акаунт