С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 249
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За абсурт няма по-низша форма на живот от сама майка с дете, която се жени за ерген Joy

# 331
  • при късмета
За абсурт няма по-низша форма на живот от сама майка с дете, която се жени за ерген Joy
Но иначе, други имали разбирания от соц. времето Joy

# 332
Да забелязала съм. Но не разбирам защо. С голяма злоба говори за такива жени.

# 333
  • волно калдъръмче
Ама нали още няма сватба?

# 334
  • София
Не ми е работа да се правя на пишман психолог, но понеже сама го е казвала абсурт - на майка си цял живот не може да прости, че е имала самоволието да напусне баща й, за да си търси щастието с друг мъж.

# 335
Е как, трябва да има. После при развода да може оная с чуждото дете да му вземе половината имоти. Ами така де, то иначе за какво й е тоз мъж на тази жена.

# 336
  • сф

Може би само майка с деЦА, по-млада от ергена, която предпочита да съжителства с него без брак.

# 337
  • София
Дами, темата е за оплаквания от свекърви.
Не ме ръфайте мен, че ставате жалки.

# 338
  • волно калдъръмче
Като не им даваш да ръфат свекървите, сега ще търпиш.

# 339
  • София
Като не им даваш да ръфат свекървите, сега ще търпиш.
А, дреме ми на мен, че ще си лъскат ноктите и ще си избиват комплексите върху ми в някакъв анонимен форум.
Само се чудя, в реала колко ли зле се чувстват, че да скачат така тук?

# 340
  • София
Ако не беше абсурт темата щеше да е номер 50, не 118 😁

# 341
Таис, сипи си едно винце където и да си 😘
Вече започвам да си мисля, че в някои потребители дреме скрит талант за писане на сценарии за сапунени сериали 🤗
Присмял се хърбел на щърбел ...
Дано скоро изкочи някоя друга история 😉

# 342
На мен ми става забавно-ето как един адвокат може да скара куп народ. Фактите си ги върти като фокусник и който нещо е пропуснал, твърди противоположната на друг, пропуснал друго.
Както и да е, да са живи и здрави, пък дано разберем точно как стоят нещата.
Мдаммм. Докато си дърпаме плитките заради фокусите обаче, пропуснах да честитя на Ганели. А, ако съм разбрала правилно, и на nelig.

# 343
  • Blondeville
Тайс обаче пусна мухата, даде някаква бегла информация и изчезна Grinning

Може да е на среща с проекто-снахата и затова да не пише нищо  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
Ми тя се уплаши, те тук снахата я изкараха златотърсачка и че по цял ден си чеше нещо та синчето и гледа детето като свое. И тя тази гад злобна не иска даже и да види проекто свекървата. Кво да каже горката Тайс. А каквото и да каже ще я почнат пак. Човек не смее да се оплаче

Общи условия

Активация на акаунт