С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 167
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
А споко ,жените живеят по-дълго от мъжете ,доказан факт.

# 571
А споко ,жените живеят по-дълго от мъжете ,доказан факт.
Ти докъде я докара с гледането на внуците .

# 572
И мой съсед майка му така го раздели. След години човекът пак се събра с тази жена. Избягаха в чужбина и там се ожениха. Само дето дете общо нямат.

# 573
И мой съсед майка му така го раздели. След години човекът пак се събра с жена. Избягаха в чужбина и там се ожениха. Само дето дете общо нямат.
Ми то и тези моите няма да имат. Брат*чедът без деца остана. Щото мама знае най- добре.
Колко ми е плакал, като бяхме по- млади. Но се съобрази с техните и толкова.

# 574
Готвих ,почивам и се чудя дали да отскоча до магазина, че измислих още нещо.Гърбът ме заболя права.То си знам проблемите ,но ми се готви още ,бобо( варя , дано се свари добре ,че снахата обича, и още неща наррваих ,намерих сак,  сетих се , че ги набутах в голям куфар да спестя място и килерът се спаси от разхвърляне.Проучих автобусите че има доста спрени и тръгвам по-рано утре ,да имам запас един, че и билети може да няма , има прелитащи ,спират за пиш пауза ,може да е пълен курса , да не съм с последен ,после пак няма и чак вечерта по тъмно. Мои се грижи.Малко да си изпъна гърба и почвам пак .

# 575
Борянка, всичко ще е наред. Heart
Не знам тъпо ли ще ти се стори, ако те посъветвам да сложиш един памперс за всеки случай. Ти си много деликатен човек и няма да спираш рейса, защото ...просто си си такава. Все си мисля, че спират при нужда , а има и тоалетна в автобусите. Ние нали все сме нанякъде, та никой няма да пострада, ако си каже. Много ти се радвам, че си в еуфория.

# 576
Днес Било Трифон Зарезан по някакъв стил, след две седмици пак ,но нека ви разведря с едно стихо от преди година-стига с тази тема за жени с деца и години.Нищо не се знае кой остарява пръв ,кой какво.

Любов и вино
На празника на виното да помним -
то също е любов и то голяма.
Искри във чаши, в бъчвите огромни,
от гроздове събира своя пламък.

И както преминава любовта ни -
гореща, млада, буйна и резлива,
така и  виното, докато стане
и любовен еликсир и ни опива.

Вървят задружно те от вековете,
понякога  вървят жени и вино.
Добавят ни към виното мъжете
да пазим любовта да не изстине

# 577
  • France
Боряна, ако ще пътуваш в самолет - никакви буркани.
В автобус не съм пътувала отдавна, но си спират, не се безпокой. Повечето имат и тоалетна.

# 578
Аз пък се чудя за какво ще ги помъкне тези буркани! От една страна разбирам желанието да ги поглези, от друга - само си създава затруднения. Сега трябва повечко да полежи и си почине, защото после малките ще й стопят лагерите на Борянка Wink
И дано снахата не се намуси, като я види с толкова дисаги пред вратата Simple Smile
Успех с гостуването и гледането на внучетата Hands Plus1

# 579
  • Blondeville
А, факт, всякакви ситуации има и във всякакви конфигурации. Просто отговарям на КАГ, която пита защо по-възрастни жени си хващат младежи, за да ги дондуркат ли те и тн.

Блонди, всякакви случаи има. Чудесно е, че при вас всичко е добре, дано и занапред е все така!
И аз имам близки, в които жената е 4-5 години по-голяма от мъжа и имат много хубаво и хармонично семейство. Но всички имаме и обратните примери, нали!
А и тук просто си говорим за нещата от живота, които не винаги са само цветя и рози.

# 580
  • София
А, те като че ли само по-възастните жени дондуркат... Малко ли 25-30 годишни перат "мъжете" си, купуват гащи на "мъжете" си, гладят ги...

# 581
  • при късмета
Боряна, и аз от вчера се чудя защо ще готвиш у вас и ще влачиш готвено? Нямаше ли да е по-добре да готвиш като отидеш, така голяма хамалогия.

# 582
Ходих до магазина като си наумя.Снахата си е поръчала готвено.И няма да мога да гледам деца и да готвя.Та ще замразя боба примерно за после, след дни.И  се изяжда ,поне така викат та ще видя.И ми е кеф, аз съм ходила с два сака и раница на гърба.Не го вярнаха.Торти съм носила даже.
Ще почивам като се върна ,никой няма да ме пипне.Няма кой просто.

# 583
tays, разговори над 1 час с майка му - не всяка жена ще ги изтърпи, само казвам да знаеш Simple Smile свястна е жената явно Simple Smile
Е, сега. Тя да не говори всеки ден с него? Поговорили си веднъж в месеца за един час - чудо голямо. Така ме караш да стана и да утрепя Уишмастъров, дето се чува с брат си веднъж в месеца, ама като захапе слушалката, няма пускане поне час.

# 584
Боряна, и аз от вчера се чудя защо ще готвиш у вас и ще влачиш готвено? Нямаше ли да е по-добре да готвиш като отидеш, така голяма хамалогия.
Ние го възприемаме като хамалогия. За много баби това е радост. Спомням си моето бабенце, което беше метър и петдесет и 40 кила с мокри дрехи, как пристигаше натоварена като дядо Коледа, помъкнала баница, питка и още 9136130 неща, сакън да не се гътне от глад внученцето. Heart

Общи условия

Активация на акаунт