С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 141
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Хора, стана ми смешно. Представяте ли си, отивам при свеки и казвам 'Виж сега, вземи децата долу за един час вечерта, че сме го закъсали откъм секс''

# 631
Ааа, Лолита, меракът си е сериозно нещо, а наспиването - двойно по-сериозно. Пращай мъжа ти да преговаря. Няма да вкарва секса в мотивацията,  а наспиването - уморени сте, съсипани сте, ще се мре и т.н.

# 632
Няма нужда да влизаш в подробности за секс, трябва просто да кажеш какво се иска от нея, за да няма неясноти. Пиша "да кажеш", понеже явно няма опция синът й да пита в прав текст - майко, ще вземете ли децата тази вечер.

# 633
Аз не бих си причинила това неудобство да питам и да се моля. Голяма работа, че децата ще спят при нас както винаги.

# 634
Хора, стана ми смешно. Представяте ли си, отивам при свеки и казвам 'Виж сега, вземи децата долу за един час вечерта, че сме го закъсали откъм секс''

Не, но може да кажеш - не съм спала от сто години, сина ти и той е доста уморен. Става ли да оставим децата тази нощ да спят при вас, та да отдъхнем?

# 635
Аз съм тъща и разчитам, че щерката в прав текст ще ми каже, ако има нужда от нещо, но случка наскоро ме замисли. Бяха дошли при нас за рожден ден на приятелка. Щяха да оставят баткото у дома, а малката да вземат със себе си. Предложих да оставят и двете деца и като видях колко бързо се съгласиха, си дадох сметка, че им се е искало, но са се притеснявали да си кажат. Явно, за да не ме натоварват. Та е хубаво възрастните все пак да си предложат услугите, пък младите да си решат.

# 636

Ами аз откъде да знам, че сте го закъсали за секс.

# 637
Трешерице личи си по прическата ми 🤣🤣🤣

п.с - номерът с умората и недоспиването не минава. Явно тябва да е нещо по-страшно, спешно и неотложно. Като секса, например Simple Smile (да ви кажа честно мило и драго давам да спя 4-5 часа от -до поне веднъж в седмицата)

Се ла ви...

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 11:42 от lolita1213

# 638
Не може ли таткото да поеме този един ден?

# 639
Абе, хора! Какво е станало с нас?!  Та ние сме ви родители, а вие сте ни деца!  Как може баби и дядовци да ги е страх да поискат внуците или  младите да поискат от родителите си да погледат внуците си, по каквато и да е причина, камо ли от умора! Не! Не сме вече ХОРА! Но не сме и животни, защото и животните от един вид си помагат.

# 640
Помагат си Каг, мен ме отсвириха.
Мъжът ми е в кампания и е ад.

# 641
...
Ами аз откъде да знам, че сте го закъсали за секс.

Ми например аз се надявам да не ме хване ранен Алцхаймер и да си спомням ранните години с децата, та когато моите деца са в тоя етап на живота си, да ми светне лампа и да проявя доза емпатия и предвидливост.

# 642
бабата не ще ли и тя секс?
и защо пък не?

# 643
Едно е да поискаш помощ и да ти откажат, съвсем друго е да чакаш те да ти предложат и да се оплакваш, че не са постъпили както си мислела, че ще постъпят.
Такива игрички са загуба на време и водят само до допълнително напрежение и непоносимост между хората.

# 644
Специално сексуалният живот на порасналите ми деца или липсата му  няма да ме трогне дотам, че да си наруша спокойствието. Виж, при други причини може и да си помисля.

Общи условия

Активация на акаунт