Да сложа ли край?

• 15 441
  • 601
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добрева, тия, дето на трета среща искат деца- с особено мнение съм.
Ти трябва да си много бдителна и не уточни дали е семеен.

# 211
Скрит текст:
Искам само да вметна, че новия не е по-млад от сегашния.
Излизала съм с мъже на моята възраст или по-големи максимум с 5 години, но не ме привличат.
А, неговия случай какъв е? Малко семеен или?
Той има едно дете и след няколко "срещи" ми каза, че иска още деца от мен... доколко е истина само той си знае.
Хм... Ами той и сегашният ти приятел те е мотал в началото. Не знам. Разбирам, че мъжете на твоята възраст са масово незрели и те също не искат да дондуркат бебета, но според мен се насочи към 35 годишни необвързани мъже. Горе долу тогава мъжете се сещат за бащинство. Хем не са незрели, хем не са престаряли.

# 212
  • Terra incognita
Сама откри ключа. За мен най- правилният ход, койтп трябва да предприемеш, е да се консултираш с психолог, защото имаш класическото търсене на бащата в по- възрастни мъже, което е проблем.

# 213
Възможно е да е така, всички имаме липси в някоя област, но познавам мъже, които са на 30-38, които са зрели и могат да дадат много повече на жената до себе си. Може би си се 'фиксирала' в тази възрастова граница или това, че той вече е баща, но има и по-млади, които могат да бъдат емоционална подкрепа.

# 214
  • София
То и за мъжете важи, че ако Ви обича - нека да работи на МРЗ, нищо, любовта побеждава всичко.
Или е само едностранно?

# 215
Добрева, струва ли ти се адекватно на 3-та среща някой да ти казва, че иска деца от теб? Та, вие не се познавате! Да не си разплодна крава? Защо си ги харесваш едни такива супер съмнителни и неадекватни. Махай ги тия чичаци с деца. Има предостатъчно млади момчета, необременени от предишни бракове и без деца. Не искаш ли да изживееш с някого трепета на първото общо дете, на първи брак... Зорлем се вкарваш в безперспективни отношения.

# 216
Скрит текст:
Аз бих анализирала защо те привличат само по-големи от теб мъже.

Моля да не се разбира публикацията ми като осъждане на двойките с голяма възрастова разлика. Всеки си избира и всеки е отговорен за живота си. Някои такива двойки са всъщност много щастливи. Имам все пак наблюдения, че в чести случаи привличането само към по-възрастни партньори произхожда от някакъв вътрешен проблем/дефицит.
Предполагам с липсата на баща ми.

Извинявай, права си! Може да звуча арогантно, но след този опит и ти ще се отракаш, сигурна съм. Wink

# 217
Нищо мистериозно няма, тя търси по-зрял ментално и емоционално мъж, който да импонира и на нея като мислене. А често при мъже и жени на една и съща възраст – мъжът е по-незрелият.
Въпросът е да си изясни приоритетите за себе си и да не позволява да я залъгват разни хитреци.

# 218
Скрит текст:
Добрева, струва ли ти се адекватно на 3-та среща някой да ти казва, че иска деца от теб? Та, вие не се познавате! Да не си разплодна крава? Защо си ги харесваш едни такива супер съмнителни и неадекватни. Махай ги тия чичаци с деца. Има предостатъчно млади момчета, необременени от предишни бракове и без деца. Не искаш ли да изживееш с някого трепета на първото общо дете, на първи брак... Зорлем се вкарваш в безперспективни отношения.
Изобщо не ми се струва адекватно, поради тази причина не сме имали дори целувка. Просто се появи "някой", който да ми покаже, че на света не е само сегашния.

# 219
  • София
Даваш им най-хубавото - младостта си и любовта си! Струва ли си?
Права е Тедичка, ще се отракаш с времето.

# 220
  • София
Има предостатъчно млади момчета, които жена и деца не искат, или са тип патриархални - искат, за да им върти къща и да им роди и основно гледа деца (синове за предпочитане).
Все пак сме ограничени от хората, които се случва да срещнем в живота си. Иначе да, теоретично някъде измежду милиони  мъже (имам предвид които биха ми харесали) все ще има моя идеална половинка, но на практика най-вероятно няма да се засечем.

# 221
Нищо мистериозно няма, тя търси по-зрял ментално и емоционално мъж, който да импонира и на нея като мислене. А често при мъже и жени на една и съща възраст – мъжът е по-незрелият.
Въпросът е да си изясни приоритетите за себе си и да не позволява да я залъгват разни хитреци.
Те, мъжете, както се вижда от темата, явно и с 15+ години разлика са по-незрели.
Авторката е много млада, на 29 години е само. Има време да срещне някой необвързан, без деца и да си съградят живота заедно. От последните ѝ постове, си променям мнението. Да ги зарязва и двамата. Този новият също не е адекватен да иска деца от жена, която не познава добре.

# 222
Още по-малко не разбирам хората, които се възползват от него докрай.
Тия дето не разбират после в двоен размер си го изплащат. Само полека. Grinning

# 223
Те, мъжете, както се вижда от темата, явно и с 15+ години разлика са по-незрели.
Авторката е много млада, на 29 години е само. Има време да срещне някой необвързан, без деца и да си съградят живота заедно. От последните ѝ постове, си променям мнението. Да ги зарязва и двамата. Този новият също не е адекватен да иска деца от жена, която не познава добре.

29 не е млада възраст, ако планираш деца и тепърва ще търсиш човек до себе си. По-скоро е вече на ръба и всяка загубена година е важна.

# 224
Бих препоръчала на авторката да зареже сегашния, който вече стана ясно, че не става за семейство.
4г са се запълвали емоционални липси, но ако не се откъснеш навреме от подобни отношения след време ще ти е още по-трудно.
Може би трябва да останеш сама малко, да излизаш с приятели, да създадеш нови контакти и да добиеш увереност, която явно липсва в момента.
Не са излишни консултации с психолог, който да помогне за преодоляване на момента. Не знам дали живееш в малък град, но постави себе си и нуждите си на първо място и спри да се срещаш с емоционално недостъпни мъже.

Общи условия

Активация на акаунт